Μια φήμη

Μία φήμη

Ήταν σεξ πάρτι;

Αυτά για το τι συμβαίνει παγκόσμια. Στην Ελλάδα μέχρι πρόσφατα τα συνηθισμένα ήταν από την μία πλευρά πλούσιοι νεαροί ή άντρες και από την άλλη εκδιδόμενες γυναίκες. Επειδή αρκετά είναι prive δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι τύπου είναι αυτά που συμβαίνουν, εκτός αν βρίσκεται σε σωστή θέση στην Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ που έχει ανθρώπους της παντού.

Όταν σε ένα σεξ πάρτι συμμετέχουν εκδιδόμενες, τότε σίγουρα υπάρχουν και κυκλώματα μαστροπείας από πίσω που προμηθεύουν τις εκδιδόμενες. Φαίνεται λοιπόν πως ήταν ένα τέτοιο πάρτι, σεξ πάρτι. Τι δουλειά είχε λοιπόν η κοπέλα αυτή σε σεξ πάρτι; Βέβαια αν κατά λάθος βρέθηκε εκεί χωρίς να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται δεν σημαίνει πως έπρεπε να βιαστεί ομαδικά. Ακόμα και αν εν γνώσει της πήγε σε σεξ πάρτι και πάλι δεν δικαιολογείται ο βιασμός, αν συνέβη.

Πάντως δημιουργούνται ερωτήματα α) αν πράγματι ήταν σεξ πάρτι όπως φαίνεται β) αν το γνώριζε η κοπέλα πως είναι τέτοιου είδους πάρτι γ) με ποια προοπτική πήγε σε ένα τέτοιο πάρτι. Μπορεί να πήγε από περιέργεια. Μπορεί να πήγε με σκοπό να κάνει βίζιτα αλλά να το μετάνιωσε. Μπορεί να την παρέσυραν χωρίς καν να γνωρίζει σε τι είδους πάρτι πηγαίνει. Πολλά είναι τα μπορεί αλλά δεν παύουν να υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα για το τι γύρευε σε ένα τέτοιο πάρτι.

Η κοπέλα παραδέχθηκε πως ο γνωστός της που ήταν διοργανωτής την έχει στείλει άλλες τέσσερις φορές σε τέτοιου είδους πάρτι αλλά δεν το κατονομάζει ως σεξ πάρτι. Ο διοργανωτής δούλευε (μάλλον ως υπεύθυνος) σε μία γνωστή καφετέρια της πόλης που δεν κατονομάζεται. Αν ήταν πάρτι με εκδιδόμενες γυναίκες, πιθανώς ο διοργανωτής να είναι μέλος κυκλώματος μαστροπείας.

Ο διοργανωτής δεν βρισκόταν στο πάρτι. Σύμφωνα με τους μάρτυρες η κοπέλα μίλαγε αρκετή ώρα με τον βασικό κατηγορούμενο και ύστερα έφυγε από το ξενοδοχείο. Μίλησε στο κινητό με τον διοργανωτή που βρισκόταν κάπου αλλού. Αυτός μίλησε στο τηλέφωνο με τον βασικό ύποπτο και η κοπέλα αντί να φύγει, έμεινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί απορία.  

Ένα σενάριο που διακινείται υποστηρίζει πως η κοπέλα δεν κατάφερε να κλείσει βίζιτα με τον βασικό κατηγορούμενο αλλά το κατάφερε ο διοργανωτής και για αυτό επέστρεψε τελικά στο ξενοδοχείο. Μάρτυρες κατέθεσαν πως ήταν μεθυσμένη. Ίσως τώρα έχει ξεκινήσει να εκπορνεύεται λόγω οικονομικών δυσκολιών που προκάλεσε ο θάνατος τεσσάρων δικών της ανθρώπων και η κατανάλωση αλκοόλ την βοηθάει στο να το κάνει.  

Η τιμή της βίζιτας είναι ανάλογη με τον αριθμό των πελατών. Αν είναι δύο, τότε είναι διπλή και αν είναι τρεις, τότε είναι τριπλή. Μπορεί οι άντρες να εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της και να προσπάθησαν με την τιμή ενός να «εξυπηρετηθούν» τρεις και εκεί να δημιουργήθηκε το πρόβλημα δηλαδή πως την έριξαν. Μία άλλη εξήγηση είναι πως προβληματιζόταν να αρχίσει να εκπορνεύεται αλλά δεν το έχει κάνει ακόμη. Ίσως ο διοργανωτής έκλεισε μια τιμή αρκετά δελεαστική και οι άντρες επειδή πλήρωσαν αρκετά λεφτά, σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία της κατάστασης της και στη τιμή του ενός να «διασκεδάσουν» μαζί της τρεις.

Βέβαια δεν μπορούσε να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει πως την έριξαν στην συμφωνία κι έτσι δημιούργησε το σενάριο του βιασμού. Από την άλλη οι νεαροί δεν μπορούν να παραδεχτούν πως οι κοπέλες ήταν επί πληρωμή γιατί θα τους δημιουργούσε άλλου είδους προβλήματα όπως και στους διοργανωτές με τους οποίους γνωρίζονται.

Αναφέρω το σενάριο που διακινείται καθώς το πληροφορήθηκα αλλά πρέπει να τονίσω πως μπορεί να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα και να είναι τελείως φανταστικό. Αν όμως κάνει βίζιτες, έστω και πρόσφατα, τότε αυτή είναι η αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι. Βέβαια και ο βιασμός βίζιτας πάλι βιασμός είναι, αν συνέβη. Από την άλλη, θα είναι πολύ άδικο και σκληρό για μια κοπέλα που έχει περάσει τόσα, να της βγάλουν από πάνω πως είναι βίζιτα, αν δεν είναι. Ελπίζω πως η Αλήθεια στο τέλος θα λάμψει, όποια κι αν είναι. 

Εμμανουήλ

Scroll to Top