Να τους ρίξουμε γρήγορα

Να τους ρίξουμε γρήγορα

AUDIO

Μας είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο CINEA, η Νέα Ένωση για την οποία έχουμε γράψει και πει πάρα πολλά, πρόκειται να δημιουργηθεί σύντομα. Για αυτό δεν θέλαμε να χάσουμε την ευκαιρία δημιουργώντας πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα και κάνοντας την ανεπιθύμητη χώρα λόγω της αστάθειας. Αν όμως έχει ξεπεραστεί η πολιτική αστάθεια, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι πρόσφατες εξελίξεις, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Βρετανία έχουν βάλει φρένο στην δημιουργία του οικονομικού μπλοκ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ιδέα του Συνασπισμού Ανεξάρτητων Εθνών εγκαταλείπεται, απλά παγώνει για λίγο. Δημιουργεί όμως μια μεγάλη ευκαιρία και για εμάς να εστιάσουμε στα εσωτερικά ζητήματα.

Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να καθαιρέσουν τον Τραμπ. Μάλλον δεν θα το καταφέρουν αλλά του δημιουργούν ένα σοβαρό πρόβλημα με το οποίο έχει να ασχοληθεί. Ο Πομπέο που είναι ο υπουργός Εξωτερικών έχει κλητευτεί να παραδώσει όλες τις πληροφορίες για την υπόθεση αυτή. Πλέον τα εσωτερικά ζητήματα είναι μεγαλύτερης σημασίας από τα εξωτερικά. Σε ένα χρόνο έχουν εκλογές. Έχει ήδη ξεκινήσει σιγά σιγά η προεκλογική εκστρατεία. Όταν τελειώσουν με το θέμα της καταγγελίας (impeachment) θα έχουν μπει σε φουλ προεκλογική τροχιά. Βέβαια δεν σταματούν την εξωτερική πολιτική αλλά γίνεται μικρότερης σημασίας. Ο Τζόνσον έχει και αυτός τα προβλήματα του. Μετά το Brexit είναι πιθανό να εστιάσει στα εσωτερικά ζητήματα.

Εδώ στην Ελλάδα έχουμε ένα ευρώδουλο σύστημα που έχει φέρει πολλά δεινά στην χώρα. Η ΕΕ και το ευρώδουλο σύστημα είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Το ευρώδουλο σύστημα έχει καταλύσει την Δημοκρατία και έχει αφαιρέσει την εξουσία από τον ελληνικό λαό. Μας εκμεταλλεύεται, μας καταπιέζει και μας εξαπατά. Ευημερεί σε βάρος μας ενώ εμείς υποφέρουμε. Δεν υπάρχει Δημοκρατία, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει Ανεξαρτησία, δεν υπάρχει Αλήθεια. Μας έχει υποδουλώσει σε ξένες δυνάμεις, κυρίως την Γερμανία και δευτερευόντως την Γαλλία. Αφού κατέστρεψε την χώρα, υποδούλωσε και εξαθλίωσε τους πολίτες. Συνεχίζει να τραβά τον ίδιο δρόμο της καταστροφής.

Είναι δική μας ευθύνη και όχι των πιθανών μελλοντικών εταίρων να λύσουμε αυτά τα προβλήματα. Ένας λόγος παραπάνω είναι η πιθανότητα συμμετοχής σε ένα οικονομικό μπλοκ ανεξάρτητων χωρών. Το ευρώδουλο σύστημα θα σαμποτάρει την τεράστια αυτή ευκαιρία της χώρας. Δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης που είναι ευρωμανής. Ας υποθέσουμε ότι αυτός αλλάζει στάση. Είναι όλο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που είναι ευρώδουλο. Είναι το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ. Του Καραμανλή που έζησε στο Παρίσι την περίοδο της δικτατορίας και ήρθε στην Ελλάδα για να αναλάβει πρωθυπουργός με το προσωπικό αεροπλάνο του Ζισκάρ ντ΄Εσταίν. Είναι το κόμμα τους «Ελλάς – Γαλλία – Συμμαχία». Ο ευρωφανατισμός τους θολώνει το μυαλό. Δεν μπορούν να δουν καθαρά το συμφέρον της χώρας από την ευρωμανία τους.

