Ντοκουμέντα

Ντοκουμέντα

video

Οι πληροφορίες που παρουσιάζουμε στα Ντοκουμέντα είναι Δημόσιες δηλαδή έχουν δημοσιευτεί στα ΜΜΕ η στο Ιντερνετ. Δεν εγγυόμαστε την ορθότητα των πληροφοριών αλλά  ότι έχουν δημοσιευτεί. Σε γενικές γραμμές όμως είναι σωστές.

Εμείς αυτό που κάναμε είναι συγκέντρωση και επεξεργασία δημόσιων πληροφοριών. Επιπλέον κατέχουμε πολύ περισσότερες εμπιστευτικές πληροφορίες από διάφορους ανθρώπους που δεν τις παρουσιάζουμε γιατί πιθανώς να κληθούμε να τις αποδείξουμε σε κάποιο δικαστήριο. Οι εμπιστευτικές πληροφορίες μας βοηθούν στην επεξεργασία των δημόσιων πληροφοριών και στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Παράλληλα με τις πληροφορίες που παρουσιάζουμε εξάγουμε και συμπεράσματα που αποτελούν τη δική μας άποψη και όχι αδιαμφισβήτητα γεγονότα. Τα συμπεράσματα δεν είναι αυθαίρετα αλλά βασισμένα στις δημόσιες και εμπιστευτικές πληροφορίες. Πάραυτα ενδέχεται κάποιες φορές να είναι και λανθασμένα.  Συμπεραίνουμε ότι μια διακομματική συμμορία εμπλέκεται σε όλα τα σκάνδαλα: xρηματιστήριο, εξοπλιστικά, Βατοπέδι, δομημένα ομόλογα, Ταμιευτηρίου κλπ. Ο Αλ Καπόνε δεν αξίζει τίποτα μπροστά στη συμμορία αυτή. Οι μέθοδοι της συμμορίας είναι λιγότερο αιματηρές από αυτές των Μαφιόζων του Μεσοπολέμου.Μπορεί στη Βουλή και στα κανάλια να έχουν δριμύες αντιπαραθέσεις αλλά συνεργάζονται καλά στην εξαπάτηση και το κλέψιμο των Ελλήνων. Ένα τμήμα της πολιτικοοικονομικής ελίτ έχει σα βασική του ασχολία να εφευρίσκει συνεχώς νέους τρόπους να κλέβει τους Έλληνες. Επομένως δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν με τη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν έβρισκαν λύση στα προβλήματα των Ελλήνων όχι μόνο από ανικανότητα αλλά και επειδή δεν ασχολούνταν καθόλου. Η καλή και σωστή διακυβέρνηση ήταν άνευ σημασίας για την επανεκλογή τους. Βγαίνουν στα κανάλια και στα ΜΜΕ, λένε το παραμύθι, χειραγωγούν και προπαγανδίζουν και έτσι εκλέγονται.

Σε μια έρευνα το πρώτο σκέλος είναι να γίνει κατανοητό τι συμβαίνει. Πολλές πληροφορίες αποτελούν σοβαρές ενδείξεις ενώ άλλες δημιουργούν σοβαρές υποψίες. Η απόδειξη είναι το δεύτερο μέρος και ενίοτε δεν επιτυγχάνεται. Η δράση του Αλ Καπόνε ήταν γνωστή για χρόνια στο FBI αλλά δεν μπορούσε να την αποδείξει. Τελικά παραπέμφηκε στη Δικαιοσύνη για φοροδιαφυγή γιατί αυτό ήταν το μόνο που μπόρεσαν να αποδείξουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το μοναδικό του έγκλημα ήταν η φοροδιαφυγή.
Για να καταλάβουν τι γίνεται οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να βρουν τους συσχετισμούς. Συχνά χρησιμοποιούνται οι τηλεφωνικές επικοινωνίες. Για να ανακαλυφθεί το κεντρικό πρόσωπο μιας τρομοκρατικής η εγκληματικής οργάνωσης, εξετάζεται η συχνότητα των επικοινωνιών των μελών μεταξύ τους. Το πρόσωπο που βρίσκεται στο κέντρο της επικοινωνιακής δραστηριότητας η είναι ο επικεφαλής της οργάνωσης  η είναι πρόσωπο κλειδί που συνδέεται στενά με το κεντρικό πρόσωπο δηλαδή τον επικεφαλής.

