Νεοταξόμετρο

Νεοταξόμετρο

Παγκοσμιοποίηση, Νέα Τάξη, Παγκόσμια Δικτατορία, Ευρώπη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Μνημόνιο, Αντιμνημονιακοί, Αντίσταση. Οι άνθρωποι έχουν μπερδευτεί και δικαιολογημένα. Θα κάνω μία προσπάθεια να τα ξεμπερδέψω. Κατ’ αρχάς όλα είναι διαφορετικές έννοιες που συνδέονται μεταξύ τους. Η παγκοσμιοποίηση είναι μία πολύ γενική έννοια που αναφέρεται στην μεγαλύτερη αλληλεπίδραση σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει διάφορες πτυχές. Αφορά ανθρώπους, προϊόντα, κεφάλαια, πληροφόρηση κλπ.

Από μία μεριά, παγκοσμιοποίηση ήταν οι κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι ανακαλύψεις του Κολόμβου. Όσο περνούν τα χρόνια, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την διαθεσιμότητα της στο ευρύ κοινό σε προσιτές τιμές, η παγκοσμιοποίηση προχωράει. Όταν ξεκίνησαν οι αεροπορικές εταιρείες, πέταγαν μόνο οι πλούσιοι. Τώρα πετάει όπου θέλει ο μέσος άνθρωπος στις αναπτυγμένες χώρες. Τα πρώτα χρόνια του Ίντερνετ, έμπαιναν μέσα όσοι είχαν καλές τεχνικές γνώσεις. Πλέον όλοι χρησιμοποιούν Ίντερνετ με τα κινητά.  

Η Νέα Τάξη είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει μία συγκεκριμένη παγκοσμιοποίηση βάσει σχεδίου. Το διαβολικό σχέδιο της Νέας Τάξης είναι να δημιουργήσει τέσσερις ηπειρωτικές ενώσεις, Ευρωπαϊκή, Αμερικανική, Ασιατική, Αφρικανική. Σε μία παραλλαγή του σχεδίου, Βόρειος και Νότιος Αμερική είναι ξεχωριστά. Αυτές τις τέσσερις ενώσεις θα τις βάλει κάτω από μία Παγκόσμια Δικτατορία. Θα δημιουργηθεί μία ψευτοελίτ Νεοταξιτών που θα εκμεταλλεύεται, θα καταπιέζει, θα εξαπατά και θα χειραγωγεί τους ανθρώπους του κόσμου. Περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από αυτά. Τι ακριβώς είναι η Νέα Τάξη έχει αναφερθεί τόσες πολλές φορές σε προηγούμενα άρθρα που δεν χρειάζεται να το ξανά αναφέρω. Τώρα ασχολούμαι με τον συσχετισμό των εννοιών.

Η Ευρώπη είναι μία ήπειρος που υπάρχει εδώ και χιλιετίες, ίσως όχι από την αρχή του κόσμου. Δημιούργησε τον ανώτερο πολιτισμό όλης της ανθρωπότητας, τον Δυτικό, μαζί με ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι μέρος της Ευρώπης και αποτελεί την κοιτίδα του Δυτικού πολιτισμού. Οι Νεοταξίτες εσκεμμένα προσπαθούν να ταυτίσουν την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντί να χρησιμοποιήσουν τον δεύτερο όρο χρησιμοποιούν τον πρώτο ώστε στο μυαλό των αδαών να ταυτιστούν αυτά τα δύο. Δηλαδή να πιστέψει ο απονήρευτος κόσμος ότι Ευρώπη δεν υπάρχει χωρίς Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η παρακμή της Ευρώπης, ένα από τα πρώτα βήματα του σχεδίου της Νέας Τάξης. Αν δεν προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν προχωράει η Νέα Τάξη. Για αυτό έχουν λυσσάξει οι καταραμένοι Νεοταξίτες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία μαύρη στιγμή της Ευρωπαϊκής Ιστορίας, ένα αποτυχημένο πείραμα, μία σοσιαλιστική ουτοπία που αργά ή γρήγορα θα περάσει. Η Ευρώπη βρέθηκε υπό Χιτλερική Κατοχή για ένα διάστημα και αποτελούσε επίσης μία κακή στιγμή στην Ευρωπαϊκή Ιστορία. Δεν ταυτίζεται η Ευρώπη με τις μαύρες περιόδους της Χιτλερικής Κατοχής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Η οικονομική καταστροφή και η χρεοκοπία ήταν η κατάληξη της Ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας και της Νεοταξικής παγκοσμιοποίησης. Μπορεί να ήταν σχέδιο, ατύχημα ή λίγο από το καθένα. Δεν μπορεί όταν σχεδίαζαν αυτά τα καθάρματα οι Κομισάριοι την οικονομική καταστροφή της χώρας να μην ήξεραν που πήγαινε. Δεν μπορεί να μην το καταλάβαιναν οι εγχώριοι δωσίλογοι κυβερνήτες, δούλοι των Κομισάριων. Ίσως βέβαια να ξέφυγε κάπως λόγω των συνθηκών και να μην το πήγαιναν εκεί ακριβώς αλλά κάπου κοντά. Η χρεοκοπία έφερε τα Μνημόνια.

