Ποια είναι η συνέχεια;

Ποια είναι η συνέχεια;

Είναι ολοφάνερο για όποιον έχει στοιχειώδη αντίληψη ότι τον ιό τον έριξαν οι ακραίοι παγκοσμιοποιητές, αυτοί που επιχειρούν να υποδουλώσουν την Υφήλιο κάτω από μία Παγκόσμια Δικτατορία. Είναι μία παγκόσμια κλίκα που συνεργάζονται στενά μεταξύ τους και ανάμεσα τους περιλαμβάνονται: Μπάιντεν, Κλίντον, Μπλούμπεργκ, Τρυντώ, Μακρόν, Μέρκελ, Σι Τζιπίγκ, Μητσοτάκης.

Είναι επίσης πολλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ, εταιρειών social media και Ίντερνετ. Στην Ελλάδα σχεδόν όλοι οι μεγαλοπολιτικοί, οι μιντιάρχες, οι μεγαλοδημοσιογράφοι ανήκουν σε αυτή την κλίκα που ελέγχει την χώρα. Τραμπ, Τζόνσον, Μόρισον, Φάρατζ, Σίντζο Άμπε (και Γιοσιχίντε Σούγκα), Πούτιν, Σαλβίνι, Λεπέν, Όρμπαν, Μπολσονάρο, Ερντογάν όπως διάφοροι άλλοι ηγέτες δεν είναι σε αυτή την κλίκα.

Βασικό μέρος της στρατηγικής της κλίκας της ακραίας παγκοσμιοποίησης για τον έλεγχο του κόσμου είναι ο έλεγχος των ΜΜΕ. Το έχουν σχεδιάσει και έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση του εδώ και πολλές δεκαετίες. Έχουν καταφέρει και ελέγχουν τα ΜΜΕ σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Κίνα κλπ. Το Ίντερνετ είναι ένα μέσο μαζικής επικοινωνίας αλλά δεν μπορούν να το ελέγξουν πλήρως. Το ελέγχουν εν μέρει.

Η ακραία παγκοσμιοποίηση συμφέρει πολύ την Γερμανία και την Κίνα και η εξήγηση είναι πολύ απλή. Η κλίκα θέλει να δημιουργήσει τέσσερις ενώσεις, Ευρωπαϊκή, Ασιατική, Αμερικανική, Αφρικανική. Στην Ευρωπαϊκή θα κυριαρχεί η Γερμανία και στην Ασιατική η Κίνα. Κατά πολλούς, ο Μπάιντεν είναι μαριονέτα της Κίνας και της Γερμανίας. Σε κάθε περίπτωση είναι υποχείριο της κλίκας της ακραίας παγκοσμιοποίησης. Δείχνει πιθανό o Μπάιντεν να συγκεντρώσει σε μια πρώτη φάση τους 270 εκλέκτορες με την χρήση νοθείας στις επιστολικές ψήφους.

Δεν τελειώνει εκεί η ιστορία αλλά αρχίζει. Το πρώτο βήμα της συνέχειας είναι νομικό και μπορεί να φθάσει ακόμα και στο Ανώτατο Δικαστήριο. Ένα σενάριο είναι ένοπλες συγκρούσεις που ίσως εξελιχθούν σε εμφύλιο. Οι ενάντιοι στην ακραία παγκοσμιοποίηση είναι βαριά οπλισμένοι. Θέλουν μια Αμερική λευκών Χριστιανών. Ίσως είναι η μοναδική τους ευκαιρία να το πετύχουν. Τι θα κάνει η αστυνομία, ο στρατός, η Εθνοφρουρά; Θα υπακούσουν στις εντολές του Προέδρου; Ποιου Προέδρου όμως;

Ο Τραμπ θα μείνει σίγουρα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Αν δεν φύγει από τον Λευκό Οίκο, τι μπορεί να κάνει ο Μπάιντεν; Ο Τραμπ έχει καλές σχέσεις με την αστυνομία, τον στρατό, την Εθνοφρουρά που βρίσκονται στον πατριωτικό χώρο και είναι κατά της ακραίας παγκοσμιοποίησης. Δεν ισχύει το ίδιο με τον Μπάιντεν που έχει πολύ καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ. Αν καταλήξει σε ένοπλη διαμάχη, πρέπει να πολεμήσουμε στον πλευρό αυτών που είναι κατά της ακραίας παγκοσμιοποίησης.

Την διαίρεση δεν την προκάλεσε ο Τραμπ όπως θέλουν να του αποδώσουν τα ΜΜΕ αλλά οι ακραίοι παγκοσμιοποιητές που επιχειρούν παγκόσμια Δικτατορία. Η διαίρεση δεν είναι μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων αλλά αυτών που είναι υπέρ και κατά της ακραίας παγκοσμιοποίησης. Βέβαια η κλίκα της ακραίας παγκοσμιοποίησης κατορθώνει να πάρει με το μέρος της πολλούς πραγματικά χαζούς ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Πολλοί από αυτούς που ψήφισαν τον Μπάιντεν ήταν πραγματικά πολύ χαζοί άνθρωποι με πολύ χαμηλό IQ.

Ας το πάμε ακόμα παραπέρα. Ας υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή ο Μπάιντεν αναλαμβάνει την Προεδρία. Δεν θα κατορθώσει ο Μπάιντεν να ενώσει τους Αμερικάνους γιατί η κλίκα στην οποία ανήκει είναι αυτή που προκάλεσε την διαίρεση. Η πλειοψηφία των Αμερικάνων είναι κατά της ακραίας παγκοσμιοποίησης. Μόνο που αυτοί που βρίσκονται προς την κάτω πλευρά από άποψη IQ δεν είχαν καταλάβει ποιο ήταν το πραγματικό διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών.  

Όπως έστρωσε έτσι πρέπει να κοιμηθεί η κλίκα της ακραίας παγκοσμιοποίησης. Έριξαν τον covid - 19 όσο ήταν ο Τραμπ για να χάσει τις εκλογές. Ο Μπάιντεν πρέπει να πάθει ίδια και χειρότερα. Σε κάθε περίπτωση τους αξίζουν τέσσερα χρόνια Κόλασης ώστε μετά από τέσσερα χρόνια να επανέλθει ο Τραμπ ή ο διάδοχος του και να μείνουν για τουλάχιστον τρεις θητείες δηλαδή δώδεκα χρόνια.

Στάθης

Scroll to Top