Νεοφιλελέδικη Εξαπάτηση

Νεοφιλελέδικη Εξαπάτηση

video

Δικαίωμα των ψηφοφόρων είναι να μη ψηφίζουν κάποιον για οποιοδήποτε λόγο επειδή δεν τους αρέσει η φάτσα του, το χτένισμα του η χωρίστρα του η το χρώμα η απόχρωση της γραβάτας του. Όποιον γουστάρει ψηφίζει ο ψηφοφόρος.

Δεν θέλει να ψηφίσει κάποιον γιατί η γραβάτα του είναι γαλάζια και όχι μπλε σκούρα. Γιατί? Γιατί έτσι γουστάρει!   Γενικά στη ΝΔ είναι πολύ διπρόσωποι, ειδικά οι Μητσοτακικοί και οι πέριξ. Οι Μητσοτάκηδες είναι πολύ μπαγαπόντηδες και παμπόνηροι. Ξέρουν και το παίζουν σε πολλαπλό ταμπλώ. Η Ντόρα ήξερε ότι το αίμα νερό δεν γίνεται, μητέρα του η αδελφή του το ίδιο είναι, στενή συγγένεια είναι. Θα επανέλθω σε αυτό το σημείο σε λίγο. Εάν έβγαινε ο Κυριάκος είχε εξασφαλίσει την συναρχηγία. Έτσι παζάρεψε την αντιπροεδρία με τον Βαγγέλα ώστε να είνα μέσα σε κάθε περίπτωση.     

Δεν το  λέω εγώ αλλά έχει βουίξει το πανελλήνιο ότι ο Κυριάκος είναι γιος της Ντόρας και του Τέρυ Χρυσού. Πρώτη φορά το άκουσα πριν 30 χρόνια. Ίσως και να είναι ψεύτικη φήμη αλλά σίγουρα είναι πολύ έντονη φήμη. Γιατί δεν λένε ότι Άδωνις Γεωργιάδης είναι γιος του Δάκη?

Υποτίθεται ότι η Ντόρα ήταν γύρω στα 16 και έγινε ότι έγινε. Έφυγαν με τη Μαρίκα στο εξωτερικό και γύρισαν μετά από λίγους μήνες όπου παρουσίασαν το Κυριάκο ως γιο της Μαρίκας.

Ο άλλος δεξί χέρι του πρωθυπουργού παλαιότερα (ονόματα δεν λέμε) αλλά Μητσοτακικής ιδεολογίας νεοφιλελέδων  παρακαλούσε τον Εσκομπαρ της Μυκόνου να του τον πάρει στο στόμα αφού είχε κάνει τις γραμμές του. Πως αλλιώς να το πω δεν χρησιμοποίησα κάποια κακή λέξη. Πόσους άλλους Εσκομπαρ έχει παρακαλέσει και πόσες άλλες γραμμές έχει κάνει και πόσες φωτογραφίες η κασέτες τον έχουν τραβήξει είναι ένα ερώτημα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν εξ απορρητων του πρωθυπουργού και γνώριζε τα μυστικά της Ελλάδας. Θα μπορούσε να είναι υποχείριο, μαφιόζων, ξένων μυστικών υπηρεσιών, μεγάλων οικονομικών παραγόντων και διάφορων άλλων. 

Του έτερου του έστελναν κόκες και γυναίκες στο δωμάτιο. Γυναικες επι πληρωμή δηλαδή πουτάνες. Ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές κατηγορήθηκε για παιδεραστία. Τον παγίδεψε και τον κατέγραψε ρουμανική αστυνομία με παιδάκια. Τελικά τη γλύτωσε με περίεργο τρόπο.  Θέλει κανείς να είναι ομοφυλόφιλος δικαίωμα του. Ας βρει έναν άλλο ομοφυλόφιλο ενήλικα να κάνει τη δουλειά του. Αλλά με μικρά παιδάκια? Έλεος. Η το δεξί χέρι του πρωθυπουργού (ονόματα δεν λέμε) να εκλυπαρεί τον Εσκομπαρ της Μυκόνου να του τον πάρει στο στόμα? Τι να πω?

Όλοι αυτοί είναι της ίδιας ιδεολογίας με το Μητσοτάκη. Οι μισοί είναι μέσα στη ΝΔ και οι άλλοι μισοί απέξω, βλέπε Μάνο Ανδριανόπουλο, Σκυλακάκη, η ξαδέλφη των Μητσοτάκηδων Λυμπεράκη κλπ.

Τυγχάνει και οι περισσότεροι να ανήκουν στο φιλοαμερικανικό κύκλο. Καλά ρε σεις φίλοι Αμερικάνοι, τους ψάχνατε πολυ για να τους βρείτε?

Εμείς έχουμε μια πολιτική κίνηση της κεντροδεξιάς τη Νέα Αρχή και έχουμε δημιουργήσει σχέσεις με το παγκόσμιο ελληνισμό και ιδιαίτερα την ελληνομερικανική ομογένεια. Η ομογένεια είναι άνθρωποι ανοιχτόμυαλοι αλλά σχετικά παραδοσιακοί είτε ειναι στους Δημοκρατικούς η στους Ρεπουμπλικάνους. Πηγαίνουν στην εκκλησία, διατηρούν τις παραδόσεις και είναι αυτό που λέμε νοικοκύρηδες.

