Λαϊκή Νεοταξική Δεξιά

Λαϊκή Νεοταξική Δεξιά

Με την ΕΕ βρήκαν την ευκαιρία η Γαλλία και η Γερμανία να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη. Μας αντιμετωπίζουν σαν αποικία. Έχουν βάλει τους δικούς τους, τους ευρώδουλους, οι οποίοι έχουν κατακλέψει, κατακοροϊδέψει, καταξεφτιλίσει τον ελληνικό λαό και έχουν καταστρέψει την χώρα. Η ΕΕ και η Νέα Τάξη τους βοηθάνε να έρθουν και να κρατηθούν στην εξουσία. Όταν κάποιον καταλαβαίνουν ότι δεν τον παίρνει άλλο πια να μείνει στην εξουσία, φέρνουν άλλο, πάλι υπηρέτη της Νέας Τάξης.

Όλα σχεδόν τα κανάλια στην Ελλάδα ελέγχονται από την Νέα Τάξη. Όλοι όσοι πέρασαν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης, της ΕΕ, της Γαλλίας και της Γερμανίας υπηρετούσαν. Και τα τρία είναι το ίδιο και το αυτό. ΕΕ και Νέα Τάξη είναι το ίδιο και το αυτό. Η ΕΕ είναι μέρος της Νέας Τάξης πραγμάτων. Την ΕΕ την ελέγχουν η Γερμανία και η Γαλλία που με την σειρά τους ελέγχονται από την Νέα Τάξη. ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Ρωσία δεν ελέγχονται από την Νέα Τάξη.

Ο θείος Καραμανλής, ο υποτιθέμενος Εθνάρχης, πιόνι των Γάλλων ήταν στην μεταπολίτευση. Καραμανλής, Παυλόπουλος και Καμένος είναι πιόνια των Γάλλων. Με εντολή από το Παρίσι έβαλαν τον Καμένο Δούρειο Ίππο στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο για να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από την ΕΕ. Σημίτης και Μπακογιάννη είναι πιόνια των Γερμανών. Τι να είναι πιόνια των Γάλλων, τι να είναι πιόνια των Γερμανών, το ίδιο και το αυτό είναι. Γάλλοι και Γερμανοί παίζουν το παιχνίδι «καλός μπάτσος - κακός μπάτσος».

Το ακροατήριο και το αφήγημα αλλάζει. Καραμανλής, Παυλόπουλος και Καμένος απευθύνονται στην λαϊκή δεξιά. Οι λαϊκοί δεξιοί δεν είναι άνθρωποι πλούσιοι. Ο λόγοι που βρίσκονται στην δεξιά είναι πατριωτικοί και θρησκευτικοί. Είναι άνθρωποι πατριώτες και θρησκευόμενοι. Επομένως το αφήγημα δεν μπορεί να είναι καθαρά νεοταξικό όπως στην περίπτωση Μητσοτάκη και Βαρβιτσιώτη που απευθύνονται σε άλλο ακροατήριο.

Καραμανλής, Παυλόπουλος και Καμένος βάζουν και λίγο σάλτσα πατριωτισμού και θρησκείας για να έχουν απήχηση στο ακροατήριο τους. Με απλά λόγια κοροϊδεύουν τον κόσμο. Παριστάνουν τους πατριώτες ενώ υπηρετούν τα συμφέροντα και τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης. Ο Τσίπρας ήταν με ερωτηματικό αλλά αποδείχθηκε ότι και αυτός τα συμφέροντα της Νέας Τάξης υπηρετεί.

Γιάννης Κ

error: Content is protected !!
Scroll to Top