Ο Στάθης και ο κορωνοϊός

Ο Στάθης και ο κορωνοϊός

Δύο είναι τα θέματα που κυριαρχούν αυτές τις μέρες στα κανάλια. Το ένα είναι ο κορωνοϊός που είναι πρώτο θέμα εδώ και πολλούς μήνες, στο οποίο έχει βασικό ρόλο ο Πλεύρης. Το άλλο είναι η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Υπήρξε μια αντιπαράθεση μεταξύ Κανάκη και Γεωργιάδη στο θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά ο Γεωργιάδης εμπλέκεται και στο άλλο θέμα. 

Ο Κανάκης πήγε να ρίξει στην κυβέρνηση τα καμώματα του φίλου του πως δήθεν η κυβέρνηση είχε υποχρέωση να εμποδίσει την δημοσίευση των βίντεο. Ο Γεωργιάδης του απάντησε για την ελευθερία του Διαδικτύου. Τυχαίνει να έχει δίκιο ο Γεωργιάδης, κατά την άποψη μου. Σε αυτή την περίπτωση το δίκιο τον συμφέρει. Αλλιώς θα επιχειρηματολογούσε υπέρ του άδικου ή του λάθους.

Να τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Ο Σαμαράς είχε ένα σκύλο επί Πολιτικής Άνοιξης που τον φώναζε Άδωνι. Επειδή δεν μπορούσε να τον κρατήσει, τον έδωσε στον Καρατζαφέρη. Ο Καρατζαφέρης κάποια στιγμή δεν μπορούσε να τον κρατήσει ούτε αυτός και τον επέστρεψε στον Σαμαρά. Αυτός τον κράτησε για λίγο και τον έβαλε στο Υπουργείο Υγείας. Δεν μπορούσε όμως πάλι να το κρατήσει και τον έδωσε στον Μητσοτάκη. Ο Γεωργιάδης είναι τώρα ο σκύλος του Μητσοτάκη. Έχει και αυτός ένα σκύλο που τον φωνάζει Θάνο (Πλεύρη). Γίνεται ένας σκύλος να έχει δικό του σκύλο; Πως δεν γίνεται; Όλα γίνονται! Ενώ ο Σαμαράς έβαλε τον σκύλο του στο Υγείας, ο Μητσοτάκης έβαλε τον σκύλο του σκύλου του.

Λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, o άντρας της Μπαλατσινού είναι σχετικός με το χώρο της Υγείας ενώ ο Πλεύρης είναι άσχετος. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί έστειλαν τον Κικίλια για παραθερισμό στο Υπουργείο Τουρισμού αφού είναι ο πλέον αρμόδιος για το Υγείας; Για να γλυτώσει την φυλακή. Αν έμενε ο Κικίλιας στο Υγείας, είχε σίγουρη την φυλακή μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Ο Πλεύρης έχει ήδη κάνει κράτηση σε κελί της φυλακής, για κατάχρηση εξουσίας.

Όσον αφορά την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πρέπει να γίνει αυστηροποίηση ποινών αλλά γενικότερη, για όλα τα εγκλήματα και όχι επιλεκτικά. Οπωσδήποτε πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή. «Χτυπιούνται» τα νεοταξικά ευρώδουλα ΜΜΕ για τις γυναικοκτονίες αλλά αρνούνται να επαναφέρουν την θανατική ποινή. Να εκτελεστούν ο πιλότος της Καρολάιν, ο φίλος της Γαρυφαλλιάς, ο Πακιστανός που πέταξε την Μυρτώ στο γκρεμό στην Πάρο, οι δύο της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο. Και να εκτελεστούν όλοι οι δολοφόνοι, ανδρών και γυναικών, αν δεν τους βρει το δικαστήριο κάποιο ελαφρυντικό. Δεν είναι οι άνδρες κατώτερα όντα.

Στην υπόθεση του φίλου της Γαρυφαλιάς ίσως να υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα. Ο πιλότος ακούγεται πως ήταν κοκάκιας δηλαδή ναρκομανής. Το ίδιο ισχυρίστηκαν και για τον 21χρονο τότε στην περίπτωση της Ελένης Τοπαλούδη. Στην μία περίπτωση φταίει η φύση ή το οικογενειακό περιβάλλον (για τα ψυχολογικά προβλήματα). Στην άλλη φταίει ο ίδιος που έγινε ναρκομανής. Δεν τον ανάγκασε κανείς να παίρνει ναρκωτικά. Αυτό πρέπει να είναι ελαφρυντικό για την χρήση, όταν κανείς είναι εξαρτημένος αλλά δεν πρέπει να είναι ελαφρυντικό για άλλα αδικήματα που τελούν οι χρήστες.

Η ελληνική κοινωνία θέλει την εκτέλεση των δολοφόνων. Ίσως όχι όλη η κοινωνία αλλά ένα μεγάλο μέρος της. Αντί λοιπόν να πουν αυτοί οι ηλίθιοι οι Νεοταξίτες που βγαίνουν στα κανάλια, να εκτελεστούν οι δολοφόνοι, λένε διαρκώς μπούρδες και ανοησίες που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα. Είναι όλοι τους ξεφτιλισμένοι. Γελάνε μαζί τους και οι πέτρες. Προσπαθούν να τα ρίξουν στις ελληνικές οικογένειες και στις παραδοσιακές αξίες. Η ΕΕ και οι ευρώδουλοι φταίνε που κατέστρεψαν εσκεμμένα το παραδοσιακό αξιακό σύστημα, έφεραν ηθική χαλάρωση και γέμισαν την χώρα με ναρκωτικά. Παντού υπάρχουν ναρκωτικά, ακόμα και στα σχολεία. Πριν δεν ήταν έτσι. Η ευρωπαϊκή πορεία τα προκάλεσε.

Άγγελος

Scroll to Top