Νεοταξικός ιός

Νεοταξικός ιός

Η Κουλοκυβέρνηση παρουσιάζει ως μεγάλο κατόρθωμα την αντιμετώπιση του ιού. Όλοι πάνω - κάτω σε όλο τον κόσμο, το ίδιο έκαναν. Αλλού ήταν πιο αυστηρά και αλλού πιο ελαστικά, αλλού πήραν τα μέτρα πιο γρήγορα και αλλού πιο αργά αλλά σε γενικές γραμμές παντού τα ίδια έγιναν. Δεν τους κατακρίνω ως προς τον τρόπο που το χειρίστηκαν. Αυτό σωστά το έκαναν.

Όμως αυτοί είναι που έφεραν τον ιό. Δεν εννοώ την Κουλοκυβέρνηση αλλά την Νέα Τάξη που είναι πίσω από αυτούς. Μπορεί να έγινε και εν αγνοία του Μητσοτάκη. Δεν πήραν τώρα τηλέφωνο  αυτοί που έριξαν τον ιό, από πριν, τον Καραμανλή, τον Σημίτη, τον Παυλόπουλο, τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη, τον Καμένο και όλους τους εγχώριους Νεοταξίτες για να τους ενημερώσουν.

Ο Covid 19 είναι ξεκάθαρα Νεοταξικός ιός. Αν το έκαναν οι Κινέζοι, οι Γερμανοί ή οι Αμερικάνοι Νεοταξίτες είναι αδιάφορο. Πάντως σίγουρα Νεοταξίτες το έκαναν. Από την Νέα Τάξη ωφελούνται Κίνα και Γερμανία. Γαλλία και Γερμανία πάνε πακέτο. Μέχρι πρόσφατα ήταν ντουέτο στην Ένωση του Διαβόλου αλλά οι Γερμαναράδες τα ρίξανε τα Γαλλόπουλα. 

Πρέπει να καταλάβετε γιατί έριξε τον ιό η Νέα Τάξη. Έχουν ανατραπεί τελείως τα σχέδια τους με τον Τραμπ, το Brexit και τον Τζόνσον. Φοβούνται πολύ χειρότερα. Φοβούνται ότι θα ξεφύγει και δεν θα μαζεύεται με μία δεύτερη θητεία Τραμπ. Βασικός στόχος ήταν ο Τραμπ. Δοκίμασαν να τον καθαιρέσουν και δεν κατάφεραν τίποτα. Πήγαινε με τα χίλια για επανεκλογή. Μέχρι που παρουσιάστηκε ο ιός, ήταν σχεδόν σίγουρη η επανεκλογή του. Είχαν στην Αμερική την καλύτερη οικονομία των τελευταίων δεκαετιών. Τώρα ο ιός θα έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομία.

Θα πει κανείς, το ίδιο δεν ισχύει και για τις χώρες που κυβερνούν Νεοταξίτες όπως η Μέρκελ και ο Μακρόν. Ναι αλλά αυτοί δεν έχουν εκλογές σύντομα. Μέχρι να γίνουν οι δικές τους εκλογές θα έχουν φτιάξει κάπως τα πράγματα. Επιπλέον δεν ήταν τόσο πολύ το δυνατό τους χαρτί η οικονομία όπως στην περίπτωση του Τραμπ.

Οι Νεοταξίτες πήγαιναν να ξεφορτωθούν τον Τραμπ και παράλληλα να φέρουν Παγκόσμια Κυβέρνηση. Βγήκαν κάτι Γκόρντον Μπράουν και λοιποί Νεοταξίτες και το ζήτησαν. Επειδή ο κόσμος είναι υποψιασμένος δεν το προχώρησαν. Ο Τζόνσον μόλις εξελέγη. Άρα τι έκαναν; Του έριξαν μπόλικο ιό στη Ντάουνινγκ 10 μήπως και τον πεθάνουν. Έριξαν και στον Κάρολο ιό επειδή μάλλον η βασιλική οικογένεια κρυφά υποστήριζε το Brexit μήπως τον πεθάνουν και αυτόν.   

Κώστας Α

Scroll to Top