Ο γιος του Μπάιντεν

Ο γιος του Μπάιντεν

Έχει γραφτεί και ακουστεί ότι ο Μητσοτάκης είναι γιος του Τέρη Χρυσού και της Θοδώρας Μητσοτάκη. Τελευταία κυκλοφορεί η ιστορία ότι είναι γιος του Μπάιντεν και της Μέρκελ. Σύμφωνα λοιπόν με την ιστορία, το καλοκαίρι του 1967 είχε μόλις ξεκινήσει η Δικτατορία αλλά στα Μάταλα επικρατούσε διαφορετικό κλίμα με τα παιδιά των λουλουδιών.

Ο Μπάιντεν ήταν χιπιό του κερατά και την είχε αράξει καιρό στα Μάταλα και μαστούρωνε. Η Μέρκελ ζούσε στην τότε Ανατολική Γερμανία. Στα δεκατρία, την κοπάνησε από το σπίτι της και μέσω χωρών του Ανατολικού μπλοκ έφτασε μέχρι την Γιουγκοσλαβία. Από εκεί κάπως κατόρθωσε να περάσει στην Ελλάδα και να φθάσει κι αυτή στα Μάταλα.

Εκεί γνωρίστηκε με τον Μπάιντεν και ένα βράδυ, μετά από μεγάλη χρήση ναρκωτικών που δεν ήξεραν τι έκαναν, συνευρέθηκαν ερωτικά. Στο τέλος του καλοκαιριού ο Μπάιντεν έφυγε για να πάει στην Ινδία αλλά η Μέρκελ έμεινε. Είχε διαπιστώσει ότι ήταν έγκυος. Όταν προχώρησε η εγκυμοσύνη πήγε στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Μετά καθόταν στην παραλία σε απόγνωση γιατί δεν ήξερε τι να κάνει. Εκεί την είδε ένας ξάδελφος των Μητσοτάκηδων, είναι πάρα πολλοί, εκατοντάδες. Της έπιασε συζήτηση και αυτή του είπε την ιστορία της. Δεν ήξερε τι να κάνει με το βρέφος όταν θα γεννιόταν. Ο ξάδελφος των Μητσοτάκηδων κανόνισε να το πάρουν αυτοί επειδή ήταν πλούσια οικογένεια.

Η Μέρκελ, ήταν μόλις δεκατεσσάρων χρονών και είχε την ίδια ακριβώς ηλικία με την μεγάλη κόρη των Μητσοτάκηδων την Θεοδώρα. Την έλεγαν Δωροθέα. Και τα δύο ονόματα έχουν τον ίδιο νόημα Θεός+δώρο. Ο Μητσοτάκης είχε άλλα δύο κορίτσια, τρία σύνολο και φοβόταν πως δεν θα αποκτήσει αγόρι. Είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια πριν εννέα χρόνια, το 1959, όταν γεννήθηκε η μικρότερη κόρη τους Αικατερίνη. Ήξεραν ότι το μωρό είναι αγόρι και αποφάσισαν να το κρατήσουν.  

Η Μέρκελ μόλις γέννησε έφυγε στην Γερμανία. Οι Μητσοτάκηδες μεγάλωσαν το μωρό του Μπάιντεν και της Μέρκελ σαν να ήταν δικό τους. Ο Κυριάκος είδε για πρώτη φορά τον πραγματικό του πατέρα όταν ήταν δεκαεννέα χρονών και πήγε να σπουδάσει στην Αμερική, στο Καίμπριτζ της Μασαχουσέτης. Η έδρα του Μπάιντεν ήταν εκεί κοντά, στο Ντέλαγουερ. Κανονίστηκε μυστική συνάντηση και τότε γνώρισε για πρώτη φορά τον πραγματικό του πατέρα.

Είναι μια περίεργη ιστορία και μπορεί να μην είναι αληθινή. Ίσως την έβγαλαν κάποιοι για πλάκα. Είναι αμφισβητήσιμο εάν ο Μητσοτάκης είναι βιολογικός γιος του Μπάιντεν και της Μέρκελ. Είναι όμως πέρα από κάθε αμφιβολία ότι είναι πολιτικός γιος του. Ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο και για αυτό υπάρχει αμοιβαία αλληλοϋποστήριξη.

Η μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη (του παππού) ήταν η Κατίγκω Βενιζέλου αδελφή του Λευτεράκη που έγινε Ελευθέριος. Το Κόμμα των Ξυπόλητων του γερο-Κωστή Μητσοτάκη, το πήρε ο Βενιζέλος και το έκανε Κόμμα των Φιλελεύθερων. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν μαζί με τον Γεώργιο Παπανδρέου στην Ένωση Κέντρου. Λοιπόν να το εξηγήσουμε. Βενιζέλος (Ελευθέριος ο πραγματικός), Σημίτης, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Βενιζέλος (Ευάγγελος η μαϊμού καθώς το επώνυμο του είναι Τούρκογλου) ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο, τους Βενιζελικούς που έγιναν ΠΑΣΟΚΟΙ. Οι Μητσοτάκηδες είναι ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΙ.

Για αυτό στήριξε ο Σημίτης τον Κυριάκο Μητσοτάκη με όλες τους τις δυνάμεις και κατέβηκαν χιλιάδες Σημιτικοί στις εσωκομματικές εκλογές να τον ψηφίσουν. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «τα έσπασε» με τον Παπανδρέου στην Αποστασία και δεν είχε που να πάει. Ο Καραμανλής αναγκάστηκε να τον πάρει στην Νέα Δημοκρατία και το βόλεμα του Μητσοτάκη το ονόμασαν διεύρυνση για να φανεί ως πολιτική κίνηση.  

Η Μέρκελ ήταν χιπιό, υπάρχουν και φωτογραφίες της που έκανε γυμνισμό σε νεαρή ηλικία. Το επώνυμο της Μέρκελ είναι Καζμίρτζακ και είναι Πολωνοεβραίοι Φρανκιστές (Σαββατιανοί) που το γύρισαν σε Λουθηρανοί (επιφανειακά). Μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία που ήταν κομμουνιστική. Μέχρι το 1989 δηλαδή την ηλικία των 35 χρονών δούλευε ως χημικός. Είναι Δούρειος Ίππος του Σοσιαλισμού στην κεντροδεξιά. Του Ομπάμα του είχε ξεφύγει σε μια ομιλία του, «μπορεί να ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά πιστεύουμε τα ίδια».

Ο Σημίτης είναι όνομα και πράγμα. Η μητέρα του Ανδρέα Παπανδρέου είναι Πολωνοεβραία. Η γυναίκα του Μητσοτάκη είναι Πολωνοεβραία. Η Μέρκελ είναι Πολωνοεβραία. Όλοι αυτοί έχουν στενές σχέσεις με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Είναι κακός ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός; Ας πούμε ότι δεν είναι. Είναι κακό να κάνει κουμάντο ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός στην Ελλάδα και ειδικά στην συντηρητική παράταξη μέσω του Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης έπρεπε να είναι αρχηγός του ΚΙΝΑΛ και θα ήταν καλύτερος από την Γεννηματά. Δεν ανήκει στον χώρο της κεντροδεξιάς όπως δεν ανήκει και κανένας που είναι με το μέρος του Μπάιντεν. Καταλάβετε το. Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ. Μπορεί να είναι από τους κεντρώους της κεντροαριστεράς αλλά είναι κεντροαριστερά. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Στάθης

Scroll to Top