Να η ευκαιρία!

Να η ευκαιρία !

outside looking inΤι σχέση έχει η δουλειά που θα πάρει κάποιος(α) και η γκόμενα(ος) που θα βγάλει με την παγκοσμιοποίηση; Έχει τεράστια σχέση! Το σύστημα βοηθάει τους δικούς του. Όσοι έχουν καλές δουλειές είναι άνθρωποι του συστήματος. Όσοι(ες) έχουν καλές δουλειές βγάζουν και καλές(ους) γκόμενες(ους).

Ποιο είναι το σύστημα στην Ελλάδα; Είναι οι ευρώδουλοι, αυτοί που υποστηρίζουν φανατικά την ΕΕ. Δεν αρκεί απλά να συμφωνεί κανείς. Μέχρι το 2009, ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ήταν υπέρ της ΕΕ. Από το 2009 και μετά που είδαμε τα σκατά, μόνο οι προδότες και οι ηλίθιοι υποστηρίζουν την ΕΕ.  

Η ΕΕ και η παγκοσμιοποίηση πηγαίνουν μαζί. Η παγκοσμιοποίηση θέλει να φτιάξει Ευρωπαϊκή, Αφρικανική, Αμερικανική, Ασιατική Ένωση κάτω από μια φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση. Η ΕΕ είναι η ευρωπαϊκή Νέα Τάξη.

Το σύστημα είναι όλοι οι νεοταξίτες. Αυτοί είναι μια όχι μόνο ευρωπαϊκή κλίκα αλλά και παγκόσμια. Ελέγχουν τα ΜΜΕ σε τουλάχιστον Αμερική και Ευρώπη και πολλά κόμματα στην Ευρώπη. Σχεδόν όλα τα κόμματα της Βουλής ελέγχονται από την Νέα Τάξη, την παγκοσμιοποίηση.

Οι νεοταξίτες δούλευαν στα μουλωχτά εδώ και δεκαετίες. Η αντίδραση απέναντι στην Νέα Τάξη ήταν σποραδική και ανοργάνωτη. Τώρα, μετά από πολύ καιρό οργανώνεται το αντίπαλο στρατόπεδο, γιατί τώρα αρχίζουν να γίνονται αντιληπτά τα πραγματικά σχέδια της Νέας Τάξης.

Το αντίπαλο στρατόπεδο προτείνει μια εναλλακτική ωραία και εύκολη ήπια παγκοσμιοποίηση που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί στις λεπτομέρειες της για να μη δημιουργήσει έριδες και διασπάσεις. Πρώτα να ηττηθούν οι νεοταξίτες και μετά θα προσδιοριστεί η εναλλακτική παγκοσμιοποίηση στις λεπτομέρειες της.

Η σημερινή παγκοσμιοποίηση είναι αντίθετη με την ανεξαρτησία των χωρών και τον πατριωτισμό. Η εναλλακτική θα συμβαδίζει. Θα προωθεί την πολιτισμική και θρησκευτική κατανόηση χωρίς να καταργεί θρησκείες και κουλτούρες.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι η εναλλακτική παγκοσμιοποίηση θα επικρατήσει της σημερινής καταστροφικής γιατί την προτιμούν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Την σημερινή την προτιμά μόνο η παγκόσμια ψευτοελίτ. Μπορεί όμως να πάρει πολλά χρόνια ή και δεκαετίες έως ότου οι αντίπαλοι των νεοταξιτών κριθούν οριστικά ως νικητές.

Δημιουργείται ένα εναλλακτικό διεθνές σύστημα ΜΜΕ, κυρίως μέσα από το Ίντερνετ. Ούτως ή αλλιώς τηλεόραση και Ίντερνετ θα συγχωνευθούν μόλις εξαπλωθεί η smart TV που συνδυάζει και τα δύο. Το εναλλακτικό σύστημα ΜΜΕ θα κάνει by pass στο σύστημα που μεθοδικά και κρυφά έχουν εγκαταστήσει οι νεοταξίτες. Επιπλέον ίσως δημιουργηθεί μια εναλλακτική ιδεολογία στον Τρίτο Δρόμο που είναι η εξέχουσα ιδεολογία των νεοταξιτών. Έτσι έχουμε τετραπλή εναλλακτική, εναλλακτική παγκοσμιοποίηση, εναλλακτικό στρατόπεδο, εναλλακτικό διεθνές σύστημα ΜΜΕ και εναλλακτική ιδεολογία.

Έχει πολύ σωστά γραφτεί ότι το σύστημα είναι υπερπλήρες. Όλες οι καρέκλες είναι πιασμένες και υπάρχουν πάρα πολύ όρθιοι. Οι συστημικοί όμως είναι μέσα στο σπίτι, σε αντίθεση με εμάς τους μη συστημικούς που δεν υποστηρίζουμε φανατικά την ΕΕ και την Νέα Τάξη. Οι νεοταξίτες συστημικοί έχουν μια πιθανότητα να πάρουν μια καρέκλα αν σηκωθεί κάποιος. Εμείς οι μη συστημικοί, οι μη νεοταξίτες, δεν έχουμε καμία απολύτως πιθανότητα. Απλά καθόμαστε απέξω στο κρύο και κοιτάζουμε τους αλήτες νεοταξίτες να τρώνε και να πίνουν στη ζέστη με τα δικά μας λεφτά, άλλοι όρθιοι και άλλοι καθιστοί.

Στο νέο εναλλακτικό σύστημα που δημιουργείται, οι καρέκλες όλες είναι ελεύθερες. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους μη συστημικούς. Αν περιμένουν απέξω από το σημερινό σύστημα, μήπως και τους βάλουν μέσα κάποια στιγμή, πλανώνται πλάνη οικτρά. Δεν θα συμβεί ποτέ, διότι δεν χωράνε άλλοι μέσα, είναι υπερπλήρες.

Και το εναλλακτικό σύστημα μπορεί να γίνει κάποια στιγμή υπερπλήρες αλλά αυτή τη στιγμή και το σπίτι είναι άδειο και οι καρέκλες κενές. Όποιος είναι «τα ζώα μου αργά» μπορεί να μην προλάβει. Το σύστημα απαιτεί να υποστηρίζεις φανατικά την ΕΕ και την Νέα Τάξη. Το εναλλακτικό ευρωπαϊκό και διεθνές σύστημα ζητάει να είσαι ενάντια σε αυτά και να υποστηρίζεις μια άλλη παγκοσμιοποίηση, στην διαμόρφωση της οποίας θα συμβάλεις μαζί με άλλους.

Πολύ περισσότερα θα βρείτε στο Globalization που είναι στην παγκόσμια γλώσσα τα Αγγλικά καθώς το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης είναι διεθνές. Όποιος(α) καταλαβαίνει έστω και λίγο Αγγλικά πρέπει να το παρακολουθήσει. 

Πέτρος

Scroll to Top