Γερμανογαλλική αποικία

Γερμανογαλλική Αποικία

video

Σε ιδιωτικές συζητήσεις, φίλοι μας τα λένε χωρίς περιστροφές «χύμα και σταράτα». Διστάζουν να βγουν και να τα πουν σε ένα Βίντεο. Έτσι πλέον δίνουμε τη δυνατότητα να τα πουν σε audio ανώνυμα. Πολλοί μου λένε βγες και πες τα εσύ. Εγώ λέω τη δική μου άποψη. Δεν θα αρχίσω τώρα «ο Γιάννης λέει, η Μαρία λέει…». Ο Γιάννης και η Μαρία να βγουν να πουν τις απόψεις τους. Πάραυτα κατ’ εξαίρεση και σε ειδικές περιπτώσεις κάποιων ενδιαφέρουσων απόψεων θα παραβώ τον κανόνα. Ο κύριος Νίκος είναι εβδομηντάρης, συνταξιούχος, πολύ σοβαρός άνθρωπος, μορφωμένος και καλλιεργημένος. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις κατ’ ιδίαν αλλά δεν θέλει να πει τις απόψεις του δημόσια. Στη συνέχεια θα καταλάβετε ότι η διατύπωση τέτοιων απόψεων ενδέχεται να εγκυμονεί κινδύνους.  Έτσι ότι ακολουθεί είναι η άποψη του κυρίου Νίκου και όχι δική μου, την οποία όμως παίρνω πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με το κύριο Νίκο, η ΕΕ είναι η νέα μορφή αποικιοκρατίας. Οι αποικιοκράτες αναζητούσαν μια νέα μορφή καθώς οι παλεές αποικιοκρατίες δεν μπορούν πλέον να σταθούν. Οι  Γαλλογερμανοί και κυρίως οι Γερμανοί μαζί με τους φίλους τους Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο κλπ ελέγχουν πλήρως την ΕΕ. Οι πολιτικές που εφαρμόζουν είναι υπερ τους και εναντίον των υπολοίπων χωρών. Έχουν μαζέψει όλο το χρήμα από τις υπόλοιπες χώρες και έμμεσα ασκούν πλήρη έλεγχο.

Όπως και στις αποικίες, έχουν βάλει διάφορους εγχώριους στη διακυβέρνηση της χώρας, βλέπε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τους αφήνουν και «τρώνε» για να είναι και αυτοί ευχαριστημένοι και επίσης να τους «κρατάνε» για βρωμοδουλειές που έχουν κάνει.

Η Ελληνική οικονομία έχει καταστραφεί από τις πολιτικές της ΕΕ και από κάτι για το οποίο δεν φταίει κανείς, το ευρώ. Δεν είναι έτσι επειδή το λέει ο κος Νίκος. Η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της.

Από τη στιγμή που η Γερμανία και η Γαλλία ωφελούνται και η Ελλάδα και άλλες χώρες ζημιώνονται από το ευρώ, θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να μας αποζημιώνουν.

Τόσα χρόνια με τις πολιτικές που ασκούσε η ΕΕ, σκοπό είχε να δυναμώσει σε βάρος των υπολοίπων, τις χώρες που ελέγχουν το μηχανισμό των Βρυξελών δηλαδή Γερμανία, Γαλλία και παρατρεχάμενες.

Αυτοί που μας κυβερνούσαν η ήταν πουλημένοι η κοιμόντουσαν όρθιοι και δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα. Τα οικονομικά στοιχεία μιλάνε από μόνα τους εάν οι κυβερνώντες αξιονόντουσαν να τους ρίξουν μια ματιά. Η παραγωγική βάση της χώρας σιγά σιγά αποδυναμόνονταν λόγω των πολιτικών της ΕΕ και του ενιαίου νομίσματος.

Το χρέος είναι ένα σοβαρό πρόβλημα αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Ελλάδα το 2009 είχε και εξακολουθεί να έχει μια τελείως αποδυναμωμένη οικονομία που δεν παράγει σχεδόν τίποτα. Η πολιτική της ΕΕ για στροφή της Ελλάδας προς τις υπηρεσίες, μαζί με άλλες πολιτικές, εκ προμελέτης η εξ αμελείας συνέβαλε στην οικονομική καταστροφή της Ελλάδας.

