Κολλήστε να ξεμπερδεύετε

Κολλήστε να ξεμπερδεύετε!

Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα συνεχώς θα ζορίζουν σχετικά με τον εμβολιασμό. Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να εξαναγκάσει όλους να εμβολιαστούν. Όσοι ανεμβολίαστοι εργάζονται σε δομές για ηλικιωμένους έχασαν επί της ουσίας την δουλειά τους. Δεν απολύθηκαν αλλά ό,τι έγινε είναι ισοδύναμο με απόλυση. Από τον Σεπτέμβριο, σε κλειστούς χώρους θα μπαίνουν μόνον εμβολιασμένοι… ή ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ.

Εκεί είναι ένα σημείο που πρέπει να προσέξουν πολλοί που για οποιοδήποτε λόγο είναι κατά του εμβολιασμού, γενικά ή σε αυτή την φάση. Αν δεν εμβολιαστούν, η κυβέρνηση έχει σκοπό να τους δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την ζωή. Όμως υπάρχει εναλλακτική, να ΝΟΣΗΣΟΥΝ.

Εδώ τίθενται δύο ερωτήματα. Είναι καλύτερα ο εμβολιασμός ή η νόσηση; Πως μπορεί να προκαλέσει κανείς την νόσηση δηλαδή να κολλήσει τον ιό; Την απάντηση στο πρώτο, θα την δώσει καθένας για τον εαυτό του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι κατά του εμβολιασμού που εξηγούνται σε άλλα άρθρα. Είναι θρησκευτικοί, ιατρικοί, πολιτικοί κλπ. Το εμβόλιο αλλάζει το DNA, περιέχει ιό που εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα και οδηγεί στον θάνατο, βάζει στο σώμα νανοϋλικά για τον έλεγχο του ανθρώπου, βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο κλπ είναι μερικές από τις απόψεις.

Αν κάποιος απορρίπτει όλες τις αντιρρήσεις και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους Νεοταξίτες, πάει και κάνει το εμβόλιο και τελειώνει. Το τελειώνει έχει δύο έννοιες, ξεμπερδεύει ή πεθαίνει. Αν όμως κάποιος έχει αμφιβολίες δηλαδή πως μπορεί κάτι από όλα αυτά που κυκλοφορούν να ισχύει, πρέπει να το σκεφτεί καλά. Για την συντριπτική πλειοψηφία η νόσηση είναι κάτι σαν μια γρίπη. Αν δεν ανήκει σε ευπαθείς ομάδες, το πιθανότερο είναι πως θα το περάσει σαν γρίπη.

Όμως δεν είναι 100% σίγουρο. Από την άλλη και το εμβόλιο δεν είναι 100% σίγουρο πως δεν θα προκαλέσει επιπλοκές και ίσως τον θάνατο. Και οι δύο περιπτώσεις έχουν ρίσκο για επιπλοκές και ακόμη τον θάνατο με ελάχιστες αλλά όχι μηδενικές πιθανότητες. Με την νόσηση αναπτύσσονται πιο ισχυρά αντισώματα από ότι με τον εμβολιασμό. Με δεδομένο ότι η ζωή των μη εμβολιασμένων θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, κάποιοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, θα προτιμήσουν να νοσήσουν.

Ένα συνηθισμένο επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι προπαγανδιστές του εμβολιασμού είναι «εμβολιαστείτε να ξεμπερδεύτε». Κατ’ αναλογία μπορούμε να πούμε «κολλήστε να ξεμπερδεύετε». Τι πρέπει να κάνει λοιπόν κανείς για να κολλήσει; Να κάνει τα αντίθετα από αυτά που υπαγορεύουν τα μέτρα προφύλαξης. Να μη φοράει μάσκα, να μην πλένει τα χέρια του. Δεν λέω να μην πλένει τα χέρια του/ης ποτέ γιατί μετά θα είναι βρωμιάρης/α.

Αλλά όχι με την συχνότητα και με την χρήση του ειδικού υγρού που επιβάλλουν τα μέτρα προστασίας. Να πηγαίνει σε χώρους με μεγάλο συνωστισμό όπως μέσα μαζικής μεταφοράς, εκκλησίες κλπ. Έχει γίνει πολύς λόγος για τα κορονοπάρτι. Τι είναι τα κορονοπάρτι; Είναι συγκεντρώσεις πολλών ατόμων, σε διάφορους χώρους, για λόγους διασκέδασης, χωρίς την τήρηση αυστηρών ή και καθόλου μέτρων. Ονομάστηκαν κορονοπάρτι γιατί σε αυτά μεταδιδόταν ο ιός.

Ο σκοπός όμως δεν ήταν η αναμετάδοση το ιού αλλά η διασκέδαση. Η μετάδοση ήταν μία ανεπιθύμητη αλλά αναπόφευκτη συνέπεια για τους λίγους που κόλλαγαν. Μπορούν να γίνονται κορονοπάρτι με πρωταρχικό σκοπό να κολλήσουν covid 19 και την διασκέδαση δευτερεύοντα. Η νόσηση δεν θα είναι ανεπιθύμητη συνέπεια αλλά ο λόγος του πάρτι. Αυτά θα είναι τα κανονικά κορονοπάρτι! Βέβαια ό,τι κάνει κάποιος, θα πρέπει να προσέχει να μην φάει κανένα μεγάλο πρόστιμο.

Εγώ αυτή την εξέλιξη την βλέπω πιθανή με το ζόρισμα που κάνει η κυβέρνηση. Όσοι έχουν μείνει (χωρίς εμβόλιο ή νόσηση) θα αναγκαστούν ή να εμβολιαστούν ή να νοσήσουν. Τι ποσοστό θα είναι το ένα και τι ποσοστό θα είναι το άλλο δεν μπορώ να ξέρω. Πάντως το ποσοστό κατά του εμβολιασμού είναι σχετικά μεγάλο. Αν αρκετοί από αυτούς προτιμήσουν να νοσήσουν, μπορεί να της γυρίσει της κυβέρνησης μπούμερανγκ και να δούμε εκτίναξη των κρουσμάτων. Το Σύστημα Υγείας θα καταρρεύσει.

Ηλίας

Scroll to Top