Γνωρίζαμε τα περισσότερα

Γνωρίζαμε τα περισσότερα

Για πολλούς αναγνώστες, πολλά από όσα γράφονται εδώ μπορεί να αποτελούν νέα γνώση δηλαδή να είναι πράγματα που δεν έχουν διαβάσει ή ακούσει ξανά. Κάποια μπορεί να τους φαίνονται περίεργα και να δυσκολεύονται να τα πιστέψουν. Όμως για όσους είναι μέσα στα πολιτικά πράγματα και γνωρίζουν ιστορία, δεν είναι κάτι καινούριο.

Δεν περιμέναμε να ανακαλύψουμε μετά το 2010, τις οικογένειες που συνεργάστηκαν με τους Ναζί στην διάρκεια της Κατοχής. Δεν περιμέναμε να ανακαλύψουμε μετά το 2010 πως τον Χίτλερ και τους Ναζί, αρχικά τους στήριξαν Εβραίοι και ομοφυλόφιλοι. Τα γνωρίζαμε όλα αυτά εδώ και δεκαετίες. Ξέραμε πως ο ψευτο - Εθνάρχης Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Ναζί.

Γνωρίζαμε πως οι περισσότεροι συνεργάτες των Ναζί ή απόγονοι τους ήταν στην ΝΔ αλλά και αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ. Ξέραμε ποιοι συμμετείχαν στην φιλοναζιστική οργάνωση Σοσιαλιστική Ένωση, στην διάρκεια της Κατοχής. Γνωρίζαμε πως ο Καραμανλής ήταν ομοφυλόφιλος, είχε σοσιαλιστικές τάσεις και αρρωστημένη εμμονή με την ΕΕ που είναι καθαρά σοσιαλιστική αντίληψη. 

Γνωρίζαμε πως οι Καραμανλήδες έδειχναν μια προτίμηση σε ομοφυλόφιλους όπως αυτοί και τους τοποθετούσαν σε καλές θέσεις στον κομματικό και κρατικό μηχανισμό. Γνωρίζαμε πως οι Μητσοτάκηδες είναι οι ιδρυτές της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα και πως έχουν πολύ στενή συγγένεια με τους Βενιζέλους. Γνωρίζαμε πως πιθανώς οι Μητσοτάκηδες και οι Βενιζέλοι είναι Εβραϊκής καταγωγής όπως και οι Σημίτηδες. 

Και είναι πάρα πολλά άλλα που γνωρίζαμε εδώ και δεκαετίες και αναφέρονται σε πολλά άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορεί κάποιοι αναγνώστες να πέφτουν στην κυριολεξία από τα σύννεφα με αυτά που διαβάζουν και να αρνούνται να τα πιστέψουν. Όμως είναι έτσι και εμείς, η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, όχι μόνο δεν πέσαμε ξαφνικά από τα σύννεφα αλλά τα γνωρίζαμε πολύ καλά εδώ και δεκαετίες.

Όλα αυτά τα βλέπαμε κάπως ελαφρά, σίγουρα πολύ ελαφρότερα από όσο έπρεπε. Δεν τους δίναμε την πρέπουσα βαρύτητα, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων. Είπαμε να βάλουμε πίσω μας τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τις διαφορές που δημιουργήθηκαν. Δεν θεωρούσαμε σοβαρό την ιδιαιτερότητα των Καραμανλήδων ούτε την πιθανή Εβραϊκή καταγωγή των Μητσοτάκηδων. Τι άλλαξε λοιπόν;

Αυτό που δεν ξέραμε είναι τι κατάληξη θα είχε τελικά η ευρωπαϊκή πορεία. Είχαμε αρκετές αμφιβολίες αλλά δεν μπορούσαμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, να συμβούν τα πράγματα έτσι όπως μας τα περιέγραφαν. Τελικά αποδείχθηκαν όλα ψέματα. Για όλες τις χώρες είναι υποδούλωση σε κέντρα αποφάσεων που δεν ελέγχονται από τους ψηφοφόρους. Για την Ελλάδα, αντί για οικονομική ευημερία ήρθε η καταστροφή και αντί για ισότητα χωρών ήρθε ακόμη μεγαλύτερη υποδούλωση, σε σχέση με άλλες χώρες.  

Μετά την καταστροφή και την υποδούλωση, όλοι αυτοί, οι συνεργάτες των Ναζί και οι απόγονοι τους, εξακολουθούσαν να επιμένουν στον ίδιο δρόμο, της καταστροφής και της υποδούλωσης. Μια φορά προδότης, για πάντα προδότης. Αποδείχθηκαν ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Τότε όλα αυτά που γνωρίζαμε εδώ και πολλές δεκαετίες, αρχίσαμε να τα βλέπουμε κάτω από ένα νέο πρίσμα και να τους δίνουμε την πρέπουσα βαρύτητα.

Συμπληρώσαμε και κάποια κενά που υπήρχαν και άλλαξε τελείως η οπτική γωνία της γνώσης που είχαμε για πολλές δεκαετίες. Αποδείχθηκε πως ενώ εμείς, οι έντιμοι και χρήσιμοι στην κοινωνία, προσπαθούσαμε να βάλουμε πίσω μας τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, οι συνεργάτες των Ναζί και οι απόγονοι τους συνέχιζαν τα ίδια, με διαφορετικό τρόπο.

Εμείς είμαστε απόγονοι των Αντιστασιακών της Κατοχής. Έχουμε στα γονίδια μας, στο DNA μας την ελευθερία και την ανεξαρτησία ενώ οι άλλοι έχουν στα γονίδια τους την προδοσία. Κερδίσαμε τον πόλεμο για να έχουμε τελικά τους συνεργάτες των Ναζί και τους απογόνους τους να μας κυβερνούν και μάλιστα να συνωμοτούν εναντίον μας και εναντίον του ελληνικού λαού, με τρόπους που έχουν περιγραφεί σε πολλά προηγούμενα άρθρα.

Η ΝΤΠ είναι οι απόγονοι των συνεργατών των Ναζί, οι συνεχιστές των Ναζί. Η Αντί - ΝΤΠ είναι οι απόγονοι των Αντιστασιακών της Κατοχής, οι συνεχιστές τους. Εμείς θέλαμε να βάλουμε πίσω μας τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά για αυτούς δεν είχε τελειώσει επειδή δεν κατάφεραν τους σκοπούς τους. Αυτό που δεν κατάφεραν τότε, το επιχειρούν τώρα, με άλλους τρόπους.

Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος συνεχίζεται ακόμη στην δεκαετία του 2020, με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Η Αντίσταση υπάρχει ακόμη από τους απογόνους των Αντιστασιακών της Κατοχής και συνεχιστές της, αυτή την φορά είναι ενάντια στην ΝΤΠ - ΕΕ που είναι οι συνεχιστές των Ναζί. Έχουν τους ίδιους σκοπούς αλλά άλλους τρόπους. Κάποιοι τρόποι μένουν σταθερά απαράλλακτοι.

Τα όπλα πλέον είναι η οικονομική και μιντιακή δύναμη, η δημιουργία ψευτο - ελίτ, η συσσώρευση πλούτου, ο έλεγχος των ΜΜΕ, η προπαγάνδα, η πλύση εγκεφάλου, η χειραγώγηση των ψηφοφόρων κλπ. Έχουν εξηγηθεί αναλυτικά σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Προς Θεού ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ - ΕΕ. Είναι σαν να ψηφίζετε Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλο ή Ράλλη στην Κατοχή, τους συνεργάτες των κατακτητών. Η ευρωπαϊκή πορεία είναι αποδεδειγμένα ο δρόμος της καταστροφής και της υποδούλωσης.

Τα ΜΜΕ που ελέγχουν κάνουν το μαύρο - άσπρο. Την καταστροφή και την υποδούλωση την παρουσιάζουν ως κάτι θετικό και κοροϊδεύουν τους χαζούς. Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν, μέχρι να κατορθώσει η Αντίσταση να αποκτήσει κανάλια και μεγάλα ΜΜΕ. Μην τους αφήνετε να κοροϊδεύουν τους χαζούς στο περιβάλλον σας. Προσπαθείστε να τους δώσετε να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Νικόλαος

Scroll to Top