Η προδοσία της πατρίδας

Η προδοσία της πατρίδας

AUDIO

Έχουν δημιουργηθεί διάφοροι μύθοι γύρω από το κόμμα της ΝΔ. Τους έχει κατασκευάσει το ίδιο το κόμμα για να παραπλανεί τους ψηφοφόρους και να υφαρπάζει τους ψήφους τους. Υποτίθεται ότι είναι πατριωτικό, δημοκρατικό, αξιοκρατικό κόμμα υπέρ της επιχειρηματικότητας. Τίποτα από όλα δεν ισχύει. Εμείς τους θεωρούμε προδότες. Μην κοιτάτε αυτό που παριστάνουν ότι είναι επιφανειακά αλλά αυτό που πραγματικά είναι κάτω από την επιφάνεια. Αν κοιτάξει κανείς λίγο πιο προσεκτικά κάτω από την επιφάνεια θα δει καθαρά την προδοσία.

Είναι υπεύθυνοι για την υποδούλωση της χώρας 1) σε μια άκαμπτη και αναποτελεσματική γραφειοκρατία και 2) σε μια ξένη δύναμη την Γερμανία. Η ΝΔ έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ και η άνθρωποι της ΝΔ εμπόδισαν την απελευθέρωση της χώρας τον Ιούλιο του 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες Καμένος, Παυλόπουλος και Καραμανλής εκβίαζαν τον πρωθυπουργό της χώρας να μην εφαρμόσει την απόφαση του ελληνικού λαού. Τα επιβεβαιώνουν και οι ίδιο με δηλώσεις τους. Εμείς τους θεωρούμε προδότες και μαριονέτες των Γάλλων, μέχρι της αποδείξεως του εναντίον. Θα πει κανείς σωστά, ο Σημίτης τι είναι; Καλύτερος; Όχι, χειρότερος είναι αλλά τουλάχιστον δεν παριστάνει τον πατριώτη.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η συμμετοχή στην ΕΕ και την Ευρωζώνη οδήγησε στην καταστροφή της χώρας. Κάποτε, προ αμνημονεύτων χρόνων, όλοι είμαστε υπέρ της ΕΕ γιατί είχαμε πέσει θύματα μιας καλοστημένης απάτης. ΕΕ και ευρώδουλοι κατόρθωσαν να υποδουλώσουν την χώρα με αέρα κοπανιστό, την υπόσχεση οικονομικής ευημερίας που στην πραγματικότητα ήταν οικονομική καταστροφή. 

Και ποιος δεν υποστήριζε την ΕΕ; Η μεγάλη πλειοψηφία των φίλων και μελών της ΔΕΚΑ ήταν κάποτε, πριν πολλά χρόνια, υπέρ της ΕΕ. Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές. Είχαμε πιστέψει το παραμύθι που μας σέρβιραν οι απατεώνες, οικονομική ευημερία, ειρήνη, ισότητα. Τι ωραία! Όλα τέλεια! Έλα όμως που η πραγματικότητα αποδείχθηκε τελείως διαφορετική. Αντί για ευημερία ήρθε καταστροφή και αντί για ισότητα υποδούλωση. Όποιος αρνείται να δει την πραγματικότητα είναι ή τελείως ηλίθιος ή προδότης. Έχουμε πληροφορίες ότι τόσο η EU (Evil Union) όσο και χώρες της έχουν στην μισθοδοσία τους διάφορους πολιτικούς, δημοσιογράφους κλπ. Επιπλέον άλλους τους ανταμοίβουν με καλές θέσεις από όπου αμείβονται πολύ καλά. Κάποιους άλλους τους κρατάνε με επιβαρυντικά στοιχεία. Μπορεί αυτά να ισχύουν, μπορεί και να μην ισχύουν.

Έχουμε χάσει τον έλεγχο της χώρας μας γιατί ένα μεγάλο μέρος έχει περάσει στην ΕΕ. Αν ευημερούσαμε και δεν είχαμε προβλήματα, θα είχε μια λογική να υποστηρίξει κανείς την συμμετοχή στην ΕΕ. Θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ναι μεν παραδώσαμε τον έλεγχο αλλά αυτοί που τον έχουν κάνουν πολύ καλή δουλειά και άξιζε τον κόπο. Τώρα καταστραφήκαμε οικονομικά και έχουμε πάρα πολλά προβλήματα που δεν μπορούμε να τα λύσουμε επειδή τον έλεγχο τον έχει η αναποτελεσματική και άκαμπτη γραφειοκρατία των Βρυξελών.

Όλα σχεδόν τα προβλήματα θα λυθούν όταν βγούμε από την ΕΕ. Τώρα μας απαγορεύουν να λύσουμε τα προβλήματα μας και μας υπαγορεύουν τι να κάνουμε. Πολύ συχνά αυτά που μας υπαγορεύουν είναι ενάντια στα συμφέροντα μας και υπέρ των συμφερόντων συγκεκριμένων χωρών της ΕΕ, όπως της Γερμανίας. Το μεταναστευτικό θα λυθεί αμέσως. Λύσεις υπάρχουν αλλά δεν μας επιτρέπεται να τις εφαρμόσουμε από μόνοι μας γιατί τον έλεγχο τον έχει το γραφειοκρατικό τερατούργημα.

Είναι αλήθεια ότι μας έδιναν επιδοτήσεις. Αυτές τις έφαγαν σε μεγάλο μέρος οι ευρώδουλοι και δεν πήγαν για να τονώσουν την ελληνική οικονομία αλλά για να τονώσουν την περιουσία των ευρώδουλων. Όμως η ΕΕ και οι ευρώδουλοι, από κοινού, σακάτεψαν την ελληνική οικονομία. Είναι σαν να έδειραν κάποιον μέχρι του σημείου που τον άφησαν σακάτη. Μετά δεν μπορούσε να δουλέψει και του έδιναν ελεημοσύνη. Αυτό ακριβώς έκαναν. Αφού σακάτεψαν πρώτα την ελληνική οικονομία, μας έκαναν ζητιάνους. Μερικοί ηλίθιοι καμαρώνουν γιατί νομίζουν ότι είναι Ευρωπαίοι. Δεν είσαστε Ευρωπαίοι ρε ζώα, αλλά κάτοικοι ευρωπαϊκής αποικίας. 

Αν ο Μητσοτάκης δεν κάνει τα τρία σημεία του εύκολου δρόμου, ίσως να τα κάνει η αντιπολίτευση με μία συγκυβέρνηση τύπου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα είμαστε κι εμείς μέσα. Εμείς δεν είμαστε ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με την ΝΔ. Βρισκόμαστε στο κέντρο και θα συνεργαστούμε με όποιον α) κάνει κυβέρνηση με έντονη την παρουσία ανθρώπων υπέρ της εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης β) στραφεί προς το νέο οικονομικό μπλοκ γ) μας δώσει δέκα θέσεις στο υπουργικό συμβούλιο για να τις ορίσουμε μαζί με τον Παγκόσμιο Ελληνισμό. Αν μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ το αριστεριλίκι, μπορούμε να συγκυβερνήσουμε μαζί τους. 

Scroll to Top