Καθάρισμα στην κεντροδεξιά

Καθάρισμα σε κεντροδεξιά

video

Να πάρουμε ένα παράδειγμα από το ποδόσφαιρο που είναι το πιο δημοφιλές σπορ. Εάν μια ομάδα έχει 4 καλούς παίκτες και 7 σκάρτους τι είναι καλή η κακή ομάδα. Κακή ομάδα είναι με το 1/3 μόνο καλούς παίκτες και 2/3 κακούς. Εάν όμως οι 4 καλοί παίκτες μαζί με 3 άλλους καλούς από μια δεύτερη ομάδα και 4 άλλους από μια Τρίτη φτιάξουν μια καινούργια ομάδα τότε αυτή η ομάδα είναι super ομάδα γιατί έχει 11 καλούς παίκτες και όχι μόνο τέσσερις.

Ένα νόμισμα έχει αξία και ένα κόσμημα έχει μεγάλη αξία. Τα σκατά δεν έχουν αξία. Όταν νομίσματα και κοσμήματα πέσουν μέσα στα σκατά γίνονται ένα με τα σκατά και χάνουν την αξία τους. Όλα είναι ένα πράμα δηλαδή σκατά που μέσα στα σκατά βρίσκονται νομίσματα και κοσμήματα.  Για να αποκτήσουν πάλι την αξία τους πρέπει να βγουν από τα σκατά και να καθαριστούν. Τα είπα όλα δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Γειά σας. Ευχαριστώ που μας παρακολουθήσατε.

Με μια δεύτερη σκέψη ας το εξηγήσω λίγο καλύτερα για όσους δεν κατάλαβαν. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι όπως η ομάδα ποδοσφαίρου η τα σκατά. Οι 7 στους 11 είναι σκάρτοι δηλαδή η λαμόγια η ανίκανοι η και τα δύο και οι 4 στους 11 είναι έντιμοι και ικανοί. Μέσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και νομίσματα και κοσμήματα δηλαδή άνθρωποι αξίας αλλά και πολλά σκατά. Τώρα μπορεί κανείς να διαφωνήσει για τα ποσοστά. Δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς αλλά σίγουρα αυτοί που είναι σκάρτοι είναι περισσότεροι από τους μισούς.

Και γιατί ρε φίλε είναι έτσι επειδή το λες εσύ. Το πράγμα μιλάει από μόνο του. Εάν δεν είναι καταστροφή αυτό που ζούμε τότε τι είναι. Πάνω από 30%  πραγματική ανεργία, σχεδόν 30% πτώση του εγχώριου προίόντος, συσίτια, αυτοκτονίες, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί κλπ. Ποιοι κυβερνούσαν 40 χρόνια και έφεραν τη καταστροφή. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Εάν ήταν καλές ομάδες δηλαδή οι περισσότεροι ήταν ικανοί και έντιμοι θα μας έφθαναν στη καταστροφή. Δεν θέλει ούτε πολύ μυαλό ούτε καμμιά σπουδαία μόρφωση για να το καταλάβει κανένας.    

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι πολιτικοί της. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα από το οποίο προέρχονται όλα τα άλλα. Όλα τα προβλήματα δημιουργούντια από την ανικανότητα και τη διαφθορά των πολιτικών. Όσο έχουμε αυτούς τους πολιτικούς τόσο τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα γίνονται και χειρότερα. Όταν αποκτήσουμε ικανούς και έντιμους πολιτικούς θα αρχίσουν να λύνονται σιγά σιγά όλα τα προβλήματα.     

Πάλι σας ξέφυγε ο Μητσοτάκης. Τι πήγε να κατουρήσει και του εφυγε ο Μητσοτάκης εν τω μεταξύ. Να μην πάει να κατουρήσει να τα κάνει επάνω του. Έχουμε πει να παρακολουθείται επι 24ωρου βάσης και να μην τον αφήνετε απο τα μάτια σας ούτε λεπτό. Αστειύομαι δεν παρακολουθούμε το Μητσοτάκη με αυτό το τρόπο. Έχουμε όμως πολλούς ανθρώπους μέσα στη ΝΔ που μας ενημερώνουν για το τι γίνεται. Βέβαια παίζει αρκετά το χαλασμένο τηλέφωνο και η πληροφορία φτάνει σε εμάς συχνά αλλιωμένη και παραμορφωνένη.