Θα πει κανείς μόνο με την Ελλάδα τα είχαν βάλει. Όχι, πολλές χώρες έχουν πρόβλημα. Η Ισπανία είχε συνεχώς ανεργία πάνω από 20%. Η Ιταλία έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η Κύπρος πέρασε ότι πέρασε. Απλά η Ελλάδα έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί οι Έλληνες πολιτικοί ήταν οι πιο διεφθαρμένοι και οι πιο ανίκανοι.

Έχουν διάφορους πολιτικούς και δημοσιογράφους στη μισθοδοσία που πουλάνε το παραμύθι για την Ευρώπη των λαών, ισότητα, σύγκλιση, Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση κλπ για να μπερδεύουν τον αφελή λαό. Ουσιαστικά αυτό που θέλουν είναι η ολοκλήρωση της αποικιοποίσης της Ελλάδας από το Γαλλογερμανικό άξονα.

Ποια ήταν η θέση της Αμερικής. Η πολιτική της Αμερικής ήταν η Ευρώπη να μείνει ενωμένη απέναντι στη Ρωσία. Με τις λεπτομέρειες δεν πολυασχολούνταν. Εάν ο Γαλλογερμανικός άξονας υποδούλωσε την Ελλάδα και κατέστρεψε την Ελληνική οικονομία λίγο τους ενδιέφερε.

Αυτά που έλεγαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πριν τον Ιανουάριο του 2015, «Κυβέρνηση Τσολάκογλου, προδότες κλπ», ήταν σωστά. Όμως αυτοί έγιναν τελικά πολύ χειρότεροι. Εκμεταλλεύτηαν την λαϊκή αγανάκτηση και οργή για να έρθουν στην εξουσία και να γίνουν χειρότεροι από προηγούμενους. Καβάλησαν το αντιμνημονιακό κύμα που τους έφερε στην εξουσία και έτσι έγινε ο Τσίπρας πρωθυπουργός και ο Καμένος υπουργός χωρίς να το περιμένουν. Στρογγυλοκάθησαν στις καρέκλες και κάνουν τη πάπια.

Το ελληνικό χρέος ήταν σε μεγάλο μέρος σε γαλλικές και γερμανικές τράπεζες. Δεν αμφισβητούμε ότι μας τα έδωσαν. Αλλά όταν έπαιρναν τα πολύ ψηλότερα επιτόκια από ότι τα γερμανικά ομόλογα ήταν καλά. Μετά η ΕΕ, που ελέγχεται από την Γερμανία και τη Γαλλία, φόρτωσε τα ελληνικά δάνεια σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες αντί να τα αφήσουν στις τράπεζες τους.

Η Ελλάδα μπορεί να πληρώνει τους υπαλλήλους που χρειάζεται, κερατιάτικα χιλιάδες γαλαζοπράσινους κομματικούς που δεν χρειάζονται, όλες τις συντάξεις, όλα τα έξοδα του κράτους και να περισσεύει από επάνω. Δεν ήταν έτσι λίγο πριν το Μνημόνια αλλά μέσα σε λίγο καιρό έγινε. Όλα αυτά πληρώνονται από τον φορολογούμενο που τον έχουν εξοντώσει. Η Ελλάδα είναι υποδουλωμένη και οικονομικά εξαθλιωμένη μόνο και μόνο για να πληρώνουμε τα δάνεια των γερμανογαλλικών τραπεζών.

Δηλαδή και μας κατέστρεψαν την οικονομία με τις πολιτικές που πέρναγαν στην ΕΕ και μας υποδούλωσαν και εξαθλίωσαν για να πληρώνουμε τα δάνεια των τραπεζών τους. Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι παίζουν το παιχνίδι «καλός μπάτσος κακός μπάτσος». Κάποιοι μας γεμίζουν με ωραία λόγια ενώ άλλοι μιλάνε σκληρά. Οι πολιτικές τους και η ουσία όμως είναι ίδια. Θέλουν να εξακολουθήσουν να μας έχουν αποικία, υποδουλωμένους, εξαθλιωμένους και να συνεχίσουν να μας εκμεταλλεύονται.

Αυτή είναι η άποψη του κυρίου Νίκου που δεν την υιοθετώ αλλά την παίρνω πολύ στα σοβαρά.  

Scroll to Top