Καλοστημένη απάτη

Καλοστημένη απάτη

Αν καθίσει κάποιος λίγο και το σκεφτεί, θα διαπιστώσει ότι η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης αλλά και τα μέτρα για τον ιό είναι μία καλοστημένη απάτη. Μόνο κοινή λογική χρειάζεται. Δυστυχώς με την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου, έχουν αφαιρέσει από τους ανθρώπους την ικανότητα να σκέφτονται. Θα το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται για να το καταλάβουν και οι πιο χαζοί. Υπάρχει το εμβόλιο; Ναι ή όχι; Η απάντηση είναι πως υπάρχουν πολλά εμβόλια, όχι μόνο ένα, Astra Zeneca, Johnson & Johnson, Pfizer, Moderna, Sputnik κλπ.

Όποιος θέλει λοιπόν να προστατευτεί από τον ιό έχει την δυνατότητα να το κάνει με τον εμβολιασμό; Και βέβαια την έχει! Όποιος δεν εμβολιάζεται δεν θέλει να προστατευτεί ή έχει άλλους λόγους που ζυγίζουν περισσότερο από την προστασία του εμβολίου. Έχει ειπωθεί από διάφορους μεγαλοαπατεώνες πως ο εμβολιασμός δεν προστατεύει μόνο τον εμβολιαζόμενο αλλά κυρίως τους άλλους. Ποιους άλλους εννοούν, τους εμβολιασμένους; Από τους άλλους προστατεύει τους ανεμβολίαστους, γιατί οι εμβολιασμένοι ήδη προστατεύονται από το εμβόλιο.

Γιατί ρε μεγαλοαπατεώνες κάνατε lock down στην Μύκονο και σε άλλους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην κορύφωση της τουριστικής κίνησης; Για να προστατέψετε ποιους; Τους εμβολιασμένους ή τους ανεμβολίαστους; Οι εμβολιασμένοι είναι ήδη προστατευμένοι αφού έχουν κάνει το εμβόλιο. Τους ανεμβολίαστους δεν χρειάζεται να τους προστατέψετε διότι δεν ενδιαφέρονται να προστατευτούν. Αν ενδιαφερόντουσαν να προστατευτούν θα έκαναν το εμβόλιο. Εκτός κι αν το εμβόλιο δεν προστατεύει από τον ιό. Κι αν δεν προστατεύει τότε ποιος είναι ο σκοπός του;

Από την στιγμή που υπάρχει το εμβόλιο, πολλά εμβόλια για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται κανένα μέτρο και καμία επικοινωνιακή καμπάνια. Όποιος θέλει να προστατευτεί, πηγαίνει και κάνει το εμβόλιο. Όποιος δεν θέλει να προστατευτεί, δεν το κάνει. Αυτό είναι κακό του εαυτού του και των υπόλοιπων ανεμβολίαστων που δεν ενδιαφέρονται να προστατευτούν. Γιατί οι εμβολιασμένοι ήδη προστατεύονται από το εμβόλιο και δεν μπορεί κανείς να τους βλάψει.

Όταν μας περνάνε για τελείως ηλίθιους και μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας, πως μπορούμε μετά να τους εμπιστευτούμε στο παραμικρό; Πως μπορούμε να πιστέψουμε έστω και μία λέξη από όσα λένε οι δήθεν ειδικοί που εκτελούν αποστολή προπαγάνδας από μέρους της κυβέρνησης; Μετά πολύ λογικά, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε όλοι που μας κόβει λίγο. Τι παίζει πραγματικά; Ψάχνουμε λοιπόν διάφορες πιθανές εξηγήσεις. Διότι αυτά που μας λένε δεν στέκουν. Μπορεί ο θανατηφόρος ιός που θα μειώσει τον πληθυσμό της ανθρωπότητας να κρύβεται στο εμβόλιο.

Μπορεί το εμβόλιο να κρύβει νανοϋλικά που με ηλεκτρομαγνητικά κύματα παρόμοια με αυτά των τηλεπικοινωνιών να μπορούν να ελέγξουν την ανθρωπότητα. Μπορεί να προσπαθούν να διατηρήσουν τον φόβο στους ανθρώπους για να τους ελέγχουν καλύτερα. Μπορεί το πρόβλημα να είναι πως θα καταρρεύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μήπως τα lockdown έχουν τελικά άλλο σκοπό; Μήπως ο σκοπός είναι να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία και τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε οι Νεοταξίτες να τα πάρουν όλα κοψοχρονιά με τα λεφτά που έχουν ήδη φροντίσει να κλέψει με χίλιους δύο τρόπους;

Μπορεί … μπορεί... πολλά μπορεί. Σίγουρα όμως δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά που προσπαθούν να μας περάσουν. Όλη η επικοινωνιακή προπαγάνδα που έχει στήσει η κυβέρνηση με την βοήθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και όλα τα μέτρα που κατά καιρούς παίρνουν δεν έχουν καμία λογική. Θα έπρεπε να είναι όλα ελεύθερα, χωρίς κανένα μέτρο απολύτως. Η επικοινωνιακή καμπάνια θα έπρεπε να περιλαμβάνει μόνο πληροφορίες για τον τρόπο και τους τόπους εμβολιασμού. Όποιος θέλει να προστατευτεί ας πάει να εμβολιαστεί. Όποιος δεν θέλει, κακό του κεφαλιού του. Δεν ενδιαφέρεται να προστατευτεί.  

Πέρα από το συγκεκριμένο θέμα, είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι μας ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Η προπαγάνδα, η πλύση εγκεφάλου, η χειραγώγηση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Δεν επιτρέπεται να κρατούν εσκεμμένα τους πολίτες στο σκοτάδι και να τους παραπλανούν διαρκώς. Μη δίνετε πλέον καμία σημασία σε αυτά που λένε τα συστημικά ΜΜΕ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ από όσα λένε. Προσπαθήστε να ενημερωθείτε σωστά από το Ίντερνετ και από στόμα σε στόμα που πλέον περιλαμβάνει και την ηλεκτρονική επικοινωνία. Η εικόνα που παρουσιάζουν είναι τελείως ψεύτικη και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλα είναι μία καλοστημένη απάτη.

Γιάννης

Scroll to Top