Φτιάξαμε  την πολιτική οργάνωση ΔΕΚΑ που μετεξελίχθηκε σε Νέα Αρχή. Είναι μυστικοφανερή οργάνωση. Στη πορεία εισήλθαν πολύ  σημαντικοί άνθρωποι που για διάφορους λόγους δεν θέλουν σε αυτή τη φάση να αποκαλύψουν τη ταυτότητα τους.  Έχει ένα φανερό τμήμα και ένα μεγάλο μυστικό τμήμα.       

Σημαντικό τμήμα της βρίσκεται μέσα στη ΝΔ και είναι η Πέμπτη φάλαγγα της Νέας Αρχής. Είναι περισσότερο σε χαμηλά και μεσαία επίπεδα αλλά αρκετοί βρίσκονται και σε ψηλά κλιμάκια. Παραμένουν μέσα στη ΝΔ και για λόγους σκοπιμότητας αλλά και γιατί σε αυτή τη φάση είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα του εγχειρήματος.

Καταφερόμαστε εναντίον της ΝΔ αλλά όχι εναντίον όλης της ΝΔ. Δεν είναι όλοι λαμόγια, άχρηστοι, κλέφτες, απατεώνες, συμφεροντολόγοι, ιδιοτελείς. Υπάρχουν αρκετοί έντιμοι και ικανοί άνθρωποι που θέλουν μόνο να υπηρετησουν το δημόσιο συμφέρον και επιδίωξη τους είναι το καλό της χώρας και του ελληνικού λαού. Πιστεύουν σε γενικές γραμμές αυτά που περιγράφονται στη ιστοσελίδα της Νέας Αρχής.

Επίσης είναι άλλοι που πέρασαν από τη ΝΔ αλλά βρίσκονται εκτός κόμματος. Οι περισσότεροι αξιόλογοι άνθρωποι που πέρασαν από τη ΝΔ δεν άντεξαν στη βρώμα και τη δυσωδία και τελικά απεχώρησαν από την ενεργή δραστηριότητα. Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα είναι ένας υπόνομος και κινούνται με άνεση μόνο οι αρουραίοι. Πως γίνεται να είσαστε και εναντίον τους και μαζί τους θα σκεφτεί κανείς. Ίσως αρχικά να ακούγεται κάπως μπερδεμένο αλλά με λίγη προσπάθεια θα το καταλάβει κάποιος.        

Έχετε δεί το έργο Valkyrie. Το ανέφερα  έργο Valkerie γιατί θα βοηθήσει στη κατανόηση του τι γίνεται. Οσοι δεν το έχουν δεί του προτείνω να το δουν γιατί είναι πολύ ωραίο η να διαβάσουν την ιστορία που είναι αληθινή σε βιβλίο. Πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ ως Κλαους φον Στάουφεμπεργκ. Ήταν ευγενής, σημαντικό μέλος της Γερμανικής αντίστασης ενάντια στο Χίτλερ και πρωταγωνιστής της απόπειρας δολοφονίας του στις 20 Ιουλίου 1944. Οι συνωμότες βρισκόντουσαν σε πολύ ψηλές θέσεις και κοντά στο Χιτλερ. Σε κάποιο σημείο του έργου λέει ότι εμείς δεν είμαστε σαν και αυτούς.

Όλοι στη Νέα Αρχή πιστεύουμε ότι η ΝΔ δεν διορθώνεται εκ των έσω και αυτό που χρειάζεται είναι μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Να φύγει το υγιές κομμάτι που είναι μέσα στο κόμμα και μαζί με άλλους ικανούς και έντιμους ανθρώπους να κάνουν μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την κεντροδεξιά και την Ελλάδα. Που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία του κόσμου. Εάν δεν αλλάξει η νοοτροπία και να γίνει μαζική αφύπνιση η προσπάθεια θα αποτύχει. Για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια χρειάζεται να αλλάξει η νοοτροπία του ελληνικού λαού. Ευχαριστώ και προσοχή στους Νουδούληδες και τους Πασόκους, είναι επικίνδυνοι για τη χώρα και τους πολίτες. 

Scroll to Top