Κατά την διάρκεια των Μνημονίων, άλλοι ήταν υπέρ και άλλοι κατά και έτσι δημιουργήθηκαν οι Μνημονιακοί και οι Αντιμνημονιακοί. Η στάση στο θέμα των Μνημονίων δεν καθορίζει αν κάποιος είναι Νεοταξίτης. Αυτό που το καθορίζει είναι η στάση όσον αφορά την ΕΕ. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την ΕΕ είναι διαβολεμένοι Νεοταξίτες, υπάνθρωποι και σιχαμεροί δωσίλογοι. Κάποιοι από αυτούς είναι ηλίθιοι και δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι γίνεται. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι Νεοταξίτες και δωσίλογοι αλλά τους καθιστά εξ αμελείας αντί για εκ προθέσεως. Ενώ η στάση στο θέμα των Μνημονίων δεν κρίνει αν κάποιος είναι Νεοταξίτης, καθορίζει τον βαθμό της Νεοταξικότητας.

Οι φανατικά μνημονιακοί όπως Μπακογιάννη, Μητσοτάκης, Σημίτης, Γεωργιάδης κλπ παίρνουν 10 στα 10. Ο Καραμανλής που ήταν μεν μνημονιακός αλλά όχι τόσο ενθουσιώδης, παίρνει 9 στα 10. Ο Σαμαράς που το έπαιξε αντιμνημονιακός αλλά έκανε την κωλοτούμπα εύκολα και γρήγορα, παίρνει 8,5 στα 10. Ο Τσίπρας που το έπαιξε περισσότερο αντιμνημονιακός και έκανε την κωλοτούμπα πιο δύσκολα και πιο αργά, παίρνει 8 στα 10. Ο Βαρουφάκης που το γύρισε μετά τον Τσίπρα, παίρνει 7,5 στα 10. Όλοι όμως μηδενός εξαιρουμένου είναι Νεοταξίτες.

Νεοταξίτες ήταν και Μπάιντεν, Τρυντώ, Μπλαιρ, Μπράουν αλλά φαίνεται πως το γυρίζουν σε μία ήπια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση ή οποία δεν είναι Νέα Τάξη. Όλοι οι εγχώριοι έχουν λοιπόν την ευκαιρία να κάνουν το ίδιο και να διαλέξουν τον δρόμο των Συμμάχων, της ευημερίας και ανεξαρτησίας. Είτε το κάνουν είτε δεν το κάνουν, η Ελλάδα θα πάρει τον δρόμο των Συμμάχων. Όσοι δεν το κάνουν, θα φάνε το κεφάλι τους. Η Αντίσταση, αντιστέκεται στην Νέα Τάξη, στην ΕΕ, στον δρόμο της οικονομικής καταστροφής και της υποδούλωσης. Όσοι Νεοταξίτες και ευρώδουλοι δεν συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις της Αντίστασης, θα πληρώσουν πολύ ακριβά την ζημιά και τον πόνο που προκάλεσαν στον ελληνικό λαό.  

Αθανάσιος

Scroll to Top