Οθωμανική επαρχία το 2021;

Οθωμανική επαρχία το 2021;

Μπράβο βλάκες που ψηφίσατε Νέα Δημοκρατία. Δεν ψηφίσατε απλά Νέα Δημοκρατία. Ψηφίσατε ΝΔ μαζί με Σημιτικούς, αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Τώρα τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα. Καλά να πάθετε να γίνετε πάλι Οθωμανική επαρχία! Πραγματικά σας αξίζει μια τέτοια τιμωρία. Εμείς όμως που έχουμε λίγο μυαλό, τι φταίμε να την πληρώνουμε μαζί σας;

Έχουμε που φωνάζουμε εδώ και πάνω από πέντε χρόνια ότι επίκειται Νέα Γιάλτα. Δεν μας δίνει σημασία κανείς! Ακούνε τα ψέματα και τις μπούρδες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Βγαίνουν οι προδότες και οι ηλίθιοι και μιλάνε για Ευρωπαϊκή Ένωση και ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ισραήλ, Ρωσία, Τουρκία, διαφωνούν σε πάρα πολλά μεταξύ τους. Δεν είναι σύμμαχοι. Συμφωνούν όμως σε ένα πράγμα. Δεν θέλουν το παλιό μοντέλο παγκοσμιοποίησης που δημιουργεί Ευρωπαϊκή, Αμερικανική, Ασιατική και Αφρικανική Ένωση. Αναζητούν ένα άλλο μοντέλο εναλλακτικής ήπιας παγκοσμιοποίησης. Από την άλλη έχουμε Γερμανία και Κίνα που θέλουν το παλιό μοντέλο γιατί τους εξυπηρετεί.

Η πρώτη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο είναι οι ΗΠΑ. Στις δεύτερες και τρίτες θέσεις βρίσκονται Κίνα και Ρωσία. Ανάλογα με το πως γίνεται η αξιολόγηση είναι πάνω η μία ή η άλλη χώρα. Η Μεγάλη Βρετανία είναι ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη από την Γερμανία. Αν φτάσουν σε πόλεμο, η πλευρά Γερμανίας - Κίνας θα χάσει. Επομένως δεν θα φθάσουν σε πόλεμο και θα κάνουν συμφωνία. Το πιθανότερο είναι να μην πέσει ούτε μια σφαίρα.

Γιατί θα προτιμήσει η Γερμανία την συμφωνία; Γιατί τον πόλεμο δεν τον κερδίζει με τίποτα και θα τα χάσει όλα. Ενώ με την συμφωνία θα πάρει κάτι και θα έχει και καλές σχέσεις αποπάνω. Είναι πιθανό να αφήσουν στην επιρροή της Γερμανίας πολλές από τις γύρω χώρες. Εξάλλου ίσως είναι προτιμότερο για αυτούς, είναι κάτι που το θέλουν πολλοί Γερμανοί. Θέλουν να απεμπλακούν από σχέσεις με χώρες της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης.

Μετά θα ικανοποιήσουν Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Ισραήλ, Τουρκία. Εμείς θα είμαστε με τους ηττημένους. Άρα θα πάμε υπό κάποιων άλλων. Αν είμαστε τυχεροί θα πάμε υπό την Βρετανία, την Ρωσία ή το Ισραήλ. Αν δεν είμαστε τυχεροί, θα πάμε υπό την Τουρκία και θα ξαναγίνουμε Οθωμανική επαρχία. Βέβαια δεν θα είναι ακριβώς όπως τότε, πριν το 1821. Η Τουρκία θα είναι η ηγέτιδα χώρα της περιοχής όπως τώρα είναι η Γερμανία μέσα στην ΕΕ. Δεν θα είμαστε επίσημα υπόδουλοι αλλά ανεπίσημα. Η Τουρκία θα αποφασίζει όπως τώρα αποφασίζει η Γερμανία. Ο Ερντογάν το κατάφερε αυτό με μια κίνηση ρουά-ματ, μόνο και μόνο επειδή τάχθηκε με του νικητές στο θέμα της παγκοσμιοποίησης.

Σώζεται άραγε η κατάσταση; Είναι αργά πια. Βρισκόμαστε στο 89’ αλλά και στο 89’ ή στις καθυστερήσεις μπορεί να μπει γκολ. Θα πει κάποιος χαζός που ψήφισε ΝΔ:

 «Mα τώρα μόλις μας το είπατε. Πως βρισκόμαστε στο 89’;»

Δεν σας το είπαμε τώρα. Σας το έχουμε πει από το 2014 στο Δέκα. Απλά κανένας δεν μας έδινε σημασία και έδινε σημασία στους άσχετους ή προδότες πολιτικούς και δημοσιογράφους. Ακούγατε τις ανοησίες, τις ψευτιές και τις προδοσίες που σας έλεγαν στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. 

Αν μπορεί να σωθεί η κατάσταση, κάτι που είναι δύσκολο, πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης όλοι οι ευρώδουλοι και ειδικά αυτοί του γερμανογαλλικού άξονα. Κανονικά πρέπει να φύγει ο Μητσοτάκης ASAP (το συντομότερο δυνατόν). Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Ποιος θα έρθει; Ο Τσίπρας αποδείχθηκε πιο ευρώδουλος από τον Μητσοτάκη.

Αν μείνει ο Μητσοτάκης για να τελειώσει την θητεία του, θα πρέπει να γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός και σε όλα τα υπουργεία να τοποθετηθούν άνθρωποι που είναι υπέρ του νέου μοντέλου, της ήπιας εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης. Μόνο έτσι ίσως να μπορεί να σωθεί η κατάσταση. Αν δεν γίνει όμως αυτό άμεσα, δεν αποκλείεται μέχρι το 2021 να έχουμε ξαναγίνει Οθωμανική επαρχία. Θα είναι τραγελαφικό, το 2021, 200 χρόνια μετά την αρχή της απελευθέρωσης, να ξαναγίνουμε Οθωμανική επαρχία.

Δημήτρης

Scroll to Top