Νέα Δήθεν-κρατία

Νέα Δήθεν-κρατία

Το 1992, ο «Εθνάρχης» δάκρυσε για την Μακεδονία. Μισό αιώνα πριν, το 1942-43, συνωμοτούσε για την Σοσιαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση υπό τον Χίτλερ. Άραγε δάκρυσε τότε; Ήταν ένας ομοφυλόφιλος, Χιτλερικός που παρίστανε «και καλά» δήθεν τον ευσεβή, πατριώτη. Όλη η Νέα Δήθεν-κρατία σήκωσε το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών σε μείζον.

Ήταν αδιαμφισβήτητα πετυχημένη πολιτική κίνηση αλλά και τελείως ψεύτικη. Η αντίδραση των περισσότερων πολιτών ήταν στην ονομασία. Η διαφωνία της ΝΔ ήταν σε κάποιες λεπτομέρειες και όχι στην ονομασία. Βέβαια φρόντισαν να μπερδέψουν τον κόσμο με την βοήθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και είχαν απέναντι τους τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διαχειρίστηκαν κάκιστα επικοινωνιακά το ζήτημα.  

Ο Μητσοτάκης μαζί με τον Γεωργιάδη παρίσταναν «και καλά» δήθεν τους Μακεδονομάχους όπως ο ανιψιός Καραμανλής παρίστανε τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Ο Μητσοτάκης θέλει να καταργήσει την Ελλάδα ως χώρα και δήθεν τον πείραξε «και καλά» η συμφωνία των Πρεσπών. Είναι Φεντεραλιστής όπως είναι και αρκετοί στην κυβέρνηση του. Φεντεραλισμός σημαίνει ότι η Ελλάδα σταματάει να υφίσταται ως χώρα. Βέβαια το ίδιο θα συμβεί και με τις άλλες χώρες που θα συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο ανιψιός Καραμανλής σήκωσε ψηλά το θέμα του Χρηματιστηρίου που ήταν η μεγαλύτερη ληστεία που συνέβη στην Ελλάδα. Είναι γνωστό ποιοι τα έφαγαν και ποιοι ήταν οι ενορχηστρωτές της ληστείας. Μάλιστα κυκλοφορεί λίστα. Ο Καραμανλής έκανε «και καλά» ότι θα τιμωρούσε τους υπεύθυνους της μεγάλης ληστείας ενώ τον είχαν βάλει τα κέντρα που σχεδίασαν και πραγματοποίησαν την μεγάλη ληστεία για να την συγκαλύψει. Το περίεργο είναι πως κάποιοι που βγάζει το σύστημα για να υπερασπιστούν την ύπαρξη του covid 19, είναι της κλίκας που τα έφαγε στο Χρηματιστήριο.

Ή μήπως δεν είναι παράξενο; Ο covid 19 υπάρχει! Tον έριξαν συγκεκριμένα κέντρα και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εσκεμμένα υπερβάλουν ως προς το μέγεθος του προβλήματος. Ο covid 19 είναι μια συνωμοσία των ίδιων κέντρων που σχεδίασαν την ληστεία του Χρηματιστηρίου. Ποια είναι αυτά τα κέντρα; Τα κέντρα που σχεδιάζουν την ΕΕ και την Παγκόσμια Δικτατορία. Τα ίδια κέντρα που ήταν πίσω από τον Χίτλερ. Κυκλοφορεί δεύτερη λίστα με τα ονόματα των μελών στην Ελλάδα. Είναι εκατοντάδες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες κλπ.  

Ο ανιψιός Καραμανλής υποσχόταν ότι «και καλά» δήθεν θα λύσει κάποια οικιστικά προβλήματα που δημιούργησε ο θείος του μαζί με τον Μάνο και επιδείνωσε ο Σημίτης. Δεν είχε σκοπό να το κάνει ούτε σε τετρακόσια χρόνια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τα ίδια κέντρα προκάλεσαν τα οικιστικά προβλήματα, για να φάνε τα χωράφια και τα οικόπεδα των Ελλήνων. Είναι απόπειρα ληστείας σε εξέλιξη, ανάλογη αυτής του Χρηματιστηρίου. Μετά έλεγε ότι «και καλά» δήθεν θα φέρει νέο ήθος και ύφος ενώ τελικά αποδείχθηκαν χειρότεροι από τους κλεφταράδες τους Πασόκους. Προσπάθησαν να φάνε σε πέντε χρόνια, όσα έφαγαν οι Πασόκοι σε είκοσι.

Ο Μητσοτάκης μαζί με τον Βαρβιτσιώτη, τον Κικίλια κ.α. παριστάνουν ότι «και καλά» δήθεν είναι αμερικανόφιλοι. Είναι όπως λένε κάποιοι «εγώ είμαι Ολυμπιακός και μετά Εθνικός» ή «είμαι ΑΕΚ και μετά Πανιώνιος». Όλοι στην ΝΔ είναι πρώτα Γαλλογερμανόδουλοι και μετά αμερικανόφιλοι ή αγγλόφιλοι.

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αμυντική συμφωνία μαμούθ με την Γαλλία. Επί τη ευκαιρία αυτό δεν θα περάσει έτσι απλά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Σε όλη την πολιτική του καριέρα στηρίχτηκε από αμερικανόφιλους και αγγλόφιλους, παράγοντες και μιντιάρχες. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου.

Ο Σαμαράς έλεγε «και καλά» ότι θα έσκιζε τα Μνημόνια ενώ ο σκοπός του ήταν να τα εφαρμόσει καλύτερα από τον Παπανδρέου. Όλοι της ΝΔ, μας υποσχόντουσαν, μαζί με τους εκσυγχρονιστές, ότι «και καλά», από την ΕΕ, δήθεν θα αποκτήσουμε οικονομική ευημερία και καλύτερη οργάνωση. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των Δήθεν. Όλοι Δήθεν παριστάνουν ότι είναι κάτι που στα αλήθεια δεν είναι ή ότι θα κάνουν κάτι που πραγματικά δεν θα κάνουν. Πρέπει να αλλάξει η ονομασία της. Δεν θα το πράξουν από μόνοι τους. Μπορούν όμως να το επιβάλουν οι πολίτες. Αντί για Νέα Δημοκρατία, να τους αποκαλούν Νέα Δήθεν-κρατία.

Μιχάλης

Scroll to Top