Οι απελευθερωτές

Οι απελευθερωτές

Η Νέα Τάξη είναι μια σατανική παγκόσμια κλίκα που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει Παγκόσμια Δικτατορία με σκοπό να εξαπατά, να καταπιέζει, να εκμεταλλεύεται και να βασανίζει την ανθρωπότητα. Πίσω από την Νέα Τάξη κρύβονται οι Δυνάμεις του Κακού γιατί από την αρχή του κόσμου ο ρόλος του Κακού είναι αυτός, να εξαπατά, να καταπιέζει, να εκμεταλλεύεται και να βασανίζει. Οι Δυνάμεις του Κακού θέλουν να συγκεντρώσουν την εξουσία γιατί έτσι μερικές εκατοντάδες κακοί δαίμονες θα μπορούν να ελέγχουν όλη την ανθρωπότητα.

Για να συγκεντρώσουν την εξουσία, προσπαθούν να δημιουργήσουν Ευρωπαϊκή, Αμερικανική, Ασιατική και Αφρικανική Ένωση. Ευρωπαϊκή Ένωση, Νέα Τάξη και Παγκόσμια Δικτατορία είναι το ίδιο και το αυτό. Απλά οι Δυνάμεις του Κακού έχουν κατορθώσει να εξαπατήσουν τους αγαθούς και αδαείς πολίτες της Ευρώπης και του κόσμου και να τους κάνουν να πιστέψουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κάτι καλό ενώ είναι ένα βήμα προς την Παγκόσμια Δικτατορία.

Τα ίδια κέντρα βρίσκονταν πίσω από τον Χίτλερ και τον ίδιο σκοπό είχαν, την Παγκόσμια Δικτατορία. Άλλαξε η προσέγγιση, όχι ολοσχερώς αλλά σε ένα μεγάλο μέρος. Κάποιες τακτικές των Χιτλερικών έχουν παραμείνει. Απέναντι στον Άξονα πολέμησαν οι Αμερικάνοι, οι Βρετανοί, οι Αυστραλοί, οι Νεοζηλανδοί, οι Καναδοί, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι. Αυτοί απελευθέρωσαν την Ευρώπη και την Ελλάδα από τους Χιτλερικούς.

Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Άξονας ήταν Γερμανία - Ιταλία - Ιαπωνία. Τώρα ο Άξονας είναι Γερμανία - Γαλλία - Κίνα. Κάτι απίστευτα σατανικό κρύβεται βαθιά μέσα στην Γερμανία. Ίσως είναι ο ίδιος ο Σατανάς που έχει επιλέξει για βάση του την Γερμανία. Η Γαλλία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν μοιρασμένη. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι πατριώτες αντιστασιακοί αλλά η κυβέρνηση Βισύ ήταν Χιτλερική. Οι δήθεν Σύμμαχοι Γερμανοί και Γάλλοι είναι στην πραγματικότητα κατακτητές.

Στην Ελλάδα έχουμε διαχρονικά κάποια κέντρα προδοσίας μέσα στα σπλάχνα της χώρας που τα ανεχόμαστε ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι. Κάποιες οικογένειες είναι διαχρονικά προδοτικές και αποτελούν τους εσωτερικούς εχθρούς που είναι υπεύθυνοι για πολλές από τις κακοδαιμονίες. Αυτές συνεργάστηκαν με τους κατακτητές και οι ίδιες οικογένειες πρωτοστάτησαν στην Ευρωπαϊκή πορεία προς την καταστροφή και την υποδούλωση.

Είναι οι Μερκούρηδες, οι Σημίτιδες, οι Καραμανλήδες, οι Σκυλακάκηδες, οι Ράλληδες, οι Βαρβιτσιώτηδες κλπ. Ερωτηματικά υπάρχουν για τους Παπανδρέου και τους Μητσοτάκηδες. Μπορεί να είναι αλλά μπορεί και να μην είναι. Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του συνεργάτη των Ναζί Καραμανλή, είναι το κόμμα του δωσιλογισμού όπως είναι και το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ.   

Ανατροπή της Νέας Τάξης ήταν το Brexit, η εκλογή του Τζόνσον, η εκλογή Τραμπ, το ελληνικό δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015. Στη περίπτωση της Ελλάδας έγινε ανατροπή της ανατροπής από τα κέντρα προδοσίας που υπάρχουν διαχρονικά στα σπλάχνα της. Ο Τραμπ ήταν εξαρχής κατά της Νέας Τάξης και δεν έχει αλλάξει κατεύθυνση. Κάποιες θέσεις του όμως γίνονται καλύτερα επεξεργασμένες.

Απέναντι στην ακραία παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης, θα αντιτάξουν μια ήπια και εύκολη παγκοσμιοποίηση όπου οι χώρες θα διατηρούν την ανεξαρτησία τους. Απέναντι στις Δυνάμεις του Κακού πρέπει να αντιταχθούν οι Δυνάμεις του Καλού. Θα δημιουργηθεί μια αντίπαλη παγκόσμια κλίκα που θα πολεμήσει την Νέα Τάξη και θα την εμποδίσει να πετύχει Παγκόσμια Δικτατορία. 

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ.

Είναι τόσο απλό αλλά οι Δυνάμεις του Κακού, με την βοήθεια των σατανικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, έχουν κατορθώσει να μπερδέψουν του ψηφοφόρους. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα πατριωτικό κόμμα. Το πιο πατριωτικό κόμμα της Βουλής είναι το ΚΚΕ. Όμως λόγω της διεθνιστικής του ιδεολογίας δεν μπορεί να θεωρηθεί πατριωτικό, απλά δεν είναι δωσιλογικό όπως τα υπόλοιπα. Ο διεθνισμός του ΚΚΕ είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν της Νέας Τάξης.

Τα δήθεν πατριωτικά, είναι πατριωτικά - μαϊμού, κόμματα δωσιλόγων που παριστάνουν τους πατριώτες. Χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα στην κεντροδεξιά, στην γραμμή Τραμπ - Τζόνσον που να υποστηρίζει την ανεξαρτησία της χώρας και όχι την υποδούλωση της. Θα τελειώσει όλα τα δωσιλογικά κόμματα που υποστηρίζουν την παραμονή στην ΕΕ και άρα την υποδούλωση της χώρας.

Ο Τραμπ είναι ο αντίστοιχος του Ρούζβελτ και ο Τζόνσον του Τσώρτσιλ. Ο Ρούζβελτ ήταν κεντροαριστερός. Όμως δεν απελευθέρωσε μόνο τους κεντροαριστερούς αλλά όλους. Ο Τσώρτσιλ ήταν δεξιός. Δεν απελευθέρωσε μόνο τους δεξιούς αλλά όλους. Ο Στάλιν ήταν κομμουνιστής. Δεν απελευθέρωσε μόνο τους κομμουνιστές αλλά όλους. Ο Τραμπ και ο Τζόνσον είναι κεντροδεξιοί. Δεν θα απελευθερώσουν μόνο τους κεντροδεξιούς αλλά όλους.

Παύλος

Scroll to Top