Λυκόφιλοι και υποκριτές

Λυκόφιλοι και υποκριτές

Ο Τραμπ με τον Τζόνσον δεν έχουν ίδιες απόψεις αλλά είναι περίπου στην ίδια κατεύθυνση. Το ίδιο ισχύει για τον Αυστραλό, Καναδό και Νεοζηλανδό αρχηγό του κεντροδεξιού κόμματος εξουσίας. Όταν ήταν ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο αρχηγός της υπερδύναμης, πάρα πολλοί ήταν αυτοί που παρίσταναν τον φίλο του. Έτσι συμβαίνει όχι μόνο με τον Τραμπ αλλά με όλους. Στα δύσκολα φάνηκαν οι αληθινοί φίλοι του.

Ο Τεντ Κρουζ θα αποδειχθεί ένας αληθινός φίλος; Στις προκριματικές του 2016, είχε τερματίσει δεύτερος, πίσω από τον Τραμπ. Ο Τραμπ είχε συγκεντρώσει 44.95%, ο Κρουζ  25,06% ο Κασίς 13,76% και ο Ρούμπιο 11,27%. Ήταν ο ισχυρότερος του αντίπαλος και περισσότερο του πολιτικού συστήματος σε σχέση με τον Τραμπ. Ξεκίνησαν άσχημα στις προκριματικές αλλά ήταν από τους λίγους που τον υποστήριξαν όταν του «έκλεψαν» την νίκη και προσπαθούσε να βρει το δίκιο του. 

Είναι σχετικά νέος, γεννημένος το 1970. Βέβαια η γυναίκα του δουλεύει για την Goldman Sachs που είναι σήμα κατατεθέν της Νέας Τάξης. Επίσης στα πανεπιστήμια που σπούδασε, Harvard και Princeton, είναι φουλ στην προπαγάνδα υπέρ της Νέας Τάξης. Ο Μητσοτάκης μπορεί εκεί να το έπαθε. Ας ελπίσουμε ότι ο Κρουζ δεν είναι Δούρειος Ίππος της Νέας Τάξης. Μετά το φίδι που είχε στον κόρφο του, τον Πενς, θα πρέπει να είναι σε θέση να καταλάβει ο Τραμπ τι είναι καθένας. Ο Τραμπ σε όλη την διάρκεια της τετραετίας είχε να αντιμετωπίσει Δούρειους Ίππους. Τελικά ακόμα και ο αντιπρόεδρος του Μάικ Πενς αποδείχθηκε Δούρειος Ίππος.

Στην Ελλάδα είναι ακόμη πιο συνηθισμένο το φαινόμενο των Δούρειων Ίππων. Είναι πολιτικοί και άνθρωποι που ενεργούν με εντολές της Νέας Τάξης και παριστάνουν ότι είναι στο αντίθετο στρατόπεδο. Το τελευταίο πράγμα που μας χρειάζεται είναι κι άλλοι Δούρειοι Ίπποι. Έχουμε μπουχτίσει από δαύτους. Άνθρωποι που παριστάνουν τους πατριώτες ενώ στη πραγματικότητα είναι προδότες. Είναι μια γνωστή τακτική ελέγχου της αντίδρασης ή του αντίπαλου στρατοπέδου, με την προώθηση πολιτικών που στην πραγματικότητα υπηρετούν κάτι άλλο. Το αφήνουν να πάει μέχρι ένα σημείο αλλά όχι να ξεφύγει.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να είναι μυστικά με την Νέα Τάξη με σκοπό να κρατήσουν την Ελλάδα εντός της ΕΕ και υπόδουλη στον γερμανογαλλικό άξονα. Πιθανώς αυτός είναι ο ρόλος του Καμένου, του Βελόπουλου και των λοιπών δήθεν πατριωτών. Ο Καμένος ήταν στην ορκωμοσία του Τραμπ και υποτίθεται ότι είναι υποστηρικτής του. Όμως φάνηκε ότι ο ρόλος του ήταν να κρατήσει την Ελλάδα εντός της ΕΕ, εξ ου και η διαφήμιση με το τρενάκι. Τελείωσε γαλλικό σχολείο. Ο Βελόπουλος είναι γερμανοτραφής και πιθανώς Δούρειος Ίππος των Γερμανών για να μείνει υπόδουλη η Ελλάδα στην Γερμανία.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Chapter των Ρεπουμπλικάνων Ιωνάθαν Κωνσταντίνου τελείωσε το American Community Schools. Όμως υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια της ΛΑΕ του Λαφαζάνη. Το τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε στην ΛΑΕ είναι πράγματι κατά της Νέας Τάξης και φλέρταρε με την έξοδο από την ΕΕ. Όμως από την ΛΑΕ στους Ρεπουμπλικάνους είναι μεγάλη απόσταση. Επιπλέον εξετάζεται η σχέση του με τον Πατούλη και ο ρόλος του Πατούλη που φαίνεται ύποπτος.

