Πριν και μετά

Πριν και μετά

Στην πολυκατοικία είναι ένας πολύ ενοχλητικός. Κάνει συνέχεια φασαρία, βάζει πολύ δυνατά την μουσική και την τηλεόραση, όλη την μέρα αλλά και σε ώρες κοινής ησυχίας. Τσακώνεται συνέχεια με την γυναίκα του και τα παιδιά του και ακούγονται οι φωνές του σε όλη την πολυκατοικία. Πλακώνει στο ξύλο την γυναίκα του και τα παιδιά του.

Είναι ένας άλλος στην πολυκατοικία που δεν ενοχλεί κανένα αλλά είναι κάπως ζόρικος. Ένα βράδυ μετά τις δώδεκα, κάνει πάλι πολύ φασαρία ο ενοχλητικός. Πηγαίνει ο ζόρικος να του ζητήσει να κάνει ησυχία. Ο ενοχλητικός τον βρίζει με αισχρό τρόπο και τότε ο ζόρικος του κάνει την μούρη μπλε μαρέν. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο ενοχλητικός σταματάει να ενοχλεί, δεν κάνει φασαρία, δεν κτυπάει την γυναίκα του και τα παιδιά του και φέρεται σε όλους καλά.

Αν απομονώσουμε την στιγμή που ο ζόρικος του κάνει την μούρη μπλε μαρέν, είναι ένα πάρα πολύ άσχημο γεγονός. Αν απομονώσουμε το περιστατικό και δεν το βάλουμε στο γενικότερο πλαίσιο, φαίνεται σαν να έγινε «στα καλά καθούμενα». Αν το βάλουμε στο γενικότερο πλαίσιο, το πριν και το μετά δηλαδή τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό και τα αποτελέσματα που είχε, τότε δεν είναι και τόσο άσχημο και μάλιστα κάποιοι ίσως το βλέπουν θετικά.

Το νεοταξικό μιντιακό και πολιτικό σύστημα που έχει υφαρπάξει την εξουσία από τους πολίτες, προσπαθεί να απομονώσει τον πόλεμο ως ένα μεμονωμένο γεγονός σαν να μην υπάρχει πριν και μετά. Ο πόλεμος είναι η στιγμή που ο ζόρικος κάνει την μούρη του ενοχλητικού μπλε μαρέν. Όμως υπάρχει πριν και μετά. Στη περίπτωση του ενοχλητικού θα μπορούσε να πει κανείς πως υπάρχει και η νομική διέξοδος δηλαδή να αντιμετωπισθεί με νομικά μέσα. Ας υποθέσουμε πως τα νομικά μέσα δεν επέφεραν αποτέλεσμα.

Ναι μεν το στιγμιότυπο που του κάνει την μούρη μπλε μαρέν είναι κατακριτέο και δυσάρεστο αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως είχε θετικά αποτελέσματα. Μετά από αυτό, ο ενοχλητικός σταμάτησε να είναι ενοχλητικός και να κτυπάει την γυναίκα του και τα παιδιά του. Ως μεμονωμένο γεγονός είναι εξαιρετικά δυσάρεστο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το κόστος είναι μεγάλο και στις δύο πλευρές, σε ανθρώπινες ζωές, χρηματοδότηση στρατιωτικών επιχειρήσεων, καταστροφή στρατιωτικού εξοπλισμού, υποδομών, κτιρίων. Να δούμε όμως το πριν και το μετά.

Είναι η Ουκρανία ο ενοχλητικός; Όχι βέβαια! Ο ενοχλητικός είναι η Δυτική ΝΤΠ που έχει κάνει τον πλανήτη άνω - κάτω για να εφαρμόσει το καταστροφικό νεοταξικό σχέδιο παγκοσμιοποίησης. Αυτό πειραματίζεται πρώτα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και μετά δημιουργεί άλλες τρεις ηπειρωτικές ενώσεις, Αμερικανική, Ασιατική, Αφρικανική σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πειράματος της ΕΕ. Το Νεοταξικό μοντέλο παγκοσμιοποίησης τοποθετεί την Ρωσία στην Ασιατική Ένωση.

Έτσι παίρνει από την Ρωσία όλους τους πρώην συμμάχους της στην Ανατολική Ευρώπη με τους οποίους έχει φυλετικούς, πολιτισμικούς και ιστορικούς δεσμούς. Η Ρωσική Αυτοκρατορία περιελάμβανε τουλάχιστον Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Λευκορωσία και Ουκρανία. Μεγάλο μέρος της σημερινής Ουκρανίας ανήκε στην Ρωσία και τους το χάρισε ο Στάλιν. Οι Ρώσοι δεν είχαν πρόβλημα όσο η Ουκρανία ήταν στην Σοβιετική Ένωση. Είχαν μικρό πρόβλημα όσο η Ουκρανία έμενε εκτός ΕΕ - ΝΑΤΟ. Όταν όμως το ενδεχόμενο να μπει η Ουκρανία σε ΕΕ - ΝΑΤΟ έγινε πολύ πιθανό, τότε το πρόβλημα τους έγινε μεγάλο.

Όταν έπεσε το Σιδηρούν Παραπέτασμα, οι Δυτικοί τους υποσχέθηκαν πως καμία πρώην κομμουνιστική χώρα της Ανατολικής Ευρώπης δεν θα έμπαινε στο ΝΑΤΟ. Τελικά μπήκαν σχεδόν όλες γιατί βάσει του καταστροφικού νεοταξικού μοντέλου, όλες οι χώρες της Ευρώπης μπαίνουν στην ΕΕ, πλην της Ρωσίας. Οι αλήτες Νεοταξίτες δεν είναι μόνο καθάρματα αλλά πανηλίθιοι και αμόρφωτοι. Το μεγαλύτερο μέρος της Ρωσίας βρίσκεται στην Ασία και έτσι την τοποθέτησαν στην Ασιατική Ένωση.

Όμως αγνόησαν τα τέρατα οι Νεοταξίτες πως το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται στην Ευρώπη και πως οι Ρώσοι είναι Ευρωπαίοι Χριστιανοί Σλαβικής καταγωγής όπως και σχεδόν όλοι οι Ανατολικοευρωπαίοι. Μπορεί ο πόλεμος να είναι ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός αλλά τα αποτελέσματα ίσως να είναι θετικά, αν με αφορμή τον πόλεμο αλλάξει το καταστροφικό μοντέλο παγκοσμιοποίησης που έφτιαξαν οι αλήτες Νεοταξίτες. Η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά και υποδουλώθηκε από αυτή την τεράστια ηλιθιότητα που λέγεται ΕΕ, λόγω του νεοταξικού μοντέλου παγκοσμιοποίησης.

Ευάγγελος

Scroll to Top