Λαγοί Νέας Τάξης

Λαγοί της Νέας Τάξης

Σε λίγο καιρό θα σας χτυπάνε την πόρτα λαθρομετανάστες και θα σας ζητούν να τους δώσετε χρήματα και να συνευρεθούν ερωτικά με σας και την οικογένεια σας. Αν δεν το κάνετε, θα μπαίνετε φυλακή γιατί βάσει των νόμων της Νέας Τάξης αυτό θα θεωρείται πράξη φυλετικής ή σεξουαλικής διάκρισης και μίσους. Τα ζόμπι που θα έχουν δημιουργήσει με την πλύση εγκεφάλου τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, θα θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να ανταποκριθούν πρόθυμα στο αίτημα των λαθρομεταναστών.

Αν κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατο, σκεφτείτε πως σταδιακά έχουν περάσει οι νεοταξίτες πράγματα και θεωρούνται πλέον φυσιολογικά ενώ πριν κάποιες δεκαετίες η συντριπτική πλειοψηφία ήταν εναντίον. Με την πλύση εγκεφάλου έχουν καταφέρει η προδοσία, η κλεψιά και η εξαπάτηση να είναι απόλυτα αποδεκτά και μάλιστα οι προδότες οι κλέφτες και οι απατεώνες να θεωρούνται μάγκες. Πλέον οι πατριώτες ή αυτοί που θέλουν το καλό της χώρας θεωρούνται ακραία στοιχεία όπως ακραία στοιχεία σε λίγο θα θεωρούνται όσοι δεν έχουν αρκετές ομοφυλοφιλικές εμπειρίες και κάνει εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών.

Οι απόψεις ενός μεγάλου μέρους της κεντροαριστεράς και της αριστεράς είναι γνωστές. Είναι αυτοί που είναι. Πρόβλημα τεράστιο υπάρχει στην κεντροδεξιά. Η βάση της κεντροδεξιάς είναι άνθρωποι πατριώτες που πιστεύουν σε κάποια θρησκεία και θέλουν το καλό της χώρας. Για τους περισσότερους η θρησκεία είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός. Η κορυφή όμως της κεντροδεξιάς, δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

Οι περισσότεροι είναι ομοφυλόφιλοι. Λατρεύουν τον Σατανά ή είναι άθεοι. Μερικοί είναι πιόνια του παγκόσμιου Εβραϊσμού. Υπηρετούν την Νέα Τάξη που είναι αντίθετη με τον πατριωτισμό, την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την δημοκρατία, την διατήρηση των παραδόσεων και των θρησκειών. Ευρωπαϊκή Ένωση και Νέα Τάξη είναι το ίδιο και το αυτό. Η ΕΕ είναι ένα μέρος της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Τα υπόλοιπα τμήματα θα είναι Ασιατική, Αμερικανική και Αφρικανική Ένωση.  

Ο διαχρονικός ευρωσκεπτικισμός είναι σκέτη απάτη. Όποιος είναι κατά της μορφής που έχει πάρει η ΕΕ, δίνει κάποια περιθώρια, για κάποιο διάστημα. Τα χρονικά περιθώρια έχουν προ πολλού τελειώσει. Όταν μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν γίνονται οι αλλαγές που επιθυμεί, τότε ο μόνος δρόμος είναι η έξοδος, αυτό που έκαναν οι Βρετανοί. Οι ευρωσκεπτικιστές που παραμένουν εντός της ΕΕ, είναι απατεώνες. Προσπαθούν να συγκρατήσουν εντός ώστε να μην βγει εκτός, ένα μέρος της μεγάλης αντίδρασης της βάσης της Ευρώπης απέναντι σε αυτό το τερατούργημα.

Στην Ελλάδα κανένα κόμμα της κεντροδεξιάς και της δεξιάς δεν έχει πάρει καθαρή θέση υπέρ της εξόδου από την Σατανική Ένωση. Όλοι οι δήθεν πατριώτες είναι προδότες. Για Μητσοτάκη και Καραμανλή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι νεοταξίτες. Το ίδιο ισχύει για Γεωργιάδη και Βορίδη. Ο Κρανιδιώτης πολύ σωστά χαρακτήρισε τον Βελόπουλο λαγό του Μητσοτάκη. Και ο ίδιος λαγός της Νέας Τάξης είναι. Δεν έχει πάρει ποτέ καθαρή θέση υπέρ της εξόδου. Κοροϊδεύουν τον κοσμάκη και προσπαθούν να τον κρατήσουν μέσα στα σχέδια της Νέας Τάξης που κατέστρεψε την χώρα.

Ακροδεξιοί μπορεί να είναι, πατριώτες όμως δεν είναι. Κανένας που υποστηρίζει τη Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι πατριώτης αλλά προδότης. Είναι όλοι Δούρειοι Ίπποι της Νέας Τάξης. Κάποιος μπορεί να είναι και ακροδεξιός και προδότης. Επίσης μπορεί να είναι αριστερός και πατριώτης. Ο χώρος της ακροδεξιάς είναι μικρός όσον αφορά την βάση, τους ψηφοφόρους. Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι ένα κόμμα σαν την Νέα Δημοκρατία, μετριοπαθές και πολυσυλλεκτικό που να είναι όμως αληθινά πατριωτικό αντί για νεοταξικό προδοτικό. Η ηγεσία της κεντροδεξιάς να αντικατοπτρίζει την βάση και όχι να μην έχει καμία σχέση με αυτή. Δεν υπάρχει και πρέπει να δημιουργηθεί.

Αν συνεχίζετε να ψηφίζετε όχι μόνο την Νέα Δημοκρατία αλλά οποιοδήποτε άλλο από τα νεοταξικά κόμματα της κεντροδεξιάς και της δεξιάς, δεν θα αργήσει η ώρα που θα σας χτυπάνε οι λαθρομετανάστες την πόρτα και θα σας ζητάνε να μαστουρώσετε όλοι μαζί, με την οικογένεια σας και να συνουσιαστείτε. Θα το κάνετε είτε γιατί θα έχετε γίνει τελείως ζόμπι από την πλύση εγκεφάλου των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης είτε από φόβο μην σας βάλει στην φυλακή η Νέα Τάξη για έγκλημα διάκρισης και μίσους.

Λάμπρος

Scroll to Top