Ο Έλληνας Τραμπ
Ο Έλληνας Τραμπ
Η Νέα Τάξη είναι παλιά, σίγουρα από τον Χίτλερ, μάλλον από τον Ναπολέοντα και πιθανώς και πιο πριν. Την λένε Νέα επειδή δεν την κατάφεραν ούτε με τον Χίτλερ ούτε με τον Ναπολέοντα. Η Νέα Τάξη είναι παγκόσμια και χρησιμοποιεί παρόμοιες μεθόδους σε όλες τις χώρες. Είχε αλώσει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα όπως και την Νέα Δημοκρατία στην Ελλάδα. Έτσι ενώ στην βάση τους είναι πατριωτικά, στην ηγεσία τους ήταν νεοταξικά. Στην Ελλάδα παραμένει ενώ στις ΗΠΑ άλλαξε.
Ο κεντροδεξιός χώρος είναι πατριωτικός. Πατριώτες υπάρχουν σε όλο το ιδεολογικό φάσμα αλλά στην κεντροδεξιά περισσότεροι. Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί Δούρειους Ίππους για να αλώσει τον χώρο της κεντροδεξιάς. Αυτοί είναι συνήθως ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, ναρκομανείς, μεταλλαγμένοι κομμουνιστές, αλλόθρησκοι ή αιρετικοί. Τα δύο τελευταία, σε σχέση πάντοτε με το βασικό θρησκευτικό δόγμα κάποιας χώρας. Στην Ελλάδα είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός.
Δεν έχω πρόβλημα με τους κομμουνιστές, αρκεί να είναι σε κομμουνιστικά κόμματα. Ούτε με τους κομμουνιστές που αλλάζουν ιδεολογική στάση έχω πρόβλημα, ίσα - ίσα το επιθυμώ, αρκεί να είναι αληθινό. Με τους Δούρειους Ίππους έχω τεράστιο πρόβλημα. Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί πολλούς μεταλλαγμένους κομμουνιστές ως Δούρειους Ίππους στην κεντροδεξιά, λόγω έλλειψης διεθνιστών στον συντηρητικό χώρο. Δεν είναι μόνο πολιτικοί αλλά και γνωστοί δημοσιογράφοι που θεωρούνται προσωπικότητες της κεντροδεξιάς ενώ στην πραγματικότητα είναι Δούρειοι Ίπποι των διεθνιστών, σε μυστική αποστολή.
Η Νέα Τάξη είναι αντίθετη με τον πατριωτισμό, την ανεξαρτησία, την δημοκρατία, την ελευθερία. Εφαρμόζει προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου, λογοκρισία για να επιβάλλει τις ελευθερίες που το νεοταξικό δόγμα θεωρεί σωστές. Αν καταφέρει η Νέα Τάξη να αλώσει την κεντροδεξιά παράταξη, τότε η ηγεσία είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από την βάση. Αυτό έχει συμβεί στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες. Η βάση της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα είναι πατριωτική ενώ η Νέα Δημοκρατία κόμμα δωσιλόγων.
Ο Τραμπ ήταν στην γραμμή της βάσης του Ρεπουμπλικανικού κόμματος αλλά είχε διαφορά από την ηγεσία. Τον ψήφισαν και Δημοκρατικοί διότι και στους Δημοκρατικούς, ένα μέρος της βάσης είναι ενάντια στην νεοταξική γραμμή της ηγεσίας. Στους Δημοκρατικούς ενδεχομένως να είναι μικρότερο το ποσοστό ενώ στους Ρεπουμπλικάνους η συντριπτική πλειοψηφία. Στους Ρεπουμπλικάνους το ποσοστό της βάσης που είναι ενάντια στην Νέα Τάξη μπορεί να είναι 85% ενώ στους Δημοκρατικούς 45%.
Αυτό είναι μια κάπως αυθαίρετη εκτίμηση, σαν παράδειγμα. Δεν στηρίζεται σε έρευνα αλλά σε απόψεις Αμερικανών πολιτών. Ακόμα και ένα ποσοστό 45% είναι σημαντικό αλλά μειοψηφικό. Επιπλέον συνολικά, σε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους γίνεται 65% δηλαδή τα 2/3, το ποσοστό των Αμερικανών ψηφοφόρων που είναι ενάντια στην Νέα Τάξη. Τον Τραμπ τον πολέμησαν όλα τα νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης διότι δεν θέλουν να γίνει αυτό που θέλει η βάση δηλαδή οι ψηφοφόροι. Παρόλη την προπαγάνδα, η βάση είναι ενάντια στην Νέα Τάξη, ειδικά στον χώρο της κεντροδεξιάς. Έτσι οι νεοταξίτες επιχειρούν να την επιβάλλουν.
Ο Τραμπ είναι άνθρωπος του οικονομικού συστήματος, ως πετυχημένος επιχειρηματίας. Είχε κάποια προβολή από το μιντιακό σύστημα λόγω μιας τηλεοπτικής εκπομπής, ενός βιβλίου σχετικά με συμφωνίες και της επαγγελματικής επιτυχίας του. Όμως ήταν εκτός πολιτικού συστήματος. Ήρθε απέξω και κατάφερε να κερδίσει τις προκριματικές των Ρεπουμπλικάνων για την Προεδρία.
Έκανε αλλαγή πλεύσης στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα και στη συνέχεια αλλαγή πλεύσης στις ΗΠΑ, διαφορετική από την Νέα Τάξη. Για αυτό τον πολέμησαν τόσο πολύ όλοι οι νεοταξίτες παγκόσμια. Τώρα όμως όλοι όσοι είναι ενάντια στην Νέα Τάξη, κάνουν μια αντίπαλη παγκόσμια κλίκα για να εφαρμόσουν μια εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση. Θα αποδειχθεί πολύ ισχυρότερη διότι θα έχει την στήριξη της βάσης.
Θα μπορούσε και στην Ελλάδα να γίνει κάτι αντίστοιχο. Να βρεθεί ένας Τραμπ που θα κερδίσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και θα κάνει αλλαγή πλεύσης στο κόμμα και στην χώρα. Όμως το ελληνικό σύστημα είναι διαφορετικό από το αμερικανικό. Αν δεν γίνει μέσα στην Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να γίνει από ένα αντίπαλο πολιτικό σχήμα που θα δημιουργηθεί για να αντικαταστήσει την Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση της κεντροδεξιάς.
Άρης