Μια λεπτή κόκκινη γραμμή

Μια λεπτή κόκκινη γραμμή

AUDIO

Ο Παυλόπουλος σε κάθε του δήλωση διαφημίζει την ΕΕ. Το έχουμε καταλάβει ότι είναι ευρωφανατικός. Ο Πρόεδρος της χώρας σε κάθε του ευκαιρία μας παροτρύνει να συμμετέχουμε σε μια Ένωση δια μέσου της οποίας η χώρα καθίσταται υπό μια ξένη δύναμη, την Γερμανία. Ότι γίνεται περνάει από την Γερμανία. Δεν είναι μια Ένωση ισότιμων κρατών. Παλαιότερα ήταν και η Γαλλία μαζί με την Γερμανία αλλά ο ρόλος της έχει υποβαθμισθεί και το πάνω χέρι το έχει η Γερμανία.

Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πολίτης αλλά τυπικά ο επικεφαλής του κράτους. Και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι στην ΕΕ μέσα έχει κυριαρχήσει η Γερμανία και έχει τον έλεγχο. Αυτός ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν το ξέρει; Επιπλέον δεν έχει αντιληφθεί ότι η συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη είναι ένας σημαντικός λόγος της οικονομικής καταστροφής; Αν δεν τα έχει αντιληφθεί αυτά τα δύο, δεν κάνει για πρόεδρος. Αν τα έχει αντιληφθεί και πάραυτα επιμένει, μας βάζει σε μεγάλους προβληματισμούς για το τι ρόλο παίζει. Βρίσκεται οριακά ή ξεπερνάει την γραμμή της εσχάτης προδοσίας.

Αυτά τα πράγματα είναι πολύ λεπτά, θέλουν μεγάλη προσοχή. Υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή που πολλοί την έχουν ξεπεράσει. Για πολλοστή φορά λέμε ότι θεωρούμε τον Σημίτη και τον Καραμανλή υπόπτους εσχάτης προδοσίας. Αν όμως είχαν πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την ΕΕ και τον είχαν αφήσει να πάρει την ευθύνη, δεν θα είχαν διαπράξει κανένα έγκλημα. Αυτό θα έκανε όλη την διαφορά. Ο Παυλόπουλος θα πρέπει σε κάθε του διαφήμιση της ΕΕ να συμπληρώνει «εφόσον γίνει μια Ένωση ισότιμων κρατών και οικονομικά ωφέλιμη για την Ελλάδα από επιζήμια που είναι τώρα». Τότε δεν θα διαπράττει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Μετά από ένα σημείο το ξεφτίλισαν όλοι, δημοσιογράφοι και πολιτικοί. Έλεγαν ότι περιμένουμε τι θα γίνει στην Γερμανία σε κάποιες εκλογές για να δούμε πως θα μας λύσουν μετά οι Γερμανοί τα προβλήματα μας. Το παρουσίαζαν ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό ώστε να το δεχτεί και ο λαός ως φυσιολογικό και να μην αντιδράσει στην υποδούλωση. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Είναι μια τεράστια ανωμαλία του τερατουργήματος της ΕΕ. Είναι ένα τεράστιο ζήτημα. Οι λαοί που αγαπούν την ελευθερία δεν μπορεί να είναι υπόδουλοι άλλων λαών δια μέσου ενός γραφειοκρατικού τερατουργήματος.

Ποτέ δεν μας ρώτησαν για το αν θέλουμε να είμαστε στην ΕΕ. Ο Καραμανλής ο θείος, έκανε το δημοψήφισμα για την βασιλεία επειδή του έβγαινε αλλά για την ΕΕ που ήταν ακόμη πιο σημαντικό θέμα δεν έκανε δημοψήφισμα γιατί δεν του έβγαινε. Δημοκρατία αλά καρτ! Είναι ένα από τα πολύ μελανά σημεία του θείου Καραμανλή, όχι το γεγονός ότι μας έβαλε στην ΕΕ αλλά ότι το έκανε χωρίς την έγκριση το λαού. Επιπλέον μας παραμύθιαζαν διαρκώς για δήθεν ισότιμα κράτη. Είναι άλλο ένα τεράστιο ψέμα τους. Δεν υπάρχει ισοτιμία κρατών. Η Γερμανία βρήκε την ευκαιρία να πετύχει μέσω της ΕΕ ότι δεν κατάφερε σε δύο παγκοσμίους πολέμους, να κυριαρχήσει στην Ευρώπη.

