Πρέπει να είσαι γκέι

Πρέπει να είσαι γκέι

Αυτό που ρίξατε πριν είναι βόμβα μεγατόνων. Είναι ίσο με δέκα ατομικές βόμβες. Όλα τα μεγάλα ονόματα της ΝΔ είναι γκέι! Η ΝΔ είναι το κλουβί με τις τρελές! Αν είναι ο Καραμανλής γκέι, τότε και οι λοχαγοί του Καραμανλή θα είναι γκέι. Σκέψου τώρα να έβγαινε ότι όλα τα μεγάλα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι γκέι, ο Τσίπρας, ο Παππάς, ο Τσακαλώτος, ο Φλαμπουράρης, ο Δραγασάκης, ο Σταθάκης, ο Κατρούγκαλος.

Εδώ μιλάμε για ένα συντηρητικό κόμμα που πρεσβεύει τις αρχές «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» και μας λέτε ότι όλοι είναι γκέι. Είναι πλέον θέμα εμπιστοσύνης. Είναι ένα κόμμα από πάνω μέχρι κάτω ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ. Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς σε τίποτα. Η Άρια, η Μίλτα, η Κόνα, η Κωστούλα, η Μίκα, η Νίκα, η Μίτση, έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή του Athens Gay Pride ντυμένες γυναικεία.

Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει με τον κώλο του και είναι δικαίωμα των ψηφοφόρων να το κρίνουν. Αυτό το ζήτημα έπρεπε να το θέσουν στην κρίση των ψηφοφόρων και να αποφασίσει καθένας χωριστά αν το θεωρεί αρνητικό, θετικό ή αδιάφορο. Νομίζω πως για τους περισσότερους συντηρητικούς ψηφοφόρους θα είναι κάτι αρνητικό.

Εκτός αυτού είναι και ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα. Έτσι όπως έκαναν την Ελλάδα κάτι Καραμανλήδες και παρόμοιοι, για να πάει κανείς μπροστά πρέπει να είναι γκέι, πουτάνα ή λαμόγιο. Έχουμε πλέον διάκριση κατά των ετεροφυλόφιλων. Σωστά ισχυρίζεται ο βάρδος της ραπ Tus:

"Για να γίνω τραγουδιστής πρέπει να είμαι γκέι! Για να γίνω εφοπλιστής, πρέπει να είμαι γκέι! Για να παίξω στην tv πρέπει να είμαι γκέι! Δεν έχω πρόβλημα εγώ, αυτοί έχουν με τους στρέιτ..."

Ξέχασε όμως το σημαντικότερο. Για να γίνεις βουλευτής πρέπει να είσαι γκέι. Παλιά λέγαμε ότι για να γίνεις χορευτής, κομμωτής ή σχεδιαστής πρέπει να είσαι γκέι. Τώρα λέμε:

«Για να γίνεις διευθυντής πρέπει να είσαι γκέι. Για να γίνεις παρουσιαστής πρέπει να είσαι γκέι. Για να γίνεις χρηματιστής πρέπει να είσαι γκέι. Για να γίνεις ασφαλιστής πρέπει να είσαι γκέι. Για να γίνεις γυμναστής πρέπει να είσαι γκέι. Για να γίνεις δικαστής πρέπει να είσαι γκέι. Για να γίνεις ποιητής πρέπει να είσαι γκέι. Για να γίνεις φροντιστής πρέπει να είσαι γκέι. Για να γίνεις θεραπευτής πρέπει να είσαι γκέι...»

Αυτή είναι η Ελλάδα των Καραμανλήδων, της ΕΕ και της Νέας Τάξης.

Γιώργος Σ

Scroll to Top