Να βοηθήσουμε τον Τραμπ

Να βοηθήσουμε τον Τραμπ

Η Νέα Τάξη θέλει να φτιάξει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και από κάτω Ευρωπαϊκή, Αμερικανική, Ασιατική και Αφρικανική Ένωση. Για την Νέα Τάξη η ΕΕ είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, ΕΕ και Νέα Τάξη είναι το ίδιο. Επειδή οι Νεοταξίτες έχουν καταλάβει τι έρχεται, έριξαν τον ιό για να σταματήσουν μια Νέα Γιάλτα. Χωρίς τον Τραμπ Νέα Γιάλτα δεν γίνεται. Ο άλλος υποψήφιος των Δημοκρατικών, ο Μπάιντεν, ακολουθεί τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης.

Οι Νεοταξίτες είναι αδίστακτοι. Έκαναν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ και έγραψαν στα παλιά τα παπούτσια (ή στα α….) τους την απόφαση του ελληνικού λαού. Αν δεν βγει ο Τραμπ, θα μας λιώσουν οι Νεοταξίτες.

Τραμπ, Τζόνσον και Πούτιν θα σταματήσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης. Όμως δεν θα πάνε στην Παλαιά Τάξη αλλά σε μια Εναλλακτική Τάξη, κάτι ανάμεσα στην Νέα και στην Παλαιά. Αν εκλεγεί ο Τραμπ, μαζί με τον Τζόνσον και τον Πούτιν θα μοιράσουν την ΕΕ όπως έγινε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με Ρούζβελτ, Τσώρτσιλ, Στάλιν (Συμφωνία Γιάλτας).

Η Ρωσία δεν είναι οικονομική δύναμη αλλά είναι η δεύτερη ή τρίτη στρατιωτική δύναμη. Αυτό το ξέρουν όλοι οι άλλοι και θα αποφύγουν το πόλεμο γιατί δεν πρόκειται να κερδίσουν. Δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος. Και η απειλή πολέμου αρκεί.

Βλέπω στα social media, κάτι ηλίθιους που γράφουν εναντίον του Τραμπ. Η πλάκα είναι ότι δεν είναι του ευρώδουλου, νεοταξικού συστήματος. Καταφέρονται επίσης εναντίον της ΕΕ και της Νέας Τάξης. Ρε ζώα ξυπνήστε επιτέλους. Μόνο ο Τραμπ μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τους καταραμένους ευρώδουλους, την ΕΕ και την Νέα Τάξη. Εκεί τελειώνει το θέμα. Δεν χρειάζεται να εξετάζει κανένας τίποτε άλλο για τις απόψεις του Τραμπ. Και εγώ προσωπικά είναι κάποια πράγματα με τα οποία διαφωνώ.

Αφού ο Τραμπ είναι ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει, πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς να εκλεγεί, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Όλα τα ευρώδουλα, νεοταξικά ΜΜΕ είναι εναντίον του. Μην το κάνετε και εσείς ρε ηλίθιοι στο Ιντερνετ που δεν είσαστε του ευρώδουλου, νεοταξικού συστήματος. Βλάκες εεε βλάκες! Γράψτε κάτι υπέρ του ακόμη και αν είσαστε στην άκρα αριστερά. Αν δεν θέλετε να γράψετε κάτι πολιτικό, γράψτε ότι είναι ψηλός (1,90) ή ότι έχει ωραία γυναίκα. Αν μπορείτε να το γράψετε στα Αγγλικά, ακόμα καλύτερα.

Σκέφτεται ο Τραμπ το καλό της Ελλάδας; Όχι βέβαια αλλά από σπόντα μας πιάνει και εμάς. Μήπως ο Ρούζβελτ και ο Τσώρτσιλ είχαν στο μυαλό τους το καλό της Ελλάδας; Όμως μας βοήθησαν να απελευθερωθούμε από τον Άξονα. Έτσι Τραμπ, Τζόνσον και Πούτιν θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από τον τωρινό Άξονα και να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας. Αν έρθουν έτσι όπως τα λέμε τα πράγματα, πρέπει να τους κάνουμε ένα τριπλό άγαλμα στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή.

Μάριος Σ

error: Content is protected !!
Scroll to Top