Γλείψτε του τον κώλο

Γλείψτε του τον κώλο

Πρέπει να καταλάβετε τι συμβαίνει. Όποιος έτρωγε με χρυσά κουτάλια από το σύστημα, είναι το ίδιο συστημικός με τον Μητσοτάκη. Κάποιοι από αυτούς που έκαναν τις μεγάλες μάσες, το παίζουν ψευτοαριστεροί και αντισυστημικοί. Όσοι έχουν φάει από το σύστημα είναι δήθεν αριστεροί και δήθεν αντισυστημικοί, όχι όμως πραγματικοί.

Βγαίνουν κάτι εμετικοί τύποι και τύπισσες, υποτίθεται άνθρωποι του πνεύματος και των τεχνών και γλείφουν μέχρι αηδίας τον Μητσοτάκη. Θα ήταν πιο έντιμο να του έγλειφαν τον κώλο και να τους τράβαγαν τα κανάλια την στιγμή που το κάνουν. Να πήγαιναν στου Μαξίμου ή στην Βουλή, να τους γύριζε τον κώλο του, να κατέβαζε το παντελόνι και το σώβρακο και να του έγλυφαν τον κώλο μέχρι να τον έκαναν πεντακάθαρο από το πολύ γλείψιμο.

Έχουν στήσει ένα ευρώδουλο σύστημα τα τελευταία σαράντα χρόνια που παίρνει εντολές από το Παρίσι, το Βερολίνο και τη Νέα Τάξη. Όλοι όσοι αναδείχθηκαν στο χώρο των τεχνών, του πνεύματος, της πολιτικής, των επιστημών, των μίντια είναι όλοι, μα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου άνθρωποι του ευρώδουλου, νεοταξικού συστήματος. Υπηρετούν τα συμφέροντα της Γερμανίας, της Γαλλίας, της ΕΕ και της Νέας Τάξης.

Μπορεί να έχουν απλά τα τυπικά προσόντα. Λίγοι από αυτούς δεν έχουν ούτε τα τυπικά προσόντα. Δεν έχουν όμως τίποτα παραπάνω από άλλους με τα τυπικά προσόντα. Πολύ συχνά είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεν αξίζουν τίποτα. Απλά είναι δικοί τους και το σύστημα βοηθάει τους δικούς του.

Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου έχει ένα διδακτορικό. Ένας ηθοποιός έχει υποτυπώδη υποκριτική ικανότητα και ένας τραγουδιστής υποτυπωδώς καλή φωνή. Όμως επειδή είναι δικοί τους, του νεοταξικού, ευρώδουλου συστήματος, παίρνουν τις θέσεις και αναδεικνύονται. Μετά τους παρουσιάζουν τα συστημικά ΜΜΕ ως σημαντικές μορφές του πνεύματος και των τεχνών ενώ είναι κολάντζες. Το ίδιο συμβαίνει με όλους, ηθοποιούς, τραγουδιστές, σκηνοθέτες, συγγραφείς, σεναριογράφους, παρουσιαστές, δημοσιογράφους κλπ.

Όποιος ηθοποιός έχει παίξει σε ένα σήριαλ και όποιος τραγουδιστής έχει βγει σε κάποιο κανάλι, έχουν γίνει του συστήματος. Είναι κατανοητό πως οι άνθρωποι πρέπει να επιβιώσουν. Τώρα όμως το άθλιο, ευρώδουλο, νεοταξικό σύστημα τους ζητάει σε αντάλλαγμα να βγαίνουν και να λιβανίζουν τον Μητσοτάκη γιατί είναι ο κατ’ εξοχήν άνθρωπος του συστήματος.

Αυτό που θέλουν είναι να συνεχίσει να είναι το ίδιο σύστημα στα πράγματα για ίδιον όφελος, για να συνεχίσουν να τρώνε όλοι αυτοί οι άχρηστοι άνθρωποι με χρυσά κουτάλια ενώ παράλληλα καταστρέφουν την χώρα.

Παναγιώτης

Scroll to Top