Κατασχέσεις και εκτελέσεις

Kατασχέσεις & εκτελέσεις

Μετά την Κατοχή, πολλοί προδότες την γλύτωσαν και δεν πλήρωσαν για τα εγκλήματα τους. Ανάμεσα τους ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η Μελίνα κι ο θείος της, ο πατέρας του Σημίτη, ο θείος του Μεϊμαράκη, οι παππούδες των Βαρβιτσιώτη, Κεδίκογλου, Παπακωνσταντίνου, Σκυλακάκη κλπ. Ενδεχομένως Γεώργιος Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να ήταν συνεργάτες των Γερμανών αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο. Πίσω από τον Χίτλερ ήταν η Νέα Τάξη εκείνης της εποχής. Η Νέα Τάξη είναι πολύ παλιά.

Επειδή δεν εκτελέστηκαν αυτοί οι προδότες, ήρθαν μετά από πολλά χρόνια και μας ξαναπρόδωσαν, κατέστρεψαν και υποδούλωσαν την χώρα σύμφωνα με τις οδηγίες της Νέας Τάξης. Εκτός από τον Καραμανλή, για τους υπόλοιπους το έκαναν οι απόγονοι τους συμπεριλαμβανομένου και του Ράλλη. Ο πατέρας του Ράλλη ήταν ο μόνος από τους προδότες που φυλακίστηκε μετά την Κατοχή.

Οι υπαίτιοι της τεράστιας πρόσφατης καταστροφής έπρεπε να μπουν στην φυλακή λίγο μετά την χρεοκοπία. Δεν έγινε όχι γιατί δεν έπρεπε αλλά γιατί η Νέα Τάξη εξακολουθούσε να έχει την εξουσία. Επιφανειακά φαίνονται ως διαφορετικά κόμματα αλλά ουσιαστικά είναι ένα κόμμα, το κόμμα της Νέας Τάξης. Αν δεν είναι παραδειγματική η τιμωρία των προδοτών, θα έρθουν μετά από μερικές δεκαετίες οι ίδιοι ή οι απόγονοι τους και θα ξανακάνουν τα ίδια. Θα προδώσουν, θα καταστρέψουν και θα υποδουλώσουν την χώρα.

Η εγκληματική αμέλεια είναι σίγουρη και προκύπτει εκ του αποτελέσματος, της καταστροφής και της υποδούλωσης. Η εγκληματική αμέλεια θα τιμωρηθεί πολύ ακριβά. Υπόλογοι είναι τουλάχιστον ο Σημίτης, ο Καραμανλής και όλα τα οικονομικά υπουργεία των κυβερνήσεων τους. Το ερώτημα είναι αν έχουμε εσχάτη προδοσία. Είναι το πιθανότερο αλλά δεν θέλουμε να προδικάσουμε.

Αν κατέστρεψαν και υποδούλωσαν την χώρα από λάθος, τότε έχουμε εγκληματική αμέλεια. Αν το έκαναν συνειδητά, ακολουθώντας τις εντολές της Νέας Τάξης, τότε έχουμε εσχάτη προδοσία. Η εσχάτη των ποινών αξίζει στην εσχάτη προδοσία.  Οι προδότες θα τιμωρηθούν με θάνατο ώστε να μην τολμήσουν ξανά για τα επόμενα πεντακόσια ή χίλια χρόνια να προδώσουν, να καταστρέψουν και να υποδουλώσουν την χώρα.

Τουλάχιστον όλες οι κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή θα πληρώσουν με προσωπική περιουσία, την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν στην χώρα, ακόμα κι αν δεν αποδειχτεί εσχάτη προδοσία. Επειδή η οικονομική καταστροφή είναι ασύλληπτη, θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Στην κυβέρνηση περιλαμβάνονται όλοι όσοι αλλάζουν, υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς, διευθυντές και πρόεδροι οργανισμών κλπ. Με αυτό τον τρόπο θα επιστραφεί και ένα μεγάλο μέρος από τα κλεμμένα. Αν τα έχουν σε συγγενικά τους ή φιλικά τους πρόσωπα δεν θα γλυτώσουν.

Επιπλέον είναι γνωστό ποιοι πλούτισαν στο Χρηματιστήριο. Και σε αυτούς θα κατασχεθεί όλη η περιουσία και θα φυλακιστούν. Παρόμοιο θα γίνει και με άλλα μεγάλα σκάνδαλα όπου είναι γνωστό ποιοι τα έφαγαν και πως τα έφαγαν. Όλοι ανήκουν στην ίδια κλίκα, την Νέα Τάξη. Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, πρέπει η Νέα Τάξη να χάσει την εξουσία. Αυτό στο τέλος θα γίνει με εκλογές αλλά ενδέχεται να προηγηθεί των εκλογών περίοδος αστάθειας και ανωμαλίας. Δεν αποκλείεται και κάποιος πόλεμος ολίγων ημερών που θα οδηγήσει στην οριστική κατάρρευση της Νέας Τάξης.

Υπάρχει λύση που είναι ομαλή και καλύτερη όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για τους προδότες, συνωμότες, αλήτες, νεοταξίτες. Να παραδώσουν την εξουσία κι ένα μεγάλο μέρος από τα κλεμμένα και να απολαύσουν ανενόχλητοι ένα μικρό μέρος από τα κλεμμένα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Πως θα παραδώσουν τα κλεμμένα; Σε φιλανθρωπικούς σκοπούς εντός της Ελλάδας ή σε λογαριασμό για την μείωση του δημόσιου χρέους. Υπάρχει ακόμα καιρός για να πραγματοποιηθεί αυτή η λύση. Αργότερα δεν θα έχουν οι προδότες αυτή την δυνατότητα και θα εκτελεστούν ή θα φυλακιστούν για το υπόλοιπο της ζωής τους ενώ θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους.    

Μάριος

Scroll to Top