Θα σας εξηγήσω τι σχέση έχουμε ακριβώς με όλο αυτό το συνάφι.  Η σχέση μας με τους Μητσοτάκηδες & ΣΙΑ ειναι καμμία απολύτως. Είναι όπως τα παράλληλα διαστήματα. Παράλληλα είναι τα διαστήματα που δεν συναντούνται ποτε. Εμείς προσπαθούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας με τον παγκόσμιο ελληνισμό και ειδικά την ελληνοαμερικανική ομογένεια. Αυτό το συνάφι ενεργεί τελείως ανεξάρτητα.

Στη κοινωνία όμως ακούμε πάρα πολύ αρνητικά σχόλια για τους περισσότερους. Καλά ρε φίλοι Αμερικάνοι, με τέτοιους ανθρώπους είναι να απορει κανείς που υπάρχει αντιαμερικανισμός στην Ελλάδα?      

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ κανένα από τα γκευς της κεντροδεξιάς που είναι πολλά, όχι γιατί είναι γκέυ αλλά γιατί δεν μου γουστάρουν σε άλλα θέματα. Δεν θα είχα πρόβλημα να ψηφίσω ένα γκευ εάν με έκφραζε ιδεολογικά και τον θεωρούσα ικανό και έντιμο. Από τη στιγμή που δεν αποκαλύπτει ότι είναι γκευ που δεν το έχει κάνει κανένα από τα γκευς της κεντροδεξιάς δεν είναι έντιμος και άρα δεν τον ψηφίζω.      

Εάν κάποιος θέλει να είναι γκευ η κοκάκιας είναι δικαίωμα του. Στη χρήση ναρκωτικών υπάρχει και το παράνομο της πράξης αλλά το προσπερνάω γιατί δεν ειναι αυτό το θεμα μου. Εάν δεν είναι κανείς πολιτικός δεν χρειάζεται να δώσει λογαριασμό σε κανένα για το τι κάνει στη προσωπική του ζωή, εάν είναι γκευ κοκάκιας η η γυναίκα του είναι εβραίκής καταγωγής. Θα έλεγα βέβαια ότι εάν κάποιος δεν ντρέπεται για κάτι που κάνει ας το δηλώνει. Εάν ντρέπεται ας μην το κάνει. Πάντως κάποιος που δεν είναι πολιτικός δεν είναι υποχρεωμένος να δίνει λογαριασμό σε κανένα.

Στη περίπτωση όμως των πολιτικών δεν συμβαίνει το ίδιο. Πρέπει και οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν τι ψηφίζουν. Πρέπει να δηλώνει εάν είναι ομοφυλόφιλος. Δεν μπορεί να παραδεχτεί τη χρήση ναρκωτικών γιατί είναι παράνομη αλλά ας πάρει τουλάχιστον θέση υπερ της νομιμοποίησης. Ο άλλος σοβαρός λόγος είναι ότι μπορεί εύκολα να πέσουν θύματα εκβιασμού. Εάν έχει βγει και έχει δηλώσει ότι ειναι γκευ δεν θα μπορούσε να τον εκβιάσει κανένας. Δεν μιλάμε βέβαια για την περίπτωση  της παιδεραστίας όπως αυτή του κολλητού του Μητσοτάκη και αρχιστράτηγου του στις εσωκομματικές εκλογές.

Εάν κάποιος έχει πάρει θέση υπερ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών όπως ο Τζέφρης δεν μπορούν να του κάνουν μεγάλη ζημιά για τη χρήση ναρκωτικών. Βέβαια εξακολουθεί να υφίσταται το παράνομο της πράξης. Σε κάθε περίπτωση καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει να παντρεύεται Εβραία Μουσουλμάνα, Βουδίστρια να κάνει κόκες χασίσια να τον παίρνει να τον δίνει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανένα. Ο πολιτικός είναι υποχρεωμένος να δίνει λογαριασμό στους ψηφοφόρους του για να γνωρίζουν και για να μη πέφτει θύμα εκβιασμών και γίνεται υποχείριο του οποιουδήποτε. Εάν δεν θέλει να δίνει λογαριασμό σε κανένα να βρει μια άλλη δουλειά να κάνει.

Όλο αυτό το συνάφι εάν βγει και πει για ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά, Εβραίους η άλλους αλλόθρησκους θα φάει πολύ μαύρο. Τι να κάνουμε έτσι είναι μεγάλο μέρος της ελληνικής δεξιάς. Ας πάνε σε άλλο κόμμα. Ας πάνε να γραφτούν στο ΠΑΣΟΚ η το ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη καλύτερα ας πάνε όλοι στη Δράση η ας φτιάξουν μια Νεα Δράση. Ας το ονομάσουν το κόμμα της Εκάλης η Ecali Party από το Ecali club και τα πάρτυ του Καίσαρη με μάσκες όπου πήγαινε ο Μητσοτάκης. Δεν το λέω εγώ οι φίλοι του Μητσοτάκη στο πρώτο θέμα το λένε. Εαν μαζετυούν Μητσοτάκηδες, Μάνος, Ανδριανόπουλος, Γεωργιάδης Νίκος, Βαρβιτσιώτης, Αρης Σπηλιωτόπουλος κλπ θα πάρουν σίγουρα 5% και ίσως προσεγγίσουν το 10%. Αμαν να γίνει να ησυχάσουμε απο δαύτους. Ευχαριστώ και προσοχή στους Νουδούληδες και τους Πασόκους, είναι επικίνδυνοι για τη χώρα και τους πολίτες. 

Scroll to Top