Οι ευρωφανατικοί

Οι ευρωφανατικοί

AUDIO

Ο Καραμανλής περηφανεύτηκε πρόσφατα ότι η Νέα Δημοκρατία αντιτάχθηκε στην λαϊκή ετυμηγορία και κράτησε την Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Φημολογείται ότι ως πρόσωπο έπαιξε σημαντικό ρόλο για αυτό. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία διαφορά από τους τζιχαντιστές. Φανατικοί οι μεν φανατικοί και οι δε.

Οι μεν σκοτώνουν για την ΕΕ και οι δε για το Ισλαμικό κράτος. Οι μεν σκοτώνουν έμμεσα, οδηγώντας τους ανθρώπους στην απόγνωση και στην αυτοκτονία, οι δε σκοτώνουν άμεσα. Το Ισλαμικό κράτος είναι ουσιαστικά μια αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Ένωση από ισλαμικά κράτη. Αυτός ήταν ο σκοπός των τζιχαντιστών. Να φτιάξουν μια άλλη Ευρωπαϊκή Ένωση, μια Ισλαμική Ένωση. Αυτός ήταν και ο σκοπός του Χίτλερ. Να ενώσει την Ευρώπη κάτω από την γερμανική κυριαρχία.

Οι φανατικοί δεν καταλαβαίνουν το κακό που κάνουν. Ο φανατισμός τους θολώνει το μυαλό. Οι τζιχαντιστές όταν αποκεφάλιζαν, νόμιζαν ότι έκαναν κάτι καλό. Ο Χίτλερ πίστευε ότι όλα όσα έκανε ήταν σωστά. Ο Καραμανλής όταν ανέτρεψε την λαϊκή ετυμηγορία, νόμιζε ότι έκανε κάτι καλό. Δεν καταλάβαινε ότι αυτό ήταν τελείως αντιδημοκρατικό. Ο λαός αποφάνθηκε και ψήφισε ΟΧΙ γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να σημαίνει έξοδο από την ΕΕ. Ο Καραμανλής και το κόμμα της ΝΔ έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την απόφαση του ελληνικού λαού, για να μην πω την λέξη που αρχίζει από Α.

Ο Καραμανλής είχε και έναν άλλο λόγο, εκτός από τον ευρωφανατισμό. Γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1956. Ένα χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 1955, ο θείος του είχε αναλάβει την πρωθυπουργία. Γεννήθηκε μέσα στην εξουσία. Αυτοί οι άνθρωποι, οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες που γεννήθηκαν μέσα στην εξουσία, θεωρούν ότι η εξουσία ανήκει σε αυτούς και όχι στον λαό.

Όλοι αυτοί, Σημίτης, Καραμανλής, Μητσοτάκηδες, έχουν τις διαφορές τους. Ο Σημίτης είναι σε άλλο κόμμα. Οι Καραμανλήδες με τους Μητσοτάκηδες τρώγονται μέσα στην Νέα Δημοκρατία για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Όμως έχουν ένα πράγμα κοινό. Είναι όλοι ευρωφανατικοί. Ο θείος του Καραμανλή του οποίου την παράδοση συνέχισε, έβαλε την Ελλάδα μέσα στην ΕΕ. Ο Σημίτης την έβαλε μέσα στην Ευρωζώνη. Ο Μητσοτάκης είναι φιλοαμερικάνος λόγω Κολεγίου και σπουδών. Όμως είναι ταυτόχρονα και πορωμένος με την ΕΕ. Είναι τόσο βαθιά πορωμένος που έκανε μεταπτυχιακό στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Για αυτό τον στηρίζουν Σημίτης και Καραμανλής. Για να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο της καταστροφής και της υποδούλωσης σε ξένες δυνάμεις.

Πιστεύουμε ότι ο Καραμανλής και ο Σημίτης υπηρετούσαν την επιτυχία του ευρωπαϊκού πειράματος σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Αυτό είναι άποψη και όχι γεγονός. Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι η υποδούλωση και η καταστροφή που προκάλεσαν. Πιστεύουμε ότι έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Δεν τους κρίνουμε ενόχους αλλά τους θεωρούμε υπόπτους. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις. Μόνο σε ένα δικαστήριο μπορεί να αποδειχτεί.