Δεν είναι μόνο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Είναι και ο Σημίτης, ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, με πατέρα συνεργάτη των Δυνάμεων Κατοχής και αδελφό σε σημαντική θέση στο Γερμανικό κράτος. Ο άνθρωπος που βοήθησε όσο κανείς άλλος τον Μητσοτάκη να γίνει αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός σε συνεννόηση με την αδελφή του την Ντόρα. Ο Καραμανλής προτιμούσε τον Μεϊμεράκη που είναι ακόμη πιο ευρώδουλος από τον Μητσοτάκη. Ο Καραμανλής όμως είναι αυτός που στηρίζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Υπάρχει αρκετός κόσμος χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που δεν έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει και τον θεωρεί ημίθεο. Αν μπει στην φυλακή ο Καραμανλής θα τελειώσει και η Νέα Δημοκρατία.

Για όλα τα βάσανα μας ευθύνονται δύο άνθρωποι, ο Σημίτης και ο Καραμανλής. Αυτοί τα προκάλεσαν όλα μαζί με τους υπουργούς που επέλεξαν. Τον έναν τον επέβαλαν για τοποτηρητή οι Γερμανοί και τον άλλον οι Γάλλοι. Και οι δύο αυτοί στηρίζουν τον Μητσοτάκη για να ακολουθηθεί ο δρόμος της καταστροφής, της εξαθλίωσης και της υποδούλωσης. Για να συνεχίσει η Ελλάδα να είναι Γερμανογαλλική αποικία και όχι ανεξάρτητη χώρα. Για να μην μπορούμε να ρυθμίσουμε τις ζωές μας μόνοι μας αλλά να μας τις ρυθμίζουν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι. Για να μην μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας μόνοι μας αλλά να περιμένουμε από τους Γερμανούς και τους Γάλλους να μας τα λύσουν και αυτοί να είναι ζαμάν φου.

Ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, ο Σημίτης, η Μπακογιάννη, όλη σχεδόν η ΝΔ και ένα μεγάλο μέρος του ΚΙΝΑΛ θα σαμποτάρουν την ευκαιρία που μπορεί να μας δοθεί να αποκτήσουμε ανεξαρτησία ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε μεγάλα οικονομικά οφέλη από την συμμετοχή σε ένα οικονομικό μπλοκ υπερτριπλάσιο της ΕΕ. Αν μάλιστα η έδρα του μπλοκ είναι στην Αθήνα, τότε θα έχουμε τεράστια οικονομικά οφέλη και η Ελλάδα θα γίνει από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου.

Πρέπει γρήγορα να τους ρίξουμε. Δεν είναι μόνο η περίπτωση συμμετοχής στην νέο οικονομικό μπλοκ ο λόγος. Είναι και πολλοί άλλοι που τους έχουμε εξηγήσει με λεπτομέρειες σε προηγούμενα άρθρα/audio. Είναι και αυτός όμως ένα πολύ σημαντικός λόγος. Μάλιστα όταν και αν έρθει η ώρα της συμμετοχής μας στην Νέα Ένωση, πρέπει να έχει τελειώσει η περίοδος της πολιτικής αστάθειας. Σε ένα χρόνο πρέπει να έχει τελειώσει η ιστορία. Για να το πετύχουμε πρέπει να είχαμε ξεκινήσει, αν όχι από τον Ιούλιο, τουλάχιστον από την 1η Σεπτεμβρίου. Έχουμε ήδη αργήσει.

Την Ελλάδα την περιμένει ένα λαμπρό μέλλον. Πρέπει όμως και εσείς όλοι να κάνετε κάτι. Δεν μπορεί να κάθεστε στον καναπέ να περιμένετε να γίνουν όλα μόνα τους με έναν μαγικό τρόπο. Με ένα μαγικό τρόπο, δια μέσου της συμμετοχής στον CINEA, εμείς στην ΔΕΚΑ θα κάνουμε την Ελλάδα μια από τις πιο πλούσιες χώρες τους κόσμου. Δεν είναι σίγουρο αλλά είναι πιθανό. Τίποτα δεν είναι σίγουρο στην ζωή. Δεν ξέρουμε αν ο ήλιος θα ανατείλει αύριο το πρωί. Υπάρχει μόνο ένα εμπόδιο, το ευρώδουλο σύστημα. Πρέπει και εσείς να κάνετε κάτι για να υπερβούμε αυτό το εμπόδιο. Όταν θα παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία πρέπει να έχουμε τελειώσει με το ευρώδουλο σύστημα και να έχει αποκατασταθεί η πολιτική σταθερότητα. Θα είναι πολύ ωραίο να συμπέσει με την επέτειο τους 1821. Διακόσια χρόνια μετά την ανεξαρτησία μας από τους Τούρκους, να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας από την ΕΕ.

 

Scroll to Top