Εδώ δεν μιλάμε για το γεγονός ότι από την στιγμή που γίναμε μέλος της ΕΕ, παραδώσαμε ένα κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας στους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς, κάτι που έκαναν όλα τα κράτη. Μιλάμε ότι δια μέσου της συμμετοχής στην ΕΕ, γίναμε υπόδουλο έθνος στην Γερμανία. Και το γεγονός ότι παραδώσαμε ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας στο γραφειοκρατικό τερατούργημα της ΕΕ είναι ένα μεγάλο ζήτημα.

Για να το κάνουμε έπρεπε να έχουμε κάποιο όφελος. Υποτίθεται ότι το όφελος μας θα ήταν η οικονομική σύγκλιση με τις πλουσιότερες χώρες. Αποδείχθηκε ένα μεγάλο ψέμα ή μια μεγάλη πλάνη. Όχι μόνο δεν είχαμε σύγκλιση αλλά απόκλιση. Όχι μόνο δεν είχαμε ευημερία αλλά εξαθλίωση. Ο Καραμανλής το έθεσε για λόγους εθνικής ασφάλειας. Μας συμφέρει πολύ καλύτερα να πληρώνουμε τους Αμερικάνους ή τους Κινέζους για να μας προσφέρουν προστασία. Αναφέρω τις δύο αυτές χώρες γιατί έχουν τους πιο δυνατούς στρατούς.

Έχουμε πει ότι το μοντέλο των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης ενδεχομένως να είναι ένα πετυχημένο μοντέλο. Οι χώρες θα γίνουν πολιτείες και σε κάθε πολιτεία θα μένουν κάτοικοι από όλη την Ευρώπη. Αυτό προϋποθέτει κοινή γλώσσα. Θα έχουμε ανεξαρτησία αλλά ως Ευρωπαίοι, όχι ως Έλληνες. Θα πάψουν να υπάρχουν πλέον Έλληνες, Ιταλοί, Γάλλοι, Γερμανοί. Θα είναι μόνο Ευρωπαίοι.

Λέμε ότι μπορεί να είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο που θα μας προσφέρει ανεξαρτησία. Δεν λέμε όμως ότι πρέπει να γίνει γιατί είναι κάτι που δεν θέλουν οι πολίτες. Μπορεί να γίνει μόνο εκεί που το δέχονται οι πολίτες. Ας κάνουν δημοψηφίσματα σε όλες τις χώρες της ΕΕ και σε όποιες περάσει να αποτελέσουν τις ΗΠΕ. Η αίσθηση μας είναι ότι δεν περάσει σε καμία χώρα της ΕΕ, αν γίνει δημοψήφισμα. Και εδώ χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Και εδώ υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή.

Είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει και να επιχειρηματολογεί υπέρ των ΗΠΕ. Μπορεί να ετοιμάσει μια επικοινωνιακή καμπάνια υπέρ, να γράψει άρθρα ή βιβλία. Μπορεί να ζητήσει να τεθεί σε δημοψήφισμα και οποιαδήποτε κυβέρνηση να το κάνει. Όταν όμως κάποιος συνωμοτικά και υπόγεια προσπαθεί να καταργήσει την Ελλάδα ως έθνος, τότε διαπράττει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Είναι άλλο να λέει κανείς την γνώμη του, άλλο να τεθεί σε ένα δημοψήφισμα και άλλο να συνωμοτεί για να το πετύχει.

Φημολογείται ότι πολλοί από τους ευρωφανατικούς έχουν απώτερο σκοπό τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Αν το υποστηρίζουν ανοιχτά και το θέσουν σε δημοψήφισμα, δεν διαπράττουν κανένα έγκλημα. Αν όμως συνωμοτούν για αυτό, τότε ξεκάθαρα διαπράττουν το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Σίγουρα ανάμεσα στις τάξεις των ευρωφανατικών θα υπάρχουν αρκετοί προδότες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Συνωμοτούν κατά των κρατών τους για να τα καταργήσουν. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στις άλλες χώρες. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται εδώ. Υπάρχουν προδότες που συνωμοτούν για να καταργήσουν την Ελλάδα ως έθνος. Θα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ με όλα αυτά που κάνουν, γιατί αν αλλάξουν τα πράγματα, μπορεί να βρεθούν ακόμη και στην καρέκλα της θανατηφόρας ένεσης.

 

Scroll to Top