No more Evil Union 2

No more Evil Union 2

audio

Αντίθετα με όσα μας έλεγαν, οικονομική ευημερία και συμμετοχή στην ΕΕ δεν πηγαίνουν μαζί. Ο μόνος τρόπος για να μπούμε στον δρόμο της ευημερίας είναι έξοδος από την ΕΕ και συμμετοχή στο νέο οικονομικό μπλοκ. Να μην ξεχνάμε ότι η οικονομική καταστροφή ήρθε ενώ η Ελλάδα ήταν μέσα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Ένα μεγάλο μέρος των πολιτικών προερχόταν από τις Βρυξέλλες και ήμαστε υποχρεωμένοι να τις ακολουθήσουμε.

Έφταιγε μόνο αυτό; Όχι, έφταιγε επίσης η κακοδιαχείριση, οι σπατάλες και οι κλεψιές των ευρώδουλων Ελλήνων. Βρυξέλλες και ευρώδουλοι βρισκόντουσαν σε άριστη συνεργασία και είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Την Ελλάδα την έβαλε στην ΕΕ ο θείος Καραμανλής και στην Ευρωζώνη ο Σημίτης. Σημίτης και ανιψιός Καραμανλής κυβέρνησαν πριν την καταστροφή. Tον Σημίτη τον έβαλαν οι Γερμανοί και τον Καραμανλή οι Γάλλοι. Τώρα κυβερνούν οι μητσοτακικοί μαζί με τους σημιτικούς. Οι στενές και καλές σχέσεις μεταξύ τους πάνε πολύ πίσω. Υπάρχουν ενδείξεις πως στήσανε μαζί διάφορα κόλπα όπως αυτό του Χρηματιστηρίου που είχε ενορχηστρωτή τον Γιάννο, top of the line εκσυγχρονιστή.

Αυτός είναι ένας όρος που επινόησαν οι ευρώδουλοι σημιτικοί για τους εαυτούς τους. Σίγουρα εκσυγχρονιστές ακούγεται πολύ καλύτερα από ευρώδουλοι σημιτικοί. Σημίτης και Μπακογιάννηδες υπηρετούν την ιδέα της Γερμανικής Ευρώπης. Ο Σημίτης έβαλε τον Μητσοτάκη διευθυντή σε θυγατρική της Εθνικής, μόλις είχε σκάσει μύτη στην Ελλάδα, μετά τις σπουδές. Ο Χρυσοχοevil εξελίχθηκε σε φανατικό και top of the line εκσυγχρονιστή, αν και ξεκίνησε από Τσοχατζοπουλικός. Λέγεται ότι είχε πιάσει γκόμενα την Θοδωροπούλα, την κόρη της Θοδώρας. Ίσως να την έχει ακόμη αλλά μπορεί να μην ισχύει.

Ο Μπένι είναι έτερος φανατικός και top of the line εκσυγχρονιστής. Η γυναίκα του Μπένι είναι Μπακατσέλου. Η οικογένεια Μπακατσέλου είναι κολλητή των Μητσοτάκηδων. Σαμαράς και Μητσοτάκης είχαν καλές σχέσεις λόγω Κολλεγίου. Με την μεσολάβηση των Μητσοτάκηδων έγινε το συμπεθεριό το ΄12. Τότε δεν είχε ολοκληρωθεί η στροφή των ΗΠΑ σε φιλική μεν αλλά ανταγωνιστική στάση απέναντι στην ΕΕ και η Βρετανία ήταν μέσα. Αυτά αναφέρουμε μόνο ενδεικτικά, η λίστα είναι μεγάλη. 

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Η ΕΕ δεν είναι αμυντική συμμαχία. Ξεκίνησε ως οικονομική ένωση και στην πορεία έγινε και πολιτική. Υπάρχουν πολύ καλύτερες εναλλακτικές για την εθνική ασφάλεια που δεν χρειάζεται να τις πληρώνουμε με οικονομική εξαθλίωση και υποδούλωση στην Γερμανία.

Μπορεί κανείς να αντιτάξει την Ιρλανδία ως μια περίπτωση επιτυχίας στην ΕΕ, αν κι είχαν και αυτοί τα προβλήματα τους. Η οικονομική επιτυχία της Ιρλανδίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αμερικανικά κεφάλαια. Χωρίς αυτά θα ήταν σαν την Ελλάδα, ίσως λίγο καλύτερη λόγω φορολογικών συντελεστών. Τώρα είναι πλέον πολύ αργά για πολλούς λόγους να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ιρλανδίας. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης θα μπορούσε να είναι ένα πετυχημένο μοντέλο, από οικονομική άποψη. Όμως δεν πρόκειται να περάσει, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε καμιά χώρα της Ευρώπης, αν γίνει δημοψήφισμα. Ούτε επιτρέπεται να επιβληθεί δικτατορικά. Τώρα πλέον είναι αδύνατο κάτι τέτοιο. Θα πάμε να κάνουμε Ομοσπονδία με αυτούς που μας έλιωσαν, μας υποδούλωσαν και μας φέρθηκαν με αυτό τον βάρβαρο τρόπο;

Ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων βλέπει εχθρικά την Γερμανία. Εμείς βγάζουμε τα συμπεράσματα από την καθημερινότητα. Οι δημοσκοπήσεις του φαύλου συστήματος είναι για πέταμα. Ούτε οι Γερμανοί το επιθυμούν γιατί έχουν καταφέρει να φέρουν την ΕΕ εκεί ακριβώς που τους βολεύει.

Ευρώπη και ΕΕ δεν πηγαίνουν απαραίτητα μαζί. Η Ευρώπη υπήρχε πολλούς αιώνες πριν την δημιουργία της ΕΕ. Και εκτός ΕΕ, θα μπορούμε όποτε θέλουμε να επισκεπτόμαστε όποια χώρα της ΕΕ θέλουμε και θα μας επισκέπτονται Ευρωπαίοι όπως κάνουν τουρίστες από όλο τον κόσμο. Προϊόντα ΕΕ θα εξακολουθήσουν να πωλούνται στην Ελλάδα όπως και ελληνικά στην ΕΕ. Εκτός αυτού, είναι πολύ πιθανό, ένα μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης, από την Ουγγαρία και κάτω να ανήκει στο νέο οικονομικό μπλοκ. Η Ευρώπη μας αρέσει. Η Ευρώπη θα είναι πάντα εκεί και εμείς θα είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της. Αυτή την ΕΕ μισούμε και δεν θέλουμε πια άλλο να την έχουμε πάνω από το κεφάλι μας. Ζήτω η ανεξαρτησία!  

προηγούμενο

Scroll to Top