Είναι πολύ πιθανό πίσω από κάποιους να κρύβεται ο Καραμανλής που έχει εμμονή με την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ, σε σημείο ψυχοπάθειας. Ο Καραμανλής περνάει για πονηρός και νομίζει ότι αυτός έχει εφεύρει τους Δούρειους Ίππους. Η Νέα Αρχή έχει μια Πέμπτη Φάλαγγα μέσα στην Νέα Δημοκρατία. Για να ακριβολογήσουμε ένα μεγάλο κομμάτι της είναι μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Όμως άλλο ύποπτοι και άλλο ένοχοι. Είναι άδικο να ενοχοποιείται κάποιος αθώος. 

Δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένας που είναι αληθινά με τη «γραμμή Τραμπ» αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για Δούρειους Ίππους. Θα πρέπει να αποδείξουν την αθωότητα τους και ότι πράγματι είναι στη «γραμμή Τραμπ» και δεν είναι Δούρειοι Ίπποι. Μπορεί να έχει αλλάξει εν τω μεταξύ στάση ο Καραμανλής. Ας βγει να το πει ανοικτά. Να βγουν ο Καραμανλής, ο Καμμένος, ο Πατούλης, ο Κωνσταντίνου, ο Βελόπουλος κλπ και να πάρουν ανοικτά θέση υπέρ της εξόδου από την Ένωση του Διαβόλου. Αυτά τα μεσοβάζικα που το παίζουν σε διπλό ταμπό, ας τα ξεχάσουν.

Ας υποθέσουμε ότι Πατούλης και Κωνσταντίνου είναι καλοπροαίρετοι. Δεν μπορεί οι κομμουνιστές να «καπελώσουν» την προσπάθεια όταν γνωρίζουμε την άποψη του Τραμπ για τον κομμουνισμό. Να το πάμε και λίγο παραπέρα. Δεν μπορεί ομοφυλόφιλοι να κουμαντάρουν την συντηρητική παράταξη. Σιωπήσαμε για πολλές δεκαετίες με θείο Καραμανλή, Αβέρωφ, ανιψιό Καραμανλή κλπ αλλά δεν θα σιωπήσουμε άλλο πια. Να πάνε στον χώρο τους που είναι το ALDE. Εκεί είναι ανεκτικοί ή ακόμα και θετικοί στην ομοφυλοφιλία.

Η κεντροδεξιά της κόκας, της παρτούζας, της αλλαξοκωλιάς και του διεθνισμού είναι τελείως διαφορετικός πολιτικός χώρος από την κεντροδεξιά των οικογενειαρχών, των πιστών, των πατριωτών. Να πάνε αλλού να κάνουν τις κόκες, τις παρτούζες και τις αλλαξοκωλιές τους. Να βάλουν και μια τεράστια ταμπέλα απέξω από το κόμμα «Ελάτε και γα%ιό%α#τε. Έχουμε και κόκα». Δεν μπορεί ο Τόνυ Μοντάνα και ο εραστής των τραβεστί να είναι πολιτικοί ηγέτες των ορθόδοξων λαϊκών. Κάπου έχει ξεφύγει πολύ η κοροϊδία και η υποκρισία.

Γιάννης

Scroll to Top