Να το πάρει το κορίτσι

Να το πάρει το κορίτσι

Κάπου ακούστηκε πως ο Γεωργούλης θα δώσει ως εξήγηση της καταγγελίας της Χρονοπούλου, την εκδίκηση επειδή η σχέση τους δεν προχώρησε όπως εκείνη ήθελε. Ως προς αυτό είμαι με την κοπέλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει μετά να κάνει καταγγελίες για να τον εκδικηθεί, αν δεν ισχύουν αυτά που ισχυρίζεται. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει σε ένα ζευγάρι. Κρίνω από αυτά που βλέπω και είναι γνωστά. Ο Γεωργούλης, τα έχει τα χρονάκια του, παρόλο που δεν του φαίνεται.

Είναι γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 1974 δηλαδή κοντεύει τα πενήντα. Η κοπέλα, η Χρονοπούλου, αναφέρεται ως τριανταοκτάχρονη στα ΜΜΕ. Δεν είναι και μικρούλα αλλά ούτε ο Γεωργούλης είναι μικρούλης. Δεν του πέφτει καθόλου μεγάλη. Μια γυναίκα που κοντεύει σαράντα, συνήθως έχει μεγάλο άγχος να κάνει ένα ή περισσότερα παιδιά. Είναι βιολογικοί οι λόγοι. Οι περισσότερες προτιμούν με γάμο. Πιθανώς να σκεφτόταν πως ο Γεωργούλης θα ήταν τελικά αυτός που θα παντρευόταν και θα έκανε παιδιά μαζί του.

Αν είναι ψευδής η καταγγελία σε βάρος του Γεωργούλη, την κατακρίνω. Όμως αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν το πήρε το κορίτσι. Από τις φωτογραφίες η κοπέλα φαίνεται πολύ όμορφη. Και ο Γεωγούλης είναι ωραίο παιδί - πουρό αλλά δεν του πέφτει λίγη, εμφανισιακά. Ψηλή και λεπτή φαίνεται. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτήν. Ο Γεωργούλης είναι 1,85, αρκετά άνω του μετρίου αλλά όχι ιδιαίτερα ψηλός. Δεν είναι απλώς όμορφη.

Έχει τελειώσει νομική και έχει κάνει μεταπτυχιακά στο Διεθνές Δίκαιο στο Βέλγιο. Ο Γεωργούλης δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο. Ο Γεωργούλης είναι αθλητικός τύπος, ήταν ως έφηβος παλαιστής. Και η κοπέλα είναι αθλητική, κάνει τρέξιμο, κάνει καταδύσεις. Γιατί δεν το πήρε το κορίτσι; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω και ως προς αυτό σαφώς κατακρίνω τον Γεωργούλη. Για το τι ακριβώς έγινε ως προς την καταγγελία, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Η Χρονοπούλου λέει έτσι και ο Γεωγούλης λέει γιουβέτσι. Τρέχα γύρευε τι έχει γίνει. Έχει όμως ο Γεωργούλης ανάγκη να βιάσει; Μια βόλτα να έκανε στο τετράγωνο, θα έβρισκε γκόμενα να π#δ$ξει. Δεν αμφισβητώ την καταγγελία για βιασμό αλλά φαίνεται κάπως περίεργη. Πάραυτα δεν μπορώ να ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως έπρεπε να το πάρει το κορίτσι. Γιατί ρε συ Γεωργούλη, σου πέφτει λίγη η κοπέλα; Που σου πέφτει λίγη, για εξήγησε μας. Ή μήπως είσαι μικρούλης ακόμη για να παντρευτείς;

Αν το είχε πάρει το κορίτσι, μπορεί να μην γινόντουσαν όλα αυτά στην συνέχεια. Από δημοσιεύματα, υποτίθεται πως βγήκαν μερικές φορές και μετά την πλάκωσε στο ξύλο και την βίασε. Γιατί τα έκανε όλα αυτά; Έτσι στα καλά καθούμενα; Αν είχαν κάνει ναρκωτικά, μπορεί να υπάρχει μια εξήγηση. Δεν έχει ακουστεί κάτι για τον Γεωργούλη αλλά αν παίζει κάτι τέτοιο αφού ήταν μαζί μάλλον μαζί θα τα έκαναν τα ναρκωτικά.

Από ό,τι βγαίνει στα ΜΜΕ, η κοπέλα είναι στο στενό κύκλο του Ανδρουλάκη και έχει εκτίμηση μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ωραία είναι, μορφωμένη είναι, αθλητική είναι, λεπτή είναι, ψηλή μάλλον είναι, πολιτική δραστηριότητα έχει, εκτίμηση έχει στον πολιτικό της χώρο. Τι σκατά θέλει ο Γεωργούλης; Δεν του φτάνουν όλα αυτά; Η κοπέλα μπορεί να έκανε όνειρα, ο ωραίος και η ωραία, να κάνουν μια όμορφη οικογένεια. Δεν είναι κάτι στραβό. Ως προς αυτό είμαι υπέρ της.

Τώρα δεν μπορεί να το πάρει το κορίτσι; Βέβαια αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολά. Να τα πάρουμε όμως από την αρχή. Να μας εξηγήσει πρώτα ο Γεωργούλης γιατί δεν το πήρε το κορίτσι. Που του έπεφτε λίγη; Στο μόνο σημείο που σαφώς υπερτερούσε ο Γεωργούλης είναι η αναγνωρισιμότητα. Τον ξέρει σχεδόν όλη η Ελλάδα από τις σειρές που έπαιζε, κυρίως από τον «εραστή Δυτικών προαστείων». Αυτό έχει να κάνει με το επάγγελμα.

Η κοπέλα δεν έγινε ηθοποιός αλλά την βρίσκω πιο όμορφη από πολλές του χώρου του Γεωργούλη. Αν είχε γίνει ηθοποιός, πιθανώς να είχε και αυτή αναγνωρισιμότητα. Εγώ λέω να το πάρει το κορίτσι, αν υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα. Δεν του πέφτει καθόλου λίγη. Μια χαρά του πέφτει και πρέπει να αποφασίσει να σοβαρευτεί διότι σε ένα χρόνο και κάτι θα λέγεται πενηντάρης. Δηλαδή ρε συ Γεωργούλη πότε περιμένεις να νοικοκυρευτείς; Στα εξήντα; Τότε τα παιδιά σου θα σε φωνάζουν παππού αντί για μπαμπά.

Παναγιώτης

Scroll to Top