Πολεμήστε τη Νέα Τάξη

Πολεμήστε την Νέα Τάξη!

Ποιοι κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα; Ποιοι έφεραν τα Μνημόνια; Ποιοι έκαναν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ; Ποιοι έκαναν τον Σημίτη, τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη πρωθυπουργούς; Ποιοι έστησαν το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου με τον Σημίτη; Ποιοι ξέπλυναν το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου με τον Καραμανλή; Ποιοι τα έφαγαν με τα ομόλογα, τα εξοπλιστικά και όλους τους τρόπους; Ποιοι έφεραν όλους τους μετανάστες στην Ελλάδα; Ποιοι έκαναν τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία; Ποιοι ελέγχουν την Γερμανία και δια μέσου αυτής την Ευρώπη; Ποιοι έριξαν τον covid -19; Η απάντηση είναι μία σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα. Η Νέα Τάξη!

Η Νέα Τάξη είναι μια σατανική παγκόσμια συμμορία παλιανθρώπων και εγκληματιών που έχει σκοπό να επιβάλει παγκόσμια δικτατορία για να εκμεταλλεύεται, να καταπιέζει και να εξαπατά τους ανθρώπους του κόσμου. Είναι μια διαβολική παγκόσμια συνωμοσία εναντίον των υπολοίπων που περιλαμβάνει τουλάχιστον: α) το Κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας (ΚΚΚ) β) την EE (το σατανικό οικοδόμημα, όχι την ήπειρο) γ) μέρος του Παγκόσμιου Εβραϊσμού δ) μέρος του χρηματοπιστωτικού συστήματος ε) μέρος των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και της Show Business ζ) μέρος του τομέα τεχνολογίας η) συγκεκριμένες πολυεθνικές θ) μέρος των ΛΟΑΤΚΙ και άλλων ασυνήθιστων σεξουαλικών συμπεριφορών ι) μέρος του οργανωμένου εγκλήματος κ) μέρος Ανώνυμης (ακατανόμαστης) Παγκόσμιας Οργάνωσης λ) οικοφασίστες κλπ.

Η Ανώνυμη Παγκόσμια Οργάνωση καλύτερα θα χαρακτηριζόταν ως Ακατονόμαστη. Δεν κατονομάζεται αλλά ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι. Χρησιμοποιώ την λέξη ασυνήθιστη σεξουαλική συμπεριφορά αντί για ανωμαλία. Σε αυτές περιλαμβάνονται παιδεραστία, κτηνοβασία, κοπρολαγνία, ουρολαγνία, swinging, S & M κλπ. Έτσι εξηγούνται πάρα πολλά. Γιατί στην Νέα Δημοκρατία είναι πάρα πολλοί ομοφυλόφιλοι σε μεγάλες θέσεις; Γιατί όλοι σχεδόν στην ΝΔ υποστήριζαν τον Μπάιντεν που είναι κεντροαριστερά; Γιατί δεν υποστήριζαν τον Τραμπ που είναι κεντροδεξιά; Γιατί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι πάρα πολλοί ομοφυλόφιλοι σε μεγάλες θέσεις;

Η Νέα Τάξη είναι σοσιαλιστικής προέλευσης αλλά είναι ένας σοσιαλισμός δικτατορικός και όχι δημοκρατικός. Επεδίωξαν να διεισδύσουν στην αντίπαλη παράταξη, την κεντροδεξιά με Δούρειους Ίππους. Έτσι χρησιμοποίησαν πολλούς ομοφυλόφιλους με τους οποίους έχουν συμμαχία. Επίσης έχουν στοιχεία εναντίον τους και τους κρατάνε. Οι Δούρειοι Ίπποι του ΚΚΚ, του Παγκόσμιου Εβραϊσμού, των τραπεζών, των ΛΟΑΤΚΙ κλπ υποστήριζαν τον Μπάιντεν της Νέας Τάξης. Η Νέα Τάξη και η ΕΕ είναι το ίδιο και το αυτό. H EE είναι ένα μέρος της Νέας Τάξης. Τα υπόλοιπα τμήματα θα είναι Αμερικανική, Ασιατική και Αφρικανική.

