Κεντροδεξιό κανάλι

Κεντροδεξιό κανάλι

Στο τέλος της δεκαετίας του ’70, είχαν έρθει οι ΠΑΣΟΚΟΙ στην Νέα Δημοκρατία. Τότε λοιπόν είχε υπάρξει μεγάλη αντίδραση. Μέχρι και ξύλο είχε πέσει μεταξύ των νεολαίων. Αυτό βέβαια είναι κατακριτέο, το ξύλο. Η αντίδραση αποδείχθηκε εκ των υστέρων απόλυτα δικαιολογημένη. Είχαν προσωπικά μαζί τους; Όχι βέβαια, προσωπικές διαφορές είχαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ με τους ομοϊδεάτες τους λόγω της Αποστασίας. Επομένως γιατί υπήρξε τόση αντίδραση; Αυτό που φοβόντουσαν έγινε, η πασοκοποίηση της κεντροδεξιάς.

Τα πράγματα είναι υπερβολικά απλά. Δεν υπάρχει όμως κανένα κανάλι να τα εξηγήσει. Δεν υπάρχει προς το παρόν, στο μέλλον όμως μάλλον θα αλλάξει. Δυστυχώς, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν το μεγαλύτερο βάρος της ενημέρωσης, της εξαπάτησης ουσιαστικά. Ο Μπάιντεν ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα. Αυτό είναι το αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ στην Αμερική. Κάποιοι τον τοποθετούν προς το κέντρο. Είτε είναι είτε δεν είναι, κεντροαριστερά είναι, ο αντίστοιχος χώρος των Βενιζελικών, των Φιλελεύθερων, της Ένωσης Κέντρου, του ΠΑΣΟΚ.

Όλοι όσοι υποστήριξαν τον Μπάιντεν είναι ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι τυπικά ανήκουν στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτοί όμως δεν είναι κανονική κεντροδεξιά, είναι ΠΑΣΟΚΟΙ. Οι κανονικοί κεντροδεξιοί είναι με τον Τραμπ. Είναι γνωστοί οι υποστηρικτές του Μπάιντεν: Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης, Χατζηδάκης, Σκυλακάκης, Κικίλιας, Συρίγος, Καιρίδης, Παναγιωτόπουλοι (Πάνος σίγουρα και μάλλον Νίκος), Θεοχάρης, Ζαχαράκη, Κουμουτσάκος κλπ.

Κάποιοι από αυτούς θεωρούνται Καραμανλικοί. Ε και τι έγινε; Και για τον Καραμανλή υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά αν είναι πατριώτης ή προδότης. Όποιος παριστάνει τον πατριώτη δεν σημαίνει ότι είναι. Όσοι υποστηρίζουν την ΕΕ, μετά το 2010 είναι ή προδότες ή ηλίθιοι. Ο Κουμουτσάκος, άνθρωπος του Καραμανλή, ήταν αυτός που είχε μιλήσει για «το τέλος του κόσμου» όταν εξελέγη ο Τραμπ στις ΗΠΑ. Τέλος του κόσμου επειδή εξελέγη ένας πατριώτης που θα έκανε αυτό που θέλουν οι ψηφοφόροι.

Όποιος είναι με τον Μπάιντεν είναι ΠΑΣΟΚ.

Αν κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν με αυτή την ονομασία, τότε ίσως τους βοηθήσει ο ορισμός κρυφό-ΠΑΣΟΚ. Είναι Δούρειοι Ίπποι στην κεντροδεξιά της Νέας Τάξης που είναι σοσιαλιστικής προέλευσης. Όλοι αυτοί οι κρυφό-ΠΑΣΟΚΟΙ κοροϊδεύουν συστηματικά τους ψηφοφόρους. Δεν κάνουν αυτό που θέλουν οι ψηφοφόροι αλλά τα δικά τους που οδηγούν σε μια Παγκόσμια Ολιγαρχική Νεοταξική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Είτε είναι φανερό ΠΑΣΟΚ είτε είναι κρυφό, ΠΑΣΟΚ είναι.

Ο χώρος μεταξύ κεντροδεξιάς και αριστεράς έχει χρησιμοποιήσει διάφορα ονόματα. Λεγόντουσαν Βενιζελικοί, Φιλελεύθεροι, Ένωση Κέντρου, ΠΑΣΟΚ. Είναι ο ίδιος χώρος, του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Γεώργιου Παπανδρέου (παππού), του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο χώρος που δεν είναι αριστερά αλλά ούτε κεντροδεξιά. Στο μεγαλύτερο τμήμα της μεταπολίτευσης αυτός ο χώρος λεγόταν ΠΑΣΟΚ.

Το κόμμα των Ξυπόλητων του γέρο - Κωστή Μητσοτάκη (παππού του Κωνσταντίνου), το πήρε ο Βενιζέλος και το έκανε κόμμα των Φιλελεύθερων. Αυτό στη συνέχεια έγινε Ένωση Κέντρου, στην οποία συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Πριν τον μαζέψει ο Καραμανλής στην Νέα Δημοκρατία, απέτυχε οικτρά με το κόμμα των Νεοφιλελεύθερων. Η Δράση του Μάνου και του Σκυλακάκη αρχικά λεγόταν Φιλελεύθεροι. Όλοι αυτοί είναι ουσιαστικά ένα κόμμα, ειδικά τώρα που το αριστερό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Κανονικά όλοι αυτοί πρέπει να φτιάξουν ένα κόμμα αφού είναι το ίδιο.

Να πάμε τώρα στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Όλα τα κανάλια ήταν με τον Μπάιντεν δηλαδή όλα τα κανάλια είναι ΠΑΣΟΚ. «Μα πως γίνεται αφού όλα υποστήριξαν τον Μητσοτάκη;» ρωτάει ένας αφελής. Μόλις εξήγησα ότι ο Μητσοτάκης είναι ΠΑΣΟΚ. Ανήκει στον χώρο των Ξυπόλητων, των Φιλελεύθερων, των Νεοφιλελεύθερων, της Δράσης, της Ένωσης Κέντρου. Αν δεν θέλει να το πει κάποιος ΠΑΣΟΚ, ας του δώσει ένα άλλο όνομα. Πάντως κεντροδεξιά δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Δεν υπάρχει κανένα κανάλι της κανονικής κεντροδεξιάς όπως βέβαια δεν υπάρχει και κανένα κανάλι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα κανάλια ανήκουν στον χώρο των Βενιζελικών. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, να υπάρξει τουλάχιστον ένα πραγματικά κεντροδεξιό κανάλι που να είναι στην γραμμή Τραμπ. Αυτό ετοιμάζεται από Ελληνοαμερικάνους υποστηρικτές του Τραμπ και κάποιους ελάχιστους Έλληνες που είναι γνήσιοι κεντροδεξιοί και όχι κρυφο-Πασόκοι. Τότε θα εξηγηθούν επιτέλους καλύτερα στο ευρύ κοινό πάρα πολλές αλήθειες.

Γιώργος

Scroll to Top