Μοντέλο Αναστασία

Μοντέλο Αναστασία

Φωτογραφίες

- Πότε και που γεννήθηκες; Τι ζώδιο είσαι;

- Γεννήθηκα την 1η Οκτωβρίου του 2000 στην Αθήνα. Μεγάλωσα στο Άργος. Είμαι Ζυγός.

- Με το μόντελινγκ πως ασχολήθηκες;

- Δεν έχω ασχοληθεί πολύ πέρα από κάποιες επιδείξεις και φωτογραφίσεις. Θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το πολύ κυνηγάω.

- Αφού δεν το κυνηγάς, τότε πως προέκυψε;

- Ήρθε κάπως από μόνο του μέσω κάποιων οικογενειακών γνωστών.

- Δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα;

- Σίγουρα με ενδιαφέρει και θα ήθελα να δουλέψω περισσότερο. Όμως κυρίως συγκεντρώνομαι στις σπουδές μου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Το μόντελινγκ είναι δεύτερο.

- Πέρα από το μόντελινγκ σε ενδιαφέρει κάτι άλλο στον καλλιτεχνικό χώρο ή στον χώρο των μίντια;

- Με ενδιαφέρει η υποκριτική. Είμαι στην θεατρική ομάδα που Πανεπιστημίου και έχουμε ανεβάσει κάποιες παραστάσεις. Είναι κάτι που μου αρέσει αλλά αυτή την στιγμή δεν ξέρω αν θέλω να γίνω ηθοποιός. Μου αρέσει να το κάνω ερασιτεχνικά αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω επάγγελμα. Όμως δεν το αποκλείω. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ακούω πως είναι πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός χώρος που τελευταία δεν πηγαίνει καλά.

- Εξετάζεις και ποιες είναι ο προοπτικές πέρα από το αν κάτι σου αρέσει;

- Ναι σίγουρα. Σε αυτό που σπουδάζω φαίνεται να είναι καλύτερες προοπτικές. Εξάλλου υπάρχει και οικογενειακή επιχείρηση στο Άργος σε αυτό τον τομέα, την επεξεργασία αγροτικών προϊόντων. Ίσως ήταν και αυτός ένας λόγος που με έκανε να διαλέξω Γεωπονική.

- Προσανατολίζεσαι να επιστρέψεις στο Άργος όταν τελειώσεις την Γεωπονική;

- Θα ήθελα να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό αλλά ίσως σε άλλο αντικείμενο όπως τα Οικονομικά. Σκέφτομαι να πάω στην Αμερική γιατί μπορώ να μείνω και να δουλέψω αν θέλω.

- Μπορεί να σε χάσουμε; Να πας για μεταπτυχιακό και να παραμείνεις;

- Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ αλλά τα πράγματα οικονομικά είναι δύσκολα. Εγώ δεν έχω ψάξει ακόμη για δουλειά αλλά αυτό ακούω από όλους. Στην Αμερική δεν έχω ζήσει επομένως δεν ξέρω αν μου αρέσει.

- Έχεις βρει σε ποιο μέρος θα πας;

- Ακόμα δεν έχω πάρει τις αποφάσεις μου, το ψάχνω. Μπορεί και να μην πάω. Μου αρέσει το Los Angeles, από αυτά που ακούω και βλέπω.

- Το Los Angeles είναι το κέντρο της Show Business, του κινηματογράφου και της μουσικής. Για αυτό σου αρέσει; Θέλεις να κάνεις καριέρα στο Hollywood;

- Ναι το ξέρω αυτό αλλά δεν το σκέφτομαι έτσι, χωρίς να το αποκλείω. Μου αρέσει επειδή έχει καλό καιρό και ωραίες παραλίες αλλά ίσως να μην είναι κατάλληλο μέρος για σπουδές, αν και υπάρχουν πολλά Πανεπιστήμια. Εξαρτάται βέβαια και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα με δεχτούν.  

- Το τραγούδι ή η μουσική θα σε ενδιέφερε; Μήπως ο χώρος των μίντια;

- Στην μουσική και στο τραγούδι δεν έχω ταλέντο οπότε το αποκλείω. Τα μίντια δεν τα αποκλείω αλλά ούτε προσανατολίζομαι ακόμη προς κάτι τέτοιο.

- Πόσο ύψος έχεις;

- Είμαι 1,70.

- Γυμνάζεσαι; Κάνεις διατροφή;

- Δεν γυμνάζομαι όσο θα έπρεπε. Κάποιες εποχές πηγαίνω σε γυμναστήριο αλλά όχι συστηματικά. Περπατάω πολύ και κάνω ποδήλατο. Το καλοκαίρι κολυμπάω στην θάλασσα αρκετά. Έκανα από μικρή κολύμβηση στο Ναύπλιο. Ξεκίνησα πέντε χρονών και σταμάτησα στο Λύκειο για τις εξετάσεις. Δεν κάνω κάποια διατροφή αλλά προσέχω να μην τρώω πολύ και να μην τρώω παχυντικά φαγητά. Μου έχουν πει πως αν θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με το μόντελινγκ θα πρέπει να χάσω τρία - τέσσερα κιλά.

- Έχεις κάποιο αγαπημένο προορισμό;

- Τώρα που μένω στην Αθήνα είναι το Άργος και το Ναύπλιο. 

- Πέρα από το Πανεπιστήμιο πως περνάς τον καιρό σου;

- Τίποτα το ιδιαίτερο. Πηγαίνω με παρέες σε καφετέριες, μπαρ, κλαμπ.  

- Σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή;

- Στο κέντρο που είναι μαζεμένα, Ψυρρή, Γκάζι, Αγία Ειρήνη. Πηγαίνω όμως και σε πιο συνοικιακά στέκια όπως Μπουρνάζι ή Βύρωνα.

- Σε πλησιάζουν αγόρια ή άντρες εκεί που κυκλοφορείς;

- Συμβαίνει καμιά φορά αλλά όχι συνέχεια.

- Τι τύπος άντρα σου αρέσει;

- Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τύπο. Σίγουρα θέλω να μου φέρεται καλά και να περνάμε καλά μαζί. Από εκεί και πέρα είναι διάφορα στυλ που μου αρέσουν. Αποκλείω όμως κάποια στυλ.

- Θέλεις να πεις ποια στυλ δεν σου αρέσουν;

- Όχι προτιμώ να μην πω αλλά γενικά δεν μου αρέσουν εξεζητημένες καταστάσεις, υπερβολικές.

Scroll to Top