Ορθή επανατοποθέτηση

Ορθή επανατοποθέτηση

Από αυτούς που σήκωσαν την σημαία των Μακεδονομάχων στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο ένας είναι ναρκομανής, παρτουζιάρης, πουτανιάρης και ίσως πανσεξουαλικός. Δεν ντρέπεσαι ρε πολιτικέ απατεώνα, Τόνυ Μοντάνα; Αυτό λέγεται συμπεριφορά συντηρητικού ανθρώπου; Απευθύνεσαι σε ανθρώπους που πιστεύουν στον Θεό και πηγαίνουν στην εκκλησία; Ποιους νομίζεις ότι δουλεύεις κολασμένο μίασμα;

Όλα τα ξέρουμε και για όλα υπάρχουν αποδείξεις. Επειδή δεν τα βγάζουν τα δικά σας Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βγουν με αποδείξεις. Να μην το πάμε και παραπέρα δηλαδή ποιοι φίλοι σας είναι πίσω από το εμπόριο ναρκωτικών και το λαθρεμπόριο. Προς το παρόν το αφήνουμε αλλά δεν υποσχόμαστε ότι θα το αφήσουμε για πάντα.  

Ο άλλος είναι ομοφυλόφιλος και πηγαίνει με τραβεστί που έχουν παθητικό και ενεργητικό ρόλο. Ο τρίτος είναι επίσης ομοφυλόφιλος. Και οι τρεις θεωρείται ότι ανήκουν στην σκληρή δεξιά, αν θεωρήσουμε ότι ακροδεξιά είναι η Χρυσή Αυγή. Σε κάθε περίπτωση τείνουν προς την ακροδεξιά. Σκληροί δεξιοί και μακεδονομάχοι με στριγκάκια δεν υπάρχουν. Κάπου έχουν κρίση ταυτότητας. Και στους ίδιους θα κάνει καλό να καταλάβουν επιτέλους σε ποιο χώρο ανήκουν.

Για αυτό δημιουργήθηκε ο χώρος του ALDE για να υπάρξει διαφοροποίηση μεταξύ των υποστηρικτών της ελεύθερης οικονομίας. Οι τύπου ALDE είναι αρκετά δεξιοί προς ακροδεξιοί σε οικονομικά ζητήματα αλλά αριστεροί στα υπόλοιπα. Δεν ανήκουν στον συντηρητικό χώρο. Οι άλλοι είναι λιγότερο δεξιοί σε οικονομικά ζητήματα αλλά κοινωνικά συντηρητικοί (social conservatives).    

Γιατί να μην είναι ο χώρος της ελεύθερης οικονομίας ενιαίος; Μα η διαφοροποίηση δημιουργήθηκε για να μπορούν να εκφραστούν καλύτερα οι δύο βασικές πολιτικές τάσεις. Αλλιώς τι νόημα έχει να υπάρχει ο χώρος του ALDE; Όλη η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι ευρώδουλοι. Δηλαδή είναι με την Ευρώπη όταν τους συμφέρει και όταν δεν τους βολεύει δεν ακολουθούν την Ευρώπη;

Επιπλέον οι συντηρητικοί του χώρου της ελεύθερης οικονομίας είναι η συντριπτική πλειοψηφία στη βάση. Η αναλογία ίσως είναι 90-10 ή και περισσότερο. Δεν μπορεί στη βάση να είναι η αναλογία 90-10 και στην ηγεσία 5-95. Σχεδόν όλοι στην ηγεσία είναι τύπου ALDE κεντροδεξιοί επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, κοπρολάγνοι, ουρολάγνοι, σαδομαζοχιστές, διεθνιστές, φεντεραλιστές, οικολόγοι, ναρκομανείς, παρτουζιάρηδες.

Η Δράση είναι ίσως το πιο σημαντικό κόμμα του χώρου ALDE επειδή έχει μακρόχρονη παρουσία. Ουδέποτε κατόρθωσε να μπει στην Βουλή. Κανένα κόμμα του χώρου δεν μπήκε στη Βουλή. Αυτό από μόνο του κάτι λέει. Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος είναι πως ο χώρος αυτός στην Ελλάδα, στη βάση του είναι πολύ μικρός. Επιπλέον συνετέλεσε και η πόλωση που δίνει ποσοστά στα πρώτα κόμματα της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς, αφαιρώντας τα από τα υπόλοιπα.

Τέλος, «στα μουλαχτά» δηλαδή κρυφά εκπροσωπείται από πολλούς στη Νέα Δημοκρατία που υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο ενώ στην πραγματικότητα ανήκουν στο χώρο του ALDE. Όμως γιατί το ΠΟΤΑΜΙ κατόρθωσε να μπει στη Βουλή; Ανάλογοι λόγοι ισχύουν και στην περίπτωση του. Αυτό δείχνει ότι οι υποστηρικτές της ελεύθερης οικονομίας, στην Ελλάδα είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία συντηρητικοί.

Πως θα λύσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη την μεγάλη οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει μετά την καταπολέμηση του ιού; Θα δίνει σε όλους τους ενήλικες ένα γραμμάριο κόκα την ημέρα. Τι σε μια βίλα στην Εκάλη να βρίσκεται κανείς, τι να κοιμάται κάτω από μια γέφυρα, θα είναι το ίδιο. Αυτό ήταν ανέκδοτο. Έχουμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τουλάχιστον τρεις ναρκομανείς και κάποιους περιστασιακούς χρήστες ναρκωτικών.

Να βγάλετε ένα χαρτί ναρκομανούς αυτοί που είσαστε, για να έχετε ευνοϊκή μεταχείριση στα δικαστήρια και ανάλογη περίθαλψη στο σύστημα υγείας. Να ξέρουν οι ψηφοφόροι ότι είσαστε ναρκομανείς κι αν θέλουν ας σας ψηφίζουν. Να ξέρουν όμως ότι ψηφίζουν έναν ναρκομανή. Να βάλετε οι γκέι ένα ωραίο φουστανάκι, μια γοβίτσα με τακουνάκι, ένα καλτσονάκι δικτυωτό και να πάτε στη Βουλή. Να δείτε τι ωραία που θα νοιώσετε, πόσο ελεύθερα και φυσιολογικά. Θα λέτε μετά «κακώς δεν το έκανα τόσο καιρό».

Δεν πρόκειται να φύγουν από την Νέα Δημοκρατία όλα τα μεγάλα ονόματα και να κάνουν μια Νέα Δράση. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δημιουργηθεί ένα πραγματικά συντηρητικό κόμμα που η ηγεσία θα ανταποκρίνεται στη βάση και η Νέα Δημοκρατία να σπρωχτεί στο χώρο του ALDE. Πρέπει οι ψηφοφόροι να καταλάβουν πως οι ηγέτες του συντηρητικού χώρου είναι ξένα σώματα στον χώρο αυτό.

Σωτήρης

Scroll to Top