Να πάτε στο ALDE!

Να πάτε στο ALDE!

Η βάση της κεντροδεξιάς είναι συντηρητικοί, οικογενειάρχες, παραδοσιακοί άνθρωποι. Κοιτάζουν πρώτα την δουλειά τους και την επιβίωση της οικογένειας τους. Οι περισσότεροι είναι πιστοί, αν και όχι όλοι θρήσκοι. Δεν πηγαίνουν συχνά στην εκκλησία αλλά πάραυτα πιστεύουν. Επίσης οι περισσότεροι ανήκουν στον πατριωτικό χώρο.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που έχει μονοπωλήσει την πρώτη θέση της κεντροδεξιάς, στη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Η ηγεσία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη βάση. Είναι ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, κοπρολάγνοι, ουρολάγνοι, σαδομαζοχιστές, διεθνιστές, φεντεραλιστές, οικολόγοι, ναρκομανείς, παρτουζιάρηδες. Ο πολιτικός χώρος καθορίζεται από τη βάση. Αυτοί όλοι ανήκουν σε άλλο πολιτικό χώρο.

Ο χώρος αυτός υπάρχει! Είναι ο χώρος του ALDE, των Βρετανών Liberals, της Δράσης, της Δημιουργίας Ξανά, της Φιλελεύθερης Συμμαχίας του Βαλιανάτου. Είναι δεξιοί σε οικονομικά ζητήματα και αριστεροί στα υπόλοιπα. Υποστηρίζουν την ελεύθερη οικονομία αλλά σε όλα τα άλλα είναι πιθανώς πιο αριστερά από τους σοσιαλδημοκράτες. Μάλιστα, αυτός ο χώρος δεν είναι μικρός στην Ευρώπη. To ALDE είναι το τρίτο ευρωπαϊκό κόμμα.

Στην Νέα Δημοκρατία, ο Μητσοτάκης θεωρείται ότι ανήκει σε αυτό το χώρο. Ανήκει όμως και ο Καραμανλής γιατί είναι ομοφυλόφιλος όπως και ο Πατούλης που προαλείφεται για αρχηγός. Λαϊκός δεξιός και ομοφυλόφιλος δεν γίνεται. Αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει. Έχει ξεκινήσει από παλιά, από τον θείο Καραμανλή και τον Αβέρωφ που ήταν ομοφυλόφιλοι. Όλοι οι ομοφυλόφιλοι ανήκουν στον χώρο του ALDE.  

Ένας ομοφυλόφιλος που θα το δηλώσει ανοιχτά, έχεις λίγες πιθανότητες να εκλεγεί στο συντηρητικό χώρο. Να το πω αλλιώς, είναι ελάχιστες εκλογικές περιφέρειες στη χώρα που η συντηρητική βάση θα μπορούσε να εκλέξει έναν δηλωμένο ομοφυλόφιλο. Ίσως να μπορούσε να εκλεγεί στην Β1 - Βορείου Τομέα Αθηνών που έχει τα Βόρεια Προάστεια. Σε άλλες περιφέρειες, τα νότια πλούσια προάστεια είναι ανάμεικτα με μέσου οικονομικού επιπέδου.

Η βάση της κεντροδεξιάς, άντε να πιει κανένα ποτηράκι παραπάνω, κρασί, τσίπουρο, ουίσκι, βότκα κλπ. Άντε το πολύ-πολύ να κάνουν καμία εξωσυζυγική σχέση στα κρυφά. Δεν είναι μέσα στις κόκες και στις παρτούζες που είναι αρκετοί από την ηγεσία. Εμείς δεν λέμε να μην κάνουν οι άνθρωποι και τις κόκες τους και τις παρτούζες τους και τις αλλαξοκωλιές τους και τα σαδομαζοχιστικά τους και τις κοπρολαγνίες τους. Αν αυτά τους εκφράζουν και «τη βρίσκουν», ας τα κάνουν. Στο θέμα της χρήσης ναρκωτικών υπάρχει και το παρόνομο αλλά αυτό είναι θέμα της αστυνομίας.

Να τα κάνουν αυτά αλλού, όχι στο συντηρητικό χώρο που είναι ενάντια σε όλα αυτά. Δεν χρειάζεται καν να τον δημιουργήσουν. Είναι έτοιμος και μάλιστα είναι ο τρίτος χώρος στην Ευρώπη. Γιατί λοιπόν τα λαμόγια δεν φτιάχνουν μια Νέα Δράση για να κάνουν τις κόκες, τις παρτούζες και τις αλλαξοκωλιές τους; Γιατί μετά δεν θα μπορούν να είναι πρώτο κόμμα. Η βάση αυτού του χώρου είναι πολύ μικρότερη από τη βάση του συντηρητικού χώρου. Έχουν ανάγκη τις ψήφους του συντηρητικού χώρου και εξαπατούν διαχρονικά τους συντηρητικούς ψηφοφόρους. Για αυτό είναι ελεεινοί, παλιάνθρωποι, διπρόσωποι, υποκριτές, πολιτικοί μεγαλοαπατεώνες.

Όπως είναι δικαίωμα κάποιου να είναι ομοφυλόφιλος, έτσι είναι δικαίωμα του συντηρητικού ψηφοφόρου να το θεωρεί αμαρτία ή έστω να είναι επιφυλακτικός απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Όπως είναι δικαίωμα κάποιου να παρτουζώνεται, έτσι είναι δικαίωμα του συντηρητικού ψηφοφόρου να μην θέλει να τον εκπροσωπήσει ένας παρτουζιάρης ή μία παρτουζιάρα. Κύριοι Καραμανλή, Πατούλη, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Χατζηδάκη, Σαμαρά, Αβραμόπουλε, Βορίδη, Κεφαλογιάννη, Κακλαμάνη, Σπηλιωτόπουλε, Ρουσόπουλε κλπ δεν ανήκετε στον συντηρητικό χώρα αλλά στον χώρο του ALDE.

Είσαστε ξένα σώματα στο συντηρητικό χώρο. Πηγαίνετε εκεί που είναι η θέση σας. Λοιπόν λαμόγια, αρκετά σας ανεχτήκαμε! Πηγαίνετε να κάνετε τις παρτούζες σας, τις κόκες σας, τις αλλαξοκωλιές σας, τους διεθνισμούς σας και τους φεντεραλισμούς σας στο πολιτικό σας χώρο του ALDE και ξεκουμπιστείτε μια και καλή από τον συντηρητικό χώρο. Κάντε μια Νέα Δράση αλλιώς θα σας βγάλουμε τις παρτούζες, τις κόκες, τις αλλαξοκωλιές στη φόρα. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις.  

Σωτήρης

Scroll to Top