Οι κύκλοι του Διαβόλου
Οι κύκλοι του Διαβόλου
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την μεγάλη γιορτή του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, της Παναγίας. Θα ήθελα να διαπιστώσω μετά μεγάλης λύπης μου πως στην χώρα κυριαρχεί ο Σατανάς μέσω των κύκλων του. Οι κύκλοι του Διαβόλου γελάνε με τους θρήσκους και τους ανθρώπους που έχουν κάποιας μορφής πίστη, γιατί ξέρουν πως αυτοί (οι κύκλοι του Διαβόλου) έχουν τον έλεγχο της χώρας.
Να πάρουμε ένα παράδειγμα. Είναι ένας απατεώνας που θέλει να σας εξαπατήσει για να σας πάρει τα λεφτά. Μη περιμένετε να σας πει:
«Eγώ είμαι απατεώνας που σας κοροϊδεύω για να σας πάρω τα λεφτά. Όσα σας λέω είναι όλα ψέματα και αν είσαστε τόσο βλάκες να τα πιστέψετε, τότε εγώ θα καταφέρω να σας πάρω ένα σημαντικό ποσό».
Αντιθέτως θα παρουσιάζεται ως έντιμος, αξιόπιστος και θα προσπαθεί να σας πείσει πως αυτό που σας προτείνει είναι προς το συμφέρον σας ενώ στην πραγματικότητα θα σας προκαλέσει ζημιά. Εσείς θα πρέπει να καταλάβετε πως είναι απατεώνας, γιατί αν δεν μπορέσετε να το καταλάβετε, θα υποστείτε ζημιά μικρή ή μεγάλη. Αν μάλιστα είναι πολύ μεγάλη, θα είναι καταστροφή.
Παρομοίως θα πρέπει να καταλάβετε πως η Νεοταξική συμμορία είναι οι κύκλοι του Διαβόλου, γιατί χρησιμοποιούν σατανικούς τρόπους για να κρατηθούν στην εξουσία και να επιβάλουν τις απόψεις τους. Η εξαπάτηση, η κλοπή, η συνωμοσία, η προδοσία δεν είναι οι τρόποι του Θεού αλλά του Διαβόλου. Είναι κάποιοι κύκλοι του Διαβόλου που υφίστανται στην χώρα τουλάχιστον από την δεκαετία του ’30 δηλαδή λίγο πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πιθανότατα και από πιο πριν. Ήταν οι φιλαναζιστικοί κύκλοι που στήριξαν τον Χίτλερ και το σχέδιο του.
Προφανέστατα ο Χίτλερ δεν οδηγούνταν από τον Θεό αλλά από τον Διάβολο. Κατ’ επέκταση οι κύκλοι που στήριξαν τον Χίτλερ στην Ελλάδα δεν βρίσκονταν στον δρόμο του Θεού αλλά στου Διαβόλου. Οι κύκλοι του Διαβόλου διατηρήθηκαν μέσα από τις δεκαετίες από τους απογόνους των ανθρώπων που τους απάρτιζαν στην δεκαετία του ’30 και του ’40. Τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, τα εγγόνια τους είναι αυτά που σήμερα απαρτίζουν τους κύκλους του Διαβόλου και χρησιμοποιούν τους τρόπους του Διαβόλου δηλαδή κλέβουν, εξαπατούν, προδίδουν τους συμπολίτες τους και συνανθρώπους τους.
Είναι οι κύκλοι που πρωταγωνίστησαν στην ευρωπαϊκή πορεία, η Νεοταξική συμμορία, γιατί ΕΕ = ΝΤΠ όπως έχει πολλές φορές εξηγηθεί. Η ΝΤΠ είναι η προέκταση της ΕΕ παγκόσμια καθώς δημιουργεί άλλες τρεις ηπειρωτικές Ενώσεις όπως η ΕΕ, Αμερικανική, Ασιατική, Αφρικανική. Αντιστρόφως η ΕΕ είναι το πρώτο βήμα της ΝΤΠ. Συνεχίζουν εκεί που απέτυχε ο Χίτλερ διότι ο σκοπός των Ναζί και των Νεοταξιτών ήταν ο ίδιος και ο αυτός, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία.
Δυστυχώς στο σχέδιο του Διαβόλου, το Νεοταξικό σχέδιο συμμετέχουν και άνθρωποι της Εκκλησίας και μάλιστα κάποιοι βρίσκονται σε ψηλές θέσεις. Δεν ισχυρίζομαι πως είναι απαραίτητα άνθρωποι του Διαβόλου. Όμως οι πιθανές εξηγήσεις είναι μόνο δύο. Ή συνειδητά είναι άνθρωποι του Διαβόλου αντί του Θεού ή ο Πονηρός κατόρθωσε να τους ξεγελάσει δια μέσου των κύκλων του Διαβόλου και να τους βάλει στον δρόμο του αντί για τον δρόμο του Θεού. Εδώ υπάρχει ερώτημα για την πίστη τους στον Θεό. Αν ήταν βαθιά η πίστη τους στον Θεό, ο Πονηρός δύσκολα θα τους ξεγέλαγε.
Οι κύκλοι του Διαβόλου κατορθώνουν να ξεγελούν τους πιο χαζούς και αυτούς που δεν έχουν πίστη στο Θεό. Ενώ στην πραγματικότητα κάνουν τεράστια ζημιά στην χώρα και τους κατοίκους της, μας καταστρέφουν κυριολεκτικά, ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων δεν το έχει αντιληφθεί και πηγαίνουν και ψηφίζουν τους κύκλους του Διαβόλου ή για την ακρίβεια τους μπροστινούς των κύκλων του Διαβόλου.
Δυστυχώς δεν γίνεται να κάνουμε ένεση στο μυαλό σε όλους αυτούς τους βλάκες που ενώ η καταστροφή είναι μπροστά στα μάτια τους δεν την βλέπουν γιατί το μιντιακό και πολιτικό σύστημα έχει σατανικά βάλει ένα παραπλανητικό πέπλο μπροστά ώστε να μπορεί να τους εξαπατά. Πρέπει όμως με κάποιο τρόπο όλοι να αντιληφθούν την πραγματικότητα.
Αρτέμιος