Προδίδονται μόνοι τους

Προδίδονται μόνοι τους

Ερευνάται πάλι η υπόθεση της Καρολάιν, των Γλυκών Νερών. Φαίνεται πως υπάρχει συνεργός ή συνεργοί στην δολοφονία, κάτι που λεγόταν από την αρχή. Το ενδιαφέρον είναι πως κάποια κανάλια προδίδονται από μόνα τους. Να το πιάσω από την αρχή. Είναι γνωστό πως βασικό σημείο του σχεδίου της Νέας Τάξης για υποδούλωση της ανθρωπότητας είναι η απόκτηση οικονομικής δύναμης που μετατρέπεται σε πολιτική και μιντιακή δύναμη.

Η λειτουργία των κομμάτων, οι προεκλογικές εκστρατείες, η εξαγορά πολιτικών χρειάζονται χρήματα. Επίσης τα κανάλια και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης χρειάζονται χρήματα όταν από την κανονική λειτουργία μπαίνουν μέσα. Η Νέα Τάξη χρηματοδοτείται από παράνομες και εγκληματικές ενέργειες. Ανάμεσα τους είναι το εμπόριο ναρκωτικών, η πορνεία, το λαθρεμπόριο κλπ.

Όπως όλα δείχνουν, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνδέεται με εμπόριο ναρκωτικών ή κάποια άλλη παράνομη δραστηριότητα. Κάποια κανάλια προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν. Δηλαδή θέλουν να δείξουν ότι είναι άλλη μία γυναικοκτονία. Αν ονομάζουμε γυναικοκτονία την ανθρωποκτονία όπου το θύμα είναι γυναίκα, τότε είναι γυναικοκτονία. Αν η δολοφόνος είναι γυναίκα, τότε λέγεται πάλι γυναικοκτονία ή κάπως αλλιώς;

Όμως όπως όλες οι ανθρωποκτονίες, έχουν διαφορετικά κίνητρα ή αίτια. Δεν είναι σε όλες τις γυναικοκτονίες τα ίδια αίτια. Κάποιες γυναικοκτονίες είναι για λόγους ερωτικούς. Άλλες είναι για οικονομικούς όπως ασφαλιστική αποζημίωση ή κληρονομιά περιουσίας. Άλλες είναι εν βρασμώ ψυχής για κάποια διαφορά. Όσες είναι οι αιτίες και τα κίνητρα των ανθρωποκτονιών είναι και των γυναικοκτονιών. Επιπλέον προστίθεται και το ερωτικό που μπορεί να μην υπάρχει σε δολοφονία άντρα από άντρα (straight). 

Προσπαθούν λανθασμένα να δείξουν ότι αιτία των γυναικοκτονιών είναι η κακοποιητική συμπεριφορά των ανδρών και η νοοτροπία που έχουν απέναντι στις γυναίκες. Ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις να ισχύει. Προσπαθούν να συνδέσουν τις δολοφονίες με την κακοποίηση. Εδώ υπάρχει και η άλλη άποψη. Αυτός που κακοποιεί, κάτι που είναι αναμφίβολα κατακριτέο, μπορεί να μην φτάσει στην δολοφονία. Αυτό γιατί «ξεδίνει» και δεν το κρατάει μέσα του.

Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω να «ξεδίνουν» οι άντρες χτυπώντας τις γυναίκες για να μην φτάσουν στην δολοφονία αλλά αυτό έχει μία λογική. Δεν ξέρω τις έρευνες και αν υπάρχουν στην Ελλάδα δεν θα είναι αξιόπιστες σίγουρα. Με βάση την λογική όμως είναι πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δηλαδή αυτοί που κακοποιούν τις γυναίκες να έχουν μικρότερες πιθανότητες να της δολοφονήσουν.

Πέρα από αυτό, έχουν «λυσάξει» με τις γυναικοκτονίες. Όταν λοιπόν λες στους καταραμένους Νεοξίτες «να τους εκτελέσουμε όλους τους φονιάδες γυναικών αλλά και αντρών» αρχίζουν και τα γυρίζουν. «Όχι δεν γίνεται, δεν είναι πολιτισμένο κλπ». Δεν είναι μόνο παλιάνθρωποι είναι και ΓΕΛΟΙΟΙ. Εδώ όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση των Γλυκών Νερών, είναι μάλλον λόγοι συμφέροντος. Έμμεσα δηλαδή συνδέεται με οικονομικούς λόγους γιατί το οργανωμένο έγκλημα σκοπό έχει το οικονομικό συμφέρον. Πρέπει να είσαστε λίγοι έξυπνοι.

Ποιοι έχουν λόγο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις πραγματικές αιτίες του εγκλήματος; Αυτοί που συνδέονται με το συγκεκριμένο κύκλωμα δηλαδή αυτοί που χρηματοδοτούνται από το κύκλωμα. Άρα αυτοί που καταβάλουν την μεγαλύτερη προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν, είναι αυτοί που έχουν την πιο στενή σχέση με το κύκλωμα. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβετε. Αυτοί είναι βλάκες τελικά και δεν έχουν καταλάβει ότι «καρφώνονται» από μόνοι τους, με αυτά που κάνