Ποιοι παρακολουθούν την ΕΥΠ;

Ποιοι παρακολουθούν την ΕΥΠ;

Είχαν βγάλει σε κάποιο μεγάλο κανάλι, έναν Μητροπολίτη από επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα, για να πει ή μάλλον να υπονοήσει ότι δεν υπάρχει καμία συνωμοσία. Η μία περίπτωση να είναι και αυτός μέρος της συνωμοσίας. Μπορεί να μην συνωμοτεί ο ίδιος αλλά να είναι με το μέρος των συνωμοτών. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Μητροπολίτης της επαρχίας αν υπάρχει ή όχι συνωμοσία; Μήπως νομίζει πως η συνωμοσία είναι κάτι που διαφημίζεται;

«Εδώ η καλή συνωμοσία! Τρέξτε κόσμε να προλάβετε!»

Πως το ξέρει ότι δεν υπάρχει συνωμοσία; Μήπως επειδή δεν έχουν πει τίποτα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; Μπορεί να είναι μέρος της συνωμοσίας. Ας μείνει καλύτερα στις προσευχές και ας αφήσει τις συζητήσεις περί συνωμοσίας σε αυτούς που γνωρίζουν καλά τα πράγματα.

Οι συνωμοσίες είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση. Ξεκίνησαν από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος στη γη και έχουν γίνει άπειρες από τότε. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που διαβάζετε τις λέξεις, γίνονται δεκάδες ή εκατοντάδες συνωμοσίες σε όλο τον κόσμο. Οι συνωμοσίες είναι κάτι πολύ πραγματικό και υπαρκτό. Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι κάτι διαφορετικό.

Κάποιες είναι σκέτες μπούρδες, άλλες πιάνουν κάτι αλλά πέφτουν μακριά ενώ οι λιγότερες πλησιάζουν κοντά σε αυτό που συμβαίνει. Σύμφωνα με μια άποψη, οι συνωμότες δημιουργούν εσκεμμένα πολλές μπουρδοθεωρίες συνωμοσίας ώστε με αυτό τον τρόπο, τα θύματα των συνωμοσιών να απορρίπτουν όλες τις θεωρίες συνωμοσίας ακόμα και τις αληθινές. Όταν οι περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν είναι μπούρδες, τότε κανείς θα είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός σε οποιαδήποτε θεωρία συνωμοσίας.

Ας υποθέσουμε ότι συμβαίνει στην Ελλάδα μια συνωμοσία. Πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, μιντιάρχες, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι, από διάφορα κόμματα, δημιουργούν μια τεράστια συμμορία, με σκοπό να ελέγχει την χώρα, να εκμεταλλεύεται, να εξαπατά και να καταπιέζει τους πολίτες. Αυτοί έχουν και συνεργάτες στο εξωτερικό.

Ποιοι είναι αρμόδιοι να αποκαλύψουν την συνωμοσία; H Εκκλησία; Δεν έχουμε την απαίτηση από την Εκκλησία να ανακαλύπτει τις συνωμοσίες αλλά να μην βγαίνουν να λένε ότι δεν υπάρχουν. Η Αστυνομία; Οι δημοσιογράφοι; Μόνο οι χαζοί πλέον πιστεύουν όσα λένε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι δημοσκόποι. Οι απλοί πολίτες;

Κανονικά θα πρέπει να είναι η ΕΥΠ. Κατά καιρούς βγαίνουν ειδήσεις ότι ο κοριός της ΕΥΠ έπιασε διάφορες παρανομίες. Για την τεράστια συνωμοσία ενάντια στην Ελλάδα και στους Έλληνες πως δεν έχει πιάσει τίποτα; Την έχουν αντιληφθεί χιλιάδες απλοί πολίτες αλλά η ΕΥΠ δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα;

Οι πιθανότητες είναι τρεις αλλά η μία είναι σχεδόν απίθανη, να μην έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα. Οι άλλες δύο είναι πως αποτελούν μέρος της συνωμοσίας και συμμετέχουν σε αυτή ή κάνουν τα στραβά μάτια. Και οι δύο είναι πιθανές. Για την ακρίβεια ένα τμήμα της ΕΥΠ μπορεί να συμμετέχει στην συνωμοσία και οι άλλοι να κάνουν τα στραβά μάτια.

Σε ποιον να αναφέρουν την συνωμοσία; Στον πρωθυπουργό; Τι να πουν;  

«Κύριε πρωθυπουργέ, ανακαλύψαμε μια συνωμοσία στην οποία συμμετέχετε εσείς και πολλοί υπουργοί σας». 

Τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις όταν δηλαδή υπάρχει συνωμοσία στην οποία συμμετέχουν πολλοί πρωτοκλασάτοι πολιτικοί που είναι προϊστάμενοι της ΕΥΠ; Απευθύνω δημόσια ερώτηση στην ΕΥΠ.

  1. Έχετε αντιληφθεί την συνωμοσία στην οποία συμμετέχουν πρωτοκλασάτοι πολιτικοί, οικονομικοί μεγαλοπαράγοντες, μιντιάρχες, μεγαλοδημοσιογράφοι και μαφιόζοι;
  2. Είναι αρμόδια η ΕΥΠ για αυτές τις περιπτώσεις;
  3. Ποιες ενέργειες πρέπει να κάνει;

Το θέμα ανάγεται στο γνωστό ερώτημα «ποιος μας φυλάει από τους φύλακες;» ή στην συγκεκριμένη περίπτωση «ποιοι παρακολουθούν τους παρακολουθητές;» ώστε να ξέρουμε ότι κάνουν σωστά τη δουλειά της. Μια τόσο μεγάλη συνωμοσία που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια, θα έπρεπε να την είχαν ανακαλύψει, αν έκαναν σωστά την δουλειά τους.

Δημήτρης

Scroll to Top