Όλοι τα ίδια σκατά είναι 3

Όλοι τα ίδια σκατά είναι 3

Είναι διαφορετικές συμμορίες που πολεμούν μεταξύ τους για την εξουσία, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης. Κυνηγάνε τον φτωχοδιάβολο που δεν μπορεί να πληρώσει 500 ευρώ στην ΔΕΗ και αυτοί βαράνε φέσια εκατομμυρίων στο ΙΚΑ και δεκάδων εκατομμυρίων στην ΔΕΠΑ. Οι Πραιτοριανοί του Χρυσοχοevil τρομοκρατούν τους πολίτες με την παρουσία τους και κυνηγάνε το πρεζόνι που πουλάει δύο γραμμάρια ενώ τα μεγάλα κεφάλια του ναρκεμπορίου είναι προσωπικότητες της χώρας.

Ο Χρυσοχοevil μιλάει για μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα και τα μεγάλα κεφάλια δρουν ανενόχλητα στο ναρκεμπόριο, την τοκογλυφία, το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων, την αρχαικαπηλία, το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, την πορνεία. Θυμίζει το γνωστό «από μπρος είναι παρθένα και από πίσω μπαίνουν τραίνα». Από μπροστά μηδενική ανοχή στην παρανομία και από πίσω δρουν ανεχόχλτητοι οι ναρκέμποροι, οι λαθρέμποροι, οι τοκογλύφοι, οι νταβατζήδες, οι αρχαιοκάπηλοι κλπ.

Μέρος των ΜΜΕ σχετίζεται τουλάχιστον με το ναρκεμπόριο, το λαθρεμπόριο και την πορνεία. Τα έσοδα χρησιμοποιούνται για την χρηματοδότηση του πολιτικού και μιντιακού συστήματος. Αυτά τα δύο πηγαίνουν μαζί. Δεν λέμε μεγάλα μυστικά. Όλα αυτά τα ξέρουν η Αστυνομία, οι δικαστές, τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί, οι ελληνικές και ξένες μυστικές υπηρεσίες. Οι συνωμοσίες μεγάλου μεγέθους αποκαλύπτονται. Είναι ένα σάπιο κράτος και ένα σάπιο πολιτικό και μιντιακό σύστημα.

Είναι ο τρόπος που λειτουργεί αυτή η παγκοσμιοποίηση. Πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ βρίσκονται οι ίδιοι, οι δυνάμεις αυτής της παγκοσμιοποίησης. Τις ξέρουμε ποιες είναι από καιρό. Απλά δεν είχαμε καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ τι ρόλο βαράει. Επειδή το πρόβλημα αυτής της παγκοσμιοποίησης είναι παγκόσμιο, φτιάξαμε το site Nice Globalization στα Αγγλικά όπου εκεί θα αποκαλύψουμε πολλά πράγματα. Επίσης όλα αυτά περιγράφονται με μυθιστορηματικό τρόπο στα βιβλία α) Επαγρύπνηση στην Hellas β) Το γλυκό κροτάλισμα των όπλων.

Βγήκε η Τρέμη στο κρατικό κανάλι που πληρώνει ο ελληνικός λαός και παρουσίασε τον Μπλούμπεργκ ως το αναδυόμενο αστέρι. Ακόμη  και οι υποστηρικτές του στις ΗΠΑ παραδέχτηκαν ότι η πρώτη εμφάνιση του στο ντιμπέιτ του Λας Βέγκας ήταν απογοητευτική. Την πληρώνει ο ελληνικός λαός την Τρέμη για να προπαγανδίζει υπέρ της παγκοσμιοποίησης που έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Κατά μια άποψη, όχι μόνο η ΕΕ ήταν ένα πείραμα αλλά και η Ελλάδα ένα μικρότερο πείραμα μέσα στην ΕΕ. Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης δοκίμασαν πως μπορούν να ελέγξουν και να υποδουλώσουν πλήρως μια χώρα με μεθόδους αντίστοιχες με αυτές που χρησιμοποίησε ο Χίτλερ.

Ο Μπλούμπεργκ είχε υποστηρίξει το χρηματοπιστωτικό σύστημα όταν στις ΗΠΑ υπήρχε κατακραυγή για την παγκόσμια κρίση που προκάλεσε. Είναι σαφέστατα αντιαμερικάνος και για κάποιους ο Αντίχριστος. Αποκλείεται να βγει ο Μπλούμπεργκ πρόεδρος; Είναι πολύ δύσκολο αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Δεν πρέπει μόνο να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών αλλά και να κερδίσει τον Τραμπ. Αν τελικά βγει πρόεδρος των ΗΠΑ, ίσως να σημαίνει ότι ήρθε η ώρα του Αντίχριστου. Μετά τον Αντίχριστο όμως θα ακολουθήσει η Δευτέρα Παρουσία, ο Μεσσίας που περιμένουν όχι μόνο οι Χριστιανοί αλλά και οι Εβραίοι.

Μητσοτάκης, Μακρόν, Μπλούμπεργκ είναι στην κλίκα της παρούσας παγκοσμιοποίησης. Είναι και πολλοί άλλοι. Δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων αλλά παρεμφερείς απόψεις. Στην κλίκα αυτή λαχταρούσε να προστεθεί και ο Τσίπρας. Ο Μπλούμπεργκ έχει γράψει πολλά επαινετικά άρθρα υπέρ το Μητσοτάκη. Χρηματοδοτούνται από το οργανωμένο έγκλημα και παράνομες δραστηριότητες. Στην κλίκα αυτή παίρνουν μέρος τμήματα τουλάχιστον: 1) των ΜΜΕ 2) του χρηματοπιστωτικού συστήματος 3) του Παγκόσμιου Εβραϊσμού 4) της UGO1 (Unrevealed Global Organization 1). Τονίζουμε την λέξη τμήματα.

Είναι επίσης πολλές μεγάλες πολυεθνικές όπως η Siemens και η Novartis μέρος της κλίκας. Στηρίζονται πάρα πολύ στην προπαγάνδα χιτλερικού τύπου και στην χρηματοδότηση από παράνομες δραστηριότητες. Είναι τα ίδια κέντρα που αρχικά βρίσκονταν πίσω από τον Χίτλερ. Ο Χίτλερ έχει λανθασμένα φορτωθεί στην δεξιά ενώ αυτός όπως και ο Μουσολίνι ήταν σοσιαλιστές και εθνικιστές, εθνικοσοσιαλιστές όπως λέει και η λέξη. Ο Χίτλερ ήταν σοσιαλιστής, καταλάβατε το. H UGO1 είναι μια παγκόσμια οργάνωση που προς το παρόν δεν αποκαλύπτουμε ως υπόσχεση σε μέλη της που μας έχουν αποκαλύψει πολλά. Αποτελούν το άλλο τμήμα, των καλοπροαίρετων και συνετών. Έχουν αηδιάσει με όσα διαπίστωσαν πως συμβαίνουν.

προηγούμενο

Scroll to Top