Όποιος υποστηρίζει την ΕΕ είναι νεοταξίτης. Αν δεν το έχει αντιληφθεί είναι και ηλίθιος και νεοταξίτης. Μπορεί να υπάρχει διαφοροποίηση στο πόσο νεοταξίτης είναι κανείς. Ίσως ο Σημίτης είναι περισσότερο από τον Μητσοτάκη και ο Μητσοτάκης περισσότερο από τον Καραμανλή. Ενδεχομένως όμως να συμβαίνει και το αντίθετο. Η οικογένεια Καραμανλή μας έβαλε στην ΕΕ και ΕΕ = Νέα Τάξη. Σε κάθε περίπτωση οι τρεις στυλοβάτες της Νέας Τάξης στην Ελλάδα είναι Καραμανλής, Σημίτης, Μητσοτάκης. Ερωτηματικό είναι αν ο Τσίπρας και ο Σαμαράς ήταν νεοταξίτες από την αρχή ή έγιναν στην πορεία.

Ο Τραμπ είναι κατά της Νέας Τάξης και για αυτό τον χτυπάνε διαρκώς τα νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Δεν είναι τέλειος σε καμία περίπτωση αλλά δεν είναι έτσι όπως τον παρουσιάζουν. Κατά της Νέας Τάξης είναι επίσης Τζόνσον, Πούτιν, Σαλβίνι, Ερντογάν, Μπολσονάρο και πολλοί άλλοι. Οι περισσότεροι είναι στον πατριωτικό χώρο. Κατά της Νέας Τάξης είναι και στην αριστερά όπως ο Μελανσόν την Γαλλία και διάφοροι αναρχικοί διανοούμενοι. Στην Ελλάδα δυστυχώς τα μόνα μη νεοταξικά κόμματα είναι το ΚΚΕ και η ΧΑ. Τόσες δεκαετίες στην Ένωση του Διαβόλου έχουν διαβρώσει σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό σύστημα.

Με τον covid 19 οι νεοταξίτες πέτυχαν πολλά πράγματα. Κατέστρεψαν την σούπερ οικονομία του Τραμπ και έκαναν την επανεκλογή του δύσκολη. Όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό και αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν συμπληρωματικά νοθεία. Επίσης κατάφεραν να καταστρέψουν οικονομικά εργαζόμενους και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα είναι σε όφελος των τραπεζών και των δικών τους επιχειρήσεων. Θα κλείσουν πολλές μικρές επιχειρήσεις και θα τις αγοράσουν άνθρωποι της Νέας Τάξης ή θα πάρουν το μερίδιο τους επιχειρήσεις της Νέας Τάξης. Οι τράπεζες και το Δημόσιο θα κατάσχουν τις περιουσίες των πολιτών. Επιπλέον πέτυχαν στέρηση των ελευθεριών ώστε να συνηθίζουν οι άνθρωποι στην Παγκόσμια Δικτατορία που ετοιμάζουν.

Ίσως σε μερικούς να αρέσουν κάποια στοιχεία της Νέας Τάξης. Η Νέα Τάξη είναι ασύμβατη με τον πατριωτισμό, την ανεξαρτησία, την ελευθερία, την δημοκρατία. Είναι ένα πακέτο και δεν μπορεί κανείς να επιλέξει. Ή το απορρίπτει ολόκληρο ή το αποδέχεται ολόκληρο. Αν το απορρίπτει πρέπει επίσης να πολεμήσει ενάντια στην Νέα Τάξη και τους Νεοταξίτες γιατί αν δεν το κάνει τότε θα επικρατήσει η Παγκόσμια Δικτατορία όπως ακριβώς σχεδιάζεται από τους νεοταξίτες.

Στράτος

Scroll to Top