Δεν θα είχαν διαπράξει κανένα απολύτως έγκλημα αν είχαν κάνει το εξής απλό. Να είχαν πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια. Να είχαν πει:

«H ΕΕ και το ευρώ δεν προχωράει όπως το περιμέναμε. Υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Επιπλέον δεν είναι Ένωση ισότιμων κρατών. Οι Γερμανοί κυρίως και δευτερευόντως οι Γάλλοι με τους Benelux, έχουν το πάνω χέρι. Εμείς πιστεύουμε ότι η ευρωπαϊκή περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε στην καταστροφή».

Δεν το έκαναν γιατί θα είχαν πτώση και τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Πιθανώς να έβγαινε η χώρα από το ευρώ και την ΕΕ. Για αυτούς η ΕΕ είναι ιερός σκοπός όπως και για τους τζιχαντιστές είναι ιερός σκοπός το Ισλαμικό κράτος. Αυτές τις λίγες λέξεις αν είχαν πει δεν θα μπορούσε να τους κατηγορήσει κανένας για τίποτα. Θα έπαιρνε την ευθύνη μετά ο ελληνικός λαός. Το καλύτερο θα ήταν ένα δημοψήφισμα αλλά και στις βουλευτικές εκλογές ο λαός θα έκφραζε την άποψη του.

Από την στιγμή που έκρυψαν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό και τελικά οδήγησαν την χώρα στην υποδούλωση και την οικονομική καταστροφή, είναι ύποπτοι εσχάτης προδοσίας. Ίσως υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος να γλυτώσουν. Να τα ρίξουν όλα στην Ευρωπαϊκή Ένωση δηλαδή να κάνουν στροφή 180ο από την τωρινή στάση τους. Δεν θα το κάνουν μέσα σε μια μέρα αλλά σταδιακά. Βέβαια είναι πολλά αυτά που θα πρέπει να δικαιολογήσουν. Είναι όμως η μόνη διέξοδος που έχουν μήπως και την γλυτώσουν.

Όσο εμμένουν στον δρόμο της καταστροφής, τόσο δυσχεραίνουν την θέση τους. Η Ελλάδα μπορεί να έχει μια τεράστια δεύτερη ευκαιρία με τον CINEA (Συνασπισμό Ανεξάρτητων Εθνών για Οικονομική Πρόοδο). Έχουμε γράψει και πει πολλά. Όσο υπόγεια σαμποτάρουν την τεράστια δεύτερη ευκαιρία, τόσο δυσχεραίνουν την θέση τους. Μπορεί τελικά να καθίσουν στην καρέκλα της θανατηφόρας ένεσης. Όσο πιο γρήγορα αποτάξουν την ΕΕ, τόσο διευκολύνουν την θέση τους. Αυτό ισχύει για όλους του ευρωφανατικούς, όχι μόνο για τον Σημίτη και τον Καραμανλή.

Που να φανταζόταν ο Μητσοτάκης όταν αναλάμβανε πριν μόλις δύο μήνες ότι μπορεί να είναι ο πρωθυπουργός που θα βγάλει την Ελλάδα από την ΕΕ. Αν δεν το κάνει αυτός, θα πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος. Ίσως κάποιος άλλος να είναι καταλληλότερος από τον ευρωφανατικό Μητσοτάκη. O Μητσοτάκης είναι η Τερέζα Μέι της Ελλάδας, υπέρμαχος του Gremain. Ας μείνει μέχρι το τέλος του ’20 και μετά να αντικατασταθεί με κάποιον αδιάφορο ή αρνητικό προς την ΕΕ. Αναζητείται ο Μπόρις Τζόνσον της Ελλάδας. Παράλληλα με την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του ’21 να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας από την ΕΕ.

Scroll to Top