Η βλακεία των Ελλήνων

Η βλακεία των Ελλήνων

Ο Σημίτης και ο Καραμανλής έπρεπε να είναι στη φυλακή. Η οικογένεια Καραμανλή ήταν καταστροφική για την Ελλάδα. Ο θείος Καραμανλής έβαλε την χώρα στην ΕΕ με εντολή από το Παρίσι. Ο Σημίτης έβαλε την χώρα στην ευρωζώνη με εντολή από το Βερολίνο. Αυτά τα δύο κατέστρεψαν την οικονομία. Ο ανιψιός Καραμανλής άφησε την χώρα να καταστραφεί τελείως και να χρεοκοπήσει για να μην την βγάλει από την ΕΕ και την ευρωζώνη. Μετά το δημοψήφισμα του 2015, έπαιξε καθοριστικό ρόλο μαζί με τον Παυλόπουλο και τον Καμένο για να παραμείνει στην Ένωση του Διαβόλου.

Υπάρχει ακόμα καλύτερη λύση από τη φυλακή, απέλαση από την χώρα αφού πρώτα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Το ίδιο πρέπει να γίνει και για όλους τους νεοταξίτες ευρώδουλους. Όσοι υπηρετούν άλλα συμφέροντα από αυτά της χώρας δεν έχουν δικαίωμα να μένουν εδώ. Να πάνε στο Παρίσι, στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες από όπου παίρνουν τις εντολές τους. Δεν θα πάρουν όμως μαζί τους τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό για να περνάνε ζωή χαρισάμενη. Να πάνε μόνο με μια βαλίτσα και το εισιτήριο τους. Αν οι Έλληνες είχαν λίγο μυαλό, αυτό θα συνέβαινε. Θα έδιωχναν με τις κλωτσιές  όλους τους ευρώδουλους, νεοταξίτες αφού θα τους έπαιρναν όλα τα κλεμμένα.

Τα μέλλον της Ελλάδας είναι εξαιρετικά δυσοίωνο και για αυτό φταίει η βλακεία των Ελλήνων. Τι μυαλό μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος που πηγαίνει και ψηφίζει την ΝΔ, το κόμμα που έβαλε την χώρα στην ΕΕ και την χρεοκόπησε; Τι μυαλό μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος που ψηφίζει τον Μητσοτάκη που τον υποστηρίζουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα, ο Σημίτης και ο Καραμανλής;

Αυτά που συμβαίνουν είναι απίστευτα. Υπάρχουν επιχειρηματίες προβληματικών ή κατεστραμμένων επιχειρήσεων που ψηφίζουν ΝΔ. Δεν καταλαβαίνουν τα ζώα ότι η ΝΔ κατέστρεψε την οικονομία της Ελλάδας. Πως να πάει μπροστά η χώρα με τέτοια βλακεία που κυκλοφορεί; Θα πει κανείς και τι να ψηφίσουν. Υπάρχουν πολλά μικρά κόμματα και σε τελική υπάρχει το Λευκό, το Άκυρο και η Αποχή.

Θανάσης Π

Scroll to Top