Το αδύνατο σημείο όλων όσων κάνουν τις βρωμοδουλειές είναι ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιον και όποιον στις βρωμοδουλειές. Πρέπει να είναι πρόσωπα μεγάλης εμπιστοσύνης. Έτσι χρησιμοποιούν συγγενικά πρόσωπα η στενούς φίλους. Ο Ζήγρας ήταν ξάδελφος του Τσοχατζόπουλου. Ο Τσοχατζόπουλος τον χρησιμοποιούσε όχι γιατί δεν υπήρχαν άλλοι ενδιαφερόμενοι να «κονομήσουν» αλλά γιατί θεωρούσε ότι μπορούσε να του έχει εμπιστοσύνη λόγω στενής συγγένειας. Εάν ψάξει κάποιος τους συσχετισμούς θα καταλήξει σε μια όχι και τόσο μεγάλη συμμορία που βρίσκεται πίσω από όλα τα σκάνδαλα. Δεν σημαίνει ότι όποιος σχετίζεται με αυτούς είναι απαραίτητα ένοχος αλλά σίγουρα είναι ύποπτος.

Το άλλο που πρέπει να αναζητάται είναι τα κοινά σημεία των εμπλεκομένων. Εκεί πρέπει να αναζητούνται όσοι κινούν πραγματικά τα νήματα. Η έρευνα όμως πρέπει να προχωράει σε βάθος και να μην μένει σε επιφανειακά. Αυτό που φαίνεται με πρώτη ματιά μπορεί να μην είναι έτσι. Αυτοί που είναι μπροστά έχουν συνήθως κάποιους άλλους από πίσω που τους καθοδηγούν και τους ελέγχουν. Η διακυβέρνηση της χώρας, κατά το μεγαλύτερο μέλος της μεταπολίτευσης αλλά και πριν, είναι μια διαρκής και ξεδιάντροπη κλοπή του απλού Έλληνα πολίτη. Στη κλοπή αυτή συμμετέχουν μεγάλα και ισχυρά τμήματα του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας αλλά και άλλων κομμάτων. Πρέπει να ομολoγήσουμε όμως ότι εξ ίσου μεγάλα τμήματα των δύο πρώην κομμάτων εξουσίας δεν εμπλέκονται στη διαρκή κλοπή των Ελλήνων. Αυτοί όμως συνήθως δεν έχουν τη δύναμη μέσα στα κόμματα και δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να σταματήσει το κλέψιμο και να πληρώσουν οι κλέφτες.

Όπως θα γίνει απόλυτα προφανές και στον πιο αδαή, στην Ελλάδα έχει καταργηθεί και η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη. Ένα σημαντικό μέρος της πολιτικοοικονομικής ελίτ, έχει προβεί σε σύσταση συμμορίας με σκοπό την εξαπάτηση, λεηλασία και καταπίεση των Ελλήνων πολιτών. Εάν υπήρχε Δημοκρατία δεν θα βρισκόντουσαν στη Βουλή και τη διακυβέρνηση της χώρας. Εάν υπήρχε ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, οι εγκληματίες θα βρισκόντουσαν στη φυλακή με πάρα πολύ βαριές ποινές.

Οι εγκληματίες έχουν εφεύρει διάφορα ψευτοεπιχειρήματα όπως «θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη» «έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη» «όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον Εισαγγελέα»  γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι στη Δικαιοσύνη θα «κουκουλωθεί» το θέμα. Μέρος της Δικαιοσύνης αποτελεί τμήμα του εγκληματικού δικτύου. Επιπλέον η Δικαιοσύνη και οι Διωκτικές Αρχές εμποδίζονται και χειραγωγούνται με κάθε τρόπο. Έχουν εφεύρει διάφορα τεχνάσματα. Συστήνουν Εξεταστικές Επιτροπές που δεν είναι τίποτα άλλο από Συγκαλυπτικές Επιτροπές.  « Το θέμα εξετάσθηκε και δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία» αποφαίνονται.

Το σύστημα το έχουν στήσει με μεγάλη μαεστρία αλλά έχει σοβαρές αδυναμίες. Το μυστικό της αποκάλυψης είναι να εξετασθούν όλες οι υποθέσεις μαζί και όχι μια μια χωριστά. Έτσι φαίνεται το εγκληματικό δίκτυο που είχε στηθεί το οποίο βρισκόταν και στο χώρο της Δικαιοσύνης. Αναγκαστικά χρησιμοποιούν ανθρώπους απολύτου εμπιστοσύνης και έτσι ο κύκλος των εμπλεκομένων προσώπων είναι μικρός. Σε όλες τις υποθέσεις εμπλέκονται τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα άμεσα η έμμεσα μέσω ανθρώπων της απολύτου εμπιστοσύνης τους. Ενώ το σύστημα είναι αριστοτεχνικό ως προς τη σύλληψη και την εφαρμογή, είναι μέτριο η κακό ως προς την αποφυγή της αποκάλυψης του. Σε αυτό το σημείο οι εγκληματίες έχουν δείξει παιδαριώδη αμέλεια. Ίσως από υπερβολική υπεροψία θεωρούν ότι θα ελέγχουν τη κατάσταση στην αιωνιότητα.

Επίσης υποτίμησαν τον εχθρό που σε αυτή τη περίπτωση είναι τα θύματα τους, οι Έλληνες πολίτες. Οι εχθροί του Ελληνικού λαού είναι μερικές δεκάδες η εκατοντάδες καθάρματα που έχουν συστήσει την εγκληματική συμμορία και εκμεταλλεύονται, λεηλατούν και καταπιέζουν. Είναι δυστυχώς αλήθεια ότι μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού είναι πραγματικά ηλίθιοι και υποανάπτυκτοι. Αυτό που δεν υπολόγισαν οι εγκληματίες είναι ότι ένα επίσης μεγάλο μέρος είναι πιο έξυπνοι από αυτούς.  Όπως λέει και η λαϊκή παροιμία: «Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και τον τσακώσαμε». Οι αδυναμίες είναι δύο.

Έχουν φτιάξει τους νόμους και το Σύνταγμα στα  μέτρα τους. Είναι νόμοι και Σύνταγμα εγκληματιών. Πάνω από τους νόμους και το Σύνταγμα είναι η συνείδηση των πολιτών. Οι νόμοι και το Σύνταγμα θα έπρεπε να εκφράζουν τη λαϊκή βούληση. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, η εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική. Το λέει το Σύνταγμα που ως προς αυτό το σημείο είναι σωστό. Άρα πάνω από το Σύνταγμα είναι η λαϊκή βούληση δηλαδή η συλλογική συνείδηση των πολιτών. Δεν είναι όλοι οι νόμοι και όλα τα άρθρα του Συντάγματος λάθος αλλά αρκετά είναι για πέταμα. Κάποια άρθρα του Συντάγματος και αρκετοί νόμοι δεν εκφράζουν την λαϊκή βούληση αλλά την εγκληματική βούληση.

Επικρατεί η άποψη μέσα στα κόμματα και στο πολιτικό σύστημα ότι έτσι είναι τα πράγματα και αναγκαστικά τα δεχόμαστε. Με την ίδια λογική θα πρέπει να αθωώνονται οι κλέφτες και οι δολοφόνοι γιατί έτσι ήταν πάντοτε η ανθρωπότητα. Τα εκγλήματα στα οποία έχουν υποπέσει είναι πολύ βαριά. Τους αξίζει η θανατική καταδίκη που όμως έχει καταργηθεί. Πρέπει να μπουν βαθιά μέσα στη φυλακή και να μη ξαναβγούν μέχρι να πεθάνουν. Εναλλακτικά να φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται από τη χώρα γιατί εάν βρίσκονται μέσα σε ελληνικό έδαφος, ακόμη και στη φυλακή, θα βρωμίζουν με την ύπαρξη τους.  Ο Χίτλερ όπως και άλλα παραδείγματα δικτατόρων, αρχικά εκλέχτηκαν από το λαό. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν την δύναμη που τους έδωσε ο λαός για να κάνουν δικτατορίες. Στην Ελλάδα έχουμε κοινοβουλευτική δικτατορία. Οι εγκληματίες χρησιμοποιούν την οικονομική και πολιτική ισχύ, τη χειραγώγηση μέσω ΜΜΕ, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και διάφορους άλλους τρόπους για να στηρίζουν τη δικτατορία τους.     Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Ένα αποδεδειγμένα σάπιο πολιτικό σύστημα οδήγησε τη χώρα στη καταστροφή και τους πολίτες στην εξαθλίωση. Αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να διατηρεί μεγάλη ισχύ. Είναι ένα καρκίνωμα που πρέπει να αφαιρεθεί. Είναι αυτό που εμποδίζει την ανάκαμψη της χώρας και αντί για ανάκαμψη την οδηγεί σιγά σιγά στην απόλυτη καταστροφή. Οι λύσεις είναι βασικά τρεις με υποπεριπτώσεις.

1) πολιτική ανατροπή

2) επανάσταση α) λαϊκή εξέγερση  β) πραξικόπημα

3) επέμβαση ξένων δυνάμεων α) πολιτική η β) στρατιωτική

Οι αναπτυγμένες χώρες μπορούν να λύνουν τα προβλήματα με πολιτικούς τρόπους. Στη Νέα Αρχή αγωνιζόμαστε από το 2010 για την ανατροπή του φαύλου καθεστώτος, μέρος του οποίου είναι η εγκληματική συμμορία που έχει διαπράξει πολλά βαριά εγκλήματα. Η πολιτική ανατροπή είναι δύσκολη καθώς οι εγκληματίες έχουν οικονομική ισχύ και ελέγχουν τα ΜΜΕ, τη Δικαιοσύνη, το οργανωμένο έγκλημα κλπ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Βρισκόμαστε στον όγδοο χρόνο της κρίσης και στον έκτο χρόνο Μνημονίων.

Η παγκόσμια κρίση όπως λέει και η ίδια λέξη επηρέασε όλες τις χώρες του πλανήτη. Αρκετές το ξεπέρασαν μέσα σε 1-2 χρόνια. Άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου είχαν επίσης ανίκανες και διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες άργησαν να το ξεπεράσουν. Η Ελλάδα είναι η χειρότερη περίπτωση γιατί αυτοί που κυβερνούσαν στην Ελλάδα ήταν οι πιο ανίκανοι και οι πιο διεφθαρμένοι.

Η χώρα έχει καταστραφεί και βαδίζει σιγά σιγά στην απόλυτη καταστροφή και στην απόλυτη εξαθλίωση μεγάλου μέρους των πολιτών. Μια δεύτερη εναλλακτική είναι η λαϊκή εξέγερση. Και αυτός είναι ένας τρόπος όπου οι πολίτες δηλαδή ο λαός λύνει μόνος του τα προβλήματα. Είναι πιο ακραίος από την πολιτική ανατροπή αλλά σίγουρα καλύτερος από τους επόμενους. Εάν δεν μπορέσει ο λαός να λύσει το πρόβλημα, με ήπιο η βίαιο τρόπο, τότε πρέπει να αναλάβει ο στρατός να σώσει τη χώρα. Δεν είναι καλή λύση αλλά σίγουρα είναι καλύτερη από την απόλυτη καταστροφή. Εάν ούτε ο στρατός είναι σε θέση να δώσει λύση στο πρόβλημα τότε πρέπει να επέμβουν ξένες δυνάμεις όπως επεμβαίνουν σε χώρες με σκληρές δικτατορίες. Δεν εννούμε την διαρκή και διαχρονική μικροπαρέμβαση των ξένων δυνάμεων που ούτως η άλλων γίνεται αλλά δραστική παρέμβαση που αρχικά πρέπει να είναι πολιτική. Εάν αποτύχει και η πολιτική παρέμβαση τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την στρατιωτική επέμβαση ξένων δυνάμεων.

Και στις δύο περιπτώσεις στρατιωτικής επέμβασης, εγχώριας και ξένης, ο σκοπός πρέπει να είναι η αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Οι ξένες δυνάμεις έχουν ευθύνη για τη δημιουργία του τερατουργήματος, της καθεστωτικής εγκληματικής οργάνωσης. Και σε άλλες περιπτώσεις παγκόσμια συνέβαλαν άθελα τους στη δημιουργία τεράτων και μετά αναγκάστηκαν να επέμβουν για να εξουδετερώσουν το τέρας που δημιούργησαν. Οι ομογενείς παρακολουθούν την κατάσταση με μεγάλη αγωνία και ανησυχία και θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν. Πιέζουν με κάθε τρόπο τις κυβερνήσεις των χωρών τους υπερ των Ελληνικών συμφερόντων. Ξέρουμε με βεβαιότητα ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δείξει η ελληνοαμερικανική κοινότητα και σημαντικός λόγος της στάσης των ΗΠΑ είναι οι πιέσεις των ομογενών.

Σε αυτή τη φάση δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, οποιοδήποτε επένδυση ισούται με οικονομική αυτοκτονία. Εάν αλλάξει η κατάσταση, με μεγάλη χαρά θα έρθουν να επενδύσουν στη χώρα των προγόνων τους. Με αυτό το τρόπο θα βοηθήσουν τους αδελφούς τους Έλληνες αλλά ταυτόχρονα δεν θα ζημιωθούν. Όχι μόνο θα επενδύσουν οι ομογενείς αλλά θα παρασύρουν και διάφορους φιλέλληνες στις χώρες διαμονής τους να κάνουν το ίδιο.

Περιμένουν με αγωνία να καταφέρουν οι Έλληνες να δώσουν από μόνοι τους λύση στα προβλήματα τους και στη συνέχεια να συμβάλουν στην οικονομική απογείωση της Ελλάδας. Εάν δεν μπορέσουν οι Έλληνες να το κάνουν, είναι έτοιμοι να πιέσουν τις κυβερνήσεις τους για δραστική πολιτική και σε ακραία περίπτωση στρατιωτική επέμβαση στην Ελλάδα. Αυτό όμως θα το κάνουν μόνο εάν το θελήσουν οι Έλληνες και τους το δείξουν με κάποιο τρόπο.  Να σημειώσουμε ότι δεν μιλάμε ως εκπρόσωποι της ομογένειας και ούτε αυτά που αναφέρουμε είναι η επίσημη θέση των ομογενειακών οργανώσεων. Απλά εκφράζουμε την άποψη μας που την έχουμε δημιουργήσει μέσα από τις επαφές μας με την ομογένεια.

Scroll to Top