Ο Τσίπρας έβγαλε τον Κασελάκη

Ο Τσίπρας έβγαλε τον Κασελάκη

Μην πιστεύετε τα Νεοταξικά ΜΜΕ. Αυτό δεν είναι ενημέρωση, είναι παραπλάνηση. Σας κοροϊδεύουν! Δεν μπορείτε να το καταλάβετε; Η πιο πρόσφατη παραπλάνηση των Ελλήνων από το Νεοταξικό μιντιακό σύστημα είναι στο θέμα των εσωκομματκών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσες πολλές μπούρδες από δήθεν έγκριτους δημοσιογράφους δεν έχω ξανακούσει.

Ο Κασελάκης βγήκε από τα social media. Ο Κασελάκης βγήκε επειδή είναι γκέι. Ο Κασελάκης βγήκε επειδή ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο παλιό. Ο Κασελάκης βγήκε επειδή είναι επικοινωνιακός και έχει αύρα. Ο Κασελάκης βγήκε επειδή είναι ωραίος. Αυτές και άλλες πολλές μπούρδες έχουν ειπωθεί και γραφτεί από το Νεοταξικό μιντιακό σύστημα που εξαπατά διαχρονικά τους Έλληνες. Μόνο από κάποια sites όπως το ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ μαθαίνετε τη αλήθεια.

Ποια είναι η αλήθεια; Ο Κασελάκης βγήκε από τον κομματικό μηχανισμό που πρόσκειται στον Τσίπρα. Χωρίς την στήριξη του κομματικού μηχανισμού του Τσίπρα, ο Κασελάκης δεν θα έπαιρνε ούτε 5%, όσο επικοινωνιακός, όσο ωραίος και όσο γκέι και αν είναι. Βέβαια ο κομματικός μηχανισμός που πρόσκειται στον Τσίπρα δεν είναι παντοδύναμος. Φαίνεται πως δεν μπορούσε να βγάλει τον Παππά που ήταν η αρχική επιλογή των υποστηρικτών του Τσίπρα.

Έτσι πιθανώς να είχαν τον Κασελάκη ως λύση της τελευταίας στιγμής, αν δεν τους πήγαιναν καλά τα πράγματα με τον Παππά. Δεν αρνούμαι πως όλα αυτά που αναφέρθηκαν πιθανώς να έπαιξαν ένα μικρό ρόλο. Το βασικό όμως που έδωσε την μεγάλη ώθηση στο Κασελάκη, ήταν ο κομματικός μηχανισμός που πρόσκειται στον Τσίπρα. Μιλάμε για ένα πολύ μικρό και πολύ κομματικό εκλογικό σώμα. Εκεί οι κομματικοί μηχανισμοί έχουν μεγάλη επιρροή.

Ο κομματικός μηχανισμός του Καραμανλή έβγαλε τον Σαμαρά. Θα έβγαζε και τον Μεϊμαράκη, αν δεν έπεφτε γραμμή στους Σημιτικούς Πασόκους, να κατέβουν μαζικά και να ψηφίσουν Μητσοτάκη. Ο Καραμανλής τυπικά είχε παραμείνει ουδέτερος. Ο κομματικός μηχανισμός του όμως στήριξε τον Σαμαρά και τον έκανε Πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό.

Παρομοίως ο Τσίπρας επίσημα κράτησε ουδέτερη στάση. Όμως ο κομματικός του μηχανισμός ήταν αυτός που έβγαλε τον Κασελάκη. Όπως και ο Καραμανλής, έτσι και ο Τσίπρας ήταν για πολλά χρόνια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και απέκτησε δύναμη. Μάλιστα στην περίπτωση του Καραμανλή, ιδρυτής του κόμματος ήταν ο θείος του και ο ανιψιός κληρονόμησε τον κομματικό μηχανισμό του θείου του.

Μπορεί να υπήρξε και ένα έξτρα πουσάρισμα για τον Κασελάκη, από όλα αυτά που έχουν αναφέρει οι δήθεν έγκριτοι δημοσιογράφοι. Όμως αυτό δεν ήταν ο βασικός λόγος. Ο βασικός λόγος είναι αυτό που κανένας έγκριτος δημοσιογράφος δεν ανέφερε. Τον Κασελάκη τον έβγαλε ο κομματικός μηχανισμός του Τσίπρα. Επιπλέον μπορεί να έδωσε μια έξτρα ώθηση η απήχηση και η στήριξη που έχει ο Κασελάκης από διάφορα κέντρα όπως πχ από τους ομοφυλόφιλους, την κυβέρνηση των ΗΠΑ κλπ. Αυτά όλα όμως δεν ήταν καθοριστικά. Το καθοριστικό ήταν η στήριξη από τον κομματικό μηχανισμό του Τσίπρα.

Τώρα γιατί ο Τσίπρας και οι πέριξ αυτόν επέλεξαν τον Κασελάκη και όχι κάποιον άλλο; Σε αυτό, μπορεί να έπαιξαν πιο σημαντικό ρόλο τα υπόλοιπα που αναφέρουν οι δήθεν έγκριτοι δημοσιογράφοι του Νεοταξικού μιντιακού συστήματος. Μπορεί ο Τσίπρας και το επιτελείο του να επέλεξαν να στηρίξουν τον Κασελάκη και όχι κάποιον άλλο, όταν διαπίστωσαν πως ο Παππάς δυσκολεύεται να κερδίσει τη Αχτσιόγλου, για όλους αυτούς τους λόγους που οι δημοσιογράφοι της ΝΤΠ υποστηρίζουν πως κέρδισε ο Κασελάκης.

Δεν κέρδισε όμως για αυτούς τους λόγους. Κέρδισε ξεκάθαρα και χωρίς καμία αμφιβολία επειδή είχε την στήριξη του κομματικού μηχανισμού του Τσίπρα. Μην πιστεύετε τις μπούρδες και τα ψέματα που σας λένε. Αναζητήστε την πραγματική ενημέρωση εκεί που μπορείτε να την βρείτε. Σταματήστε να παρακολουθείτε τα Νεοταξικά ΜΜΕ γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σας μπερδεύουν και να σας παραπλανούν.

Ηλίας

Scroll to Top