Κάλεσμα για Γαλλία

Κάλεσμα για Γαλλία

Ο Μακρόν την γλύτωσε οριακά αλλά έπεται συνέχεια, πολλές συνέχειες, από ό,τι πληροφορούμαστε. Έχουν βάλει σκοπό οι Γάλλοι να το ρίξουν το τέρας, τον φίλο του Μητσοτάκη. Έχουν προϊστορία, την Γαλλική Επανάσταση και τον Μάη του '68. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουν οι Γάλλοι, οι καλοί, η πλειοψηφία, γιατί δεν είναι όλοι καλοί. Οι κακοί, τα τέρατα, στηρίζουν τον Μακρόν. Αυτό θα έχει επίδραση ντόμινο και σε άλλες χώρες. Αυτοί μας έχουν δημιουργήσει όλα τα προβλήματα, οι Νεοταξίτες.

Ο Μακρόν είναι το τέρας της Γαλλίας. Στην Ελλάδα έχουμε Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες, Σημιτικούς αναχρονιστές κλπ. Το σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ στην Ελλάδα, κρατιέται στην εξουσία επειδή τους στηρίζουν ο Μακρόν στην Γαλλία και ο Σολτς στην Γερμανία. Αν πέσει ο Μακρόν, οι Γερμανοί από μόνοι τους δεν αρκούν για να τους στηρίξουν. Δεν θα πέσει μόνο ο Μητσοτάκης αλλά όλο το σύστημα που μας έχει καταστρέψει.

Αυτό που πυροδότησε τις ταραχές στην Γαλλία, ήταν η αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης από το εξήντα δύο στα εξήντα τέσσερα και πρέπει λέει να εναρμονιστεί με αυτό της ΕΕ, στα εξήντα πέντε με εξήντα εφτά. Κάτι χαζομάρες! Και πάνε τα βόδια και τους ψηφίζουν τους ευρωπαϊστές Νεοταξίτες. Γιατί δεν έχουμε μόνο εδώ βόδια αλλά υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη. Εδώ είναι περισσότερα ενώ σε Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία είναι πλειοψηφία αυτοί που καταλαβαίνουν.

Σε Γαλλία και Ιταλία έχουν επικρατήσει οι Αντινεοταξίτες. Και στην Βρετανία επικράτησαν στο Brexit αλλά ο Σούνακ είναι αμφιλεγόμενος αν είναι ΝΤΠ ή Αντί-ΝΤΠ. Στην Γαλλία λόγω του συστήματος δεν μπόρεσαν να κάνουν κυβέρνηση η Αντινεοταξίτες. Αν είχαν άλλο σύστημα, Λεπέν, Μελανσόν, Ζεμούρ, Ντουπόντ θα έκαναν κυβέρνηση με κάποιον Πρόεδρο κοινής αποδοχής. Πήραν αθροιστικά 55%. Μπορεί να βρουν κάποιο τρόπο να κάνουν κυβέρνηση

Στη Γαλλία, ο κόσμος, θέλει να πάει στα εξήντα την ηλικία συνταξιοδότησης. Δεν θα τους δημιουργήσει πρόβλημα; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Αν έχουν μεγάλη σχετικά ανεργία στους νέους, θα δουλεύουν οι νέοι, αντί οι εξηντάρηδες. Ακόμη και να τους δημιουργήσει πρόβλημα, είναι δικό τους πρόβλημα. Σε άλλες χώρες, μπορεί να θέλουν να δουλεύουν μέχρι τα εβδομήντα. Δικαίωμα τους! Αν και νομίζω πως δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα από την ΕΕ, σε όσους θέλουν να αυξήσουν την ηλικία συνταξιοδότησης.

Πόσο πολύ θέλω να τον ρίξουν τον Μακρόν, δεν περιγράφεται. Αν τον ρίξουν, θα κάνω πάρτι. Σοβαρολογώ, δεν κάνω πλάκα. Είσαστε όλοι καλεσμένοι μου. Το πάρτι μου θα είναι στο Παρίσι! Εκεί θα είμαι όταν θα πέσει ο Μακρόν. Για αυτό θα πάω. Για να βάλω ένα λιθαράκι κι εγώ να ρίξουμε τον Μακρόν. Δεν είναι μόνο για αλληλεγγύη στους αγωνιστές της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της αυτονομίας. Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται με αγώνες. 

Το κάνω περισσότεροι για μένα, για την Ελλάδα. Γιατί αν πέσει ο Μακρόν, θα είναι η Ελλάδα πολύ καλύτερα. Θα πέσουν τα τέρατα και θα αρχίσει η πάνω βόλτα για την χώρα, αντί για την κάτω βόλτα που μας έχει πάρει. Όταν η χώρα τα πάει καλά, τα πηγαίνουμε όλοι καλά. Πρέπει να έρθουν περισσότερο οι νέοι, παιδιά στην ίδια ηλικία με αυτά που το σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ σκότωσε στα Τέμπη.

Δείτε και αλλιώς! Θα γίνετε ο ήρωας / η ηρωίδα της γειτονιάς, της παρέας, του Facebook ή του Instagram. Σκεφτείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες ή video από την πτώση του Μακρόν. Respect!!! Αυτά θα μείνουν στην ζωή. Τι θα σας μείνει στην ζωή νομίζετε; Αυτά θα διηγείστε στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα ιστορικό γεγονός, η πτώση της ΝΤΠ διεθνώς.

Οι πληροφορίες που μας έρχονται από την Γαλλία είναι πως οι συναγωνιστές θα κάνουν ό,τι μπορούν για να φιλοξενήσουν όσους μπορούν. Βέβαια μην το έχετε ως δεδομένο αλλά ως πιθανό. Μπορεί να σας τύχει κάτι καλό. Αν υπάρχει Θεός ή κάρμα, η καλή πράξη θα σας επιστραφεί. Βοηθάτε τον εαυτό σας, την Ελλάδα, την Γαλλία και την ανθρωπότητα.

Είτε έρθετε είτε δεν έρθετε, τουλάχιστον διαδώστε το κάλεσμα στα social media. Χρειάζεται να γίνει πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο κάλεσμα για Γαλλία. Όσοι μπορείτε, προσπαθήστε να έρθετε. Όταν πέσει το τέρας, θα στήσουμε τρικούβερτο ελληνικό γλέντι στο Παρίσι, με λαϊκά, παραδοσιακά κι ό,τι άλλο γουστάρετε. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο! Κανονίστε παρέες, να είναι σαν ταξίδι, ένα special ταξίδι, σε ένα πιθανώς κοσμοϊστορικό γεγονός. Μετά θα γυρίσουμε και θα ρίξουμε τον Μητσοτάκη ή όποιο άλλο Νεοταξικό τέρας μας κυβερνάει.

Άγγελος

Scroll to Top