Καταρρέει η Νέα Τάξη

Καταρρέει η Νέα Τάξη

Κάποιες φορές παρατηρείται το εξής φαινόμενο. Ένα κτίριο απέξω φαίνεται μία χαρά. Έχουν διαβρωθεί όμως τα θεμέλια του και ξαφνικά καταρρέει. Το ίδιο θα γίνει με την Νέα Τάξη. Ξαφνικά θα καταρρεύσει γιατί έχουν διαβρωθεί σε μεγάλο βαθμό τα θεμέλια της και η διάβρωση συνέχεια προχωράει, κάθε βδομάδα, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο.

Η Νέα Τάξη έχει διεισδύσει σε πολλούς χώρους. Όμως και η Αντίσταση έχει διεισδύσει σε πολλούς χώρους και κυρίως έχει διεισδύσει μέσα στην Νέα Τάξη. Πολλοί από αυτούς που η Νέα Τάξη θεωρεί δικούς της, είναι στην πραγματικότητα με την Αντίσταση και δίνουν πληροφορίες για τους ανθρώπους, τα σχέδια και τις ενέργειες της Νέας Τάξης.

Οι Νεοταξίτες χρησιμοποιούν την Αστυνομία και την ΕΥΠ εναντίον των πολιτικών αντιπάλων τους. Όμως η Αντίσταση βρίσκεται μέσα στα Νεοταξικά κόμματα, στα Νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, σε Νεοταξικές επιχειρήσεις, στην Αστυνομία, στην ΕΥΠ, στις Ένοπλες Δυνάμεις κλπ. Ψάχνουν οι Νεοταξίτες για την Αντίσταση και η Αντίσταση βρίσκεται στην κυριολεξία σε απόσταση αναπνοής. Ο λόγος που υπάρχουν Aντιστασιακοί μέσα στα Νεοταξικά κόμματα είναι τριπλός.

Κατ’ αρχάς δίνουν πληροφορίες στην Αντίσταση. Επίσης προσπαθούν να αποκτήσουν τον έλεγχο του κόμματος. Αν δεν καταστεί δυνατό, την κατάλληλη στιγμή θα καταστρέψουν το κόμμα εκ των έσω και θα μεταπηδήσουν σε ένα νέο κόμμα. Η Αντίσταση έχει δομή cell όπως πολλές μυστικές οργανώσεις. Τα μέλη της κάθε μονάδας (unit) γνωρίζουν μόνο τον επικεφαλής και όσα μέλη της ομάδας χρειάζεται. Η Αντίσταση χρησιμοποιεί με μεγάλη προσοχή τις τηλεπικοινωνίες. Υπάρχει διαβάθμιση πληροφοριών από Δημόσιες, σε πολλές βαθμίδες Εμπιστευτικού και Απόρρητου, μέχρι άκρως Απόρρητο.

Ανάλογα με την διαβάθμιση είναι και το μέσο που χρησιμοποιείται. Social media messaging και email θεωρούνται τελείως ανασφαλή. Είναι μόνο ένα επίπεδο καλύτερα από τις δημόσιες αναρτήσεις. Το ίδιο συμβαίνει με τα τηλέφωνα, σταθερά και κινητά. Χρησιμοποιούνται κάποιες εφαρμογές (apps) που προσφέρουν σχετική αλλά όχι απόλυτη ασφάλεια. Πληροφορίες υψηλής διαβάθμισης διακινούνται στο darknet και με κατά παραγγελία κρυπτογράφηση (custom made encryption). Επίσης χρησιμοποιούνται μονάδες αποθήκευσης όπως cd, στικάκια, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι που διακινούνται στους κόλπους της Αντίστασης με μεγάλη προσοχή.

Συνδέονται σε υπολογιστή που δεν συνδέεται στο Ίντερνετ. Συνήθως δεν συνδέεται ποτέ στο Ίντερνετ. Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, αποσυνδέεται (από το Ίντερνετ) την στιγμή που χρησιμοποιούνται οι διαβαθμισμένες πληροφορίες. Γίνεται πολύ καλός έλεγχος πριν ώστε να μην έχει εγκατασταθεί από τους Νεοταξίτες κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να υποκλέψει αυτές τις πληροφορίες και να τις μεταφέρει όταν επανέλθει η σύνδεση με το Ίντερνετ. Επιπλέον χρησιμοποιούνται παραδοσιακοί τρόποι όπως συστημένης αλληλογραφίας, προφορικής ανταλλαγής πληροφοριών σε χώρους που έχουν ελεγχθεί για μικρόφωνα, κάμερες κλπ.

Οι Αντιστασιακοί χρησιμοποιούν με μεγάλη προσοχή το κινητό. Αρκετοί το έχουν καταργήσει τελείως, η προτεινόμενη ενέργεια διότι το κινητό είναι ο μεγαλύτερος σπιούνος. Οι τηλεπικοινωνίες μέσω κινητού υποκλέπτονται πιο εύκολα από αυτές του σταθερού. Ένα βανάκι στην περιοχή με τον κατάλληλο εξοπλισμό αρκεί. Όσοι έχουν κινητό, ποτέ δεν το παίρνουν μαζί τους σε συναντήσεις για θέματα της Αντίστασης. Εκτός του ότι φαίνεται το στίγμα δηλαδή η θέση του κινητού και άρα του ιδιοκτήτη, οι Νεοταξίτες μπορούν να ενεργοποιήσουν το μικρόφωνο και να ακούσουν την συνομιλία. Πολλοί Αντιστασιακοί χρησιμοποιούν το κινητό σαν σταθερό δηλαδή βρίσκεται συνεχώς σε έναν χώρο, στο σπίτι ή στο γραφείο τους.

Οι Δημόσιες πληροφορίες όπως αυτά που διαβάζετε τώρα μπορεί να απευθύνονται σε Αντιστασιακούς, δυνητικούς Αντιστασιακούς, ουδέτερους, Νεοταξίτες. Όμως από την στιγμή που είναι δημόσιες δηλαδή αναρτώνται δημόσια, είναι διαθέσιμες σε όλους. Η Αντίσταση θέλει να ξέρουν οι ουδέτεροι και οι δυνητικοί Αντιστασιακοί πως υπάρχει, εργάζεται σκληρά και συστηματικά και θα ανατρέψει το Νεοταξικό σύστημα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν και δεν φαίνεται από έξω, η Νέα Τάξη θα καταρρεύσει ξαφνικά όπως το κτίριο που έχουν διαβρωθεί τα θεμέλια του αλλά απέξω φαίνεται μία χαρά.

Η Αντίσταση εσκεμμένα δίνει πληροφορίες στους Νεοταξίτες για να τους προειδοποιήσει για αυτό που έρχεται, σε περίπτωση που συνεχίσουν τον ίδιο δρόμο. Βέβαια υπάρχουν πολύ περισσότερες ενέργειες και σχέδια της Αντίστασης που δεν παρουσιάζονται δημόσια. Το μόνο που θα σώσει τους Νεοταξίτες είναι συμφωνία για ομαλή μετάβαση εξουσίας. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, οι Νεοταξίτες θα καταδικαστούν σε θάνατο για εσχάτη προδοσία, πέρα από όλα τα άλλα εγκλήματα τους που τα γνωρίζει όλα η Αντίσταση και έχει αποδεικτικά στοιχεία. Η Αντίσταση έχει δεκάδες λίστες με χιλιάδες ονόματα Νεοταξιτών και πληροφορίες για αυτούς. Είναι μία τεράστια «μαύρη λίστα» που έχει σπάσει σε δεκάδες υπό-λίστες για ευκολότερη διαχείριση. 

Όταν αναλάβει την διακυβέρνηση η Αντίσταση, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα χρησιμοποιήσει ένα μέρος του Νεοταξικού συστήματος που έχει ήδη έλθει στους κόλπους της. Αν δείτε μετά την κατάρρευση της Νέας Τάξης κάποιους καθεστωτικούς να επιβιώνουν, αυτό θα είναι επειδή εγκαίρως ήρθαν στους κόλπους της Αντίστασης. Το σωστό βέβαια θα ήταν να τιμωρηθούν και αυτοί για τα εγκλήματα τους. Όμως είναι μία τακτική όπου προέχει το αποτέλεσμα. Παρόμοιο είναι το πρόγραμμα προστατευμένων μαρτύρων όπου οι διωκτικές Αρχές παίρνουν παρανόμους με το μέρος τους, με αντάλλαγμα ευνοϊκή μεταχείριση.  

Γιάννης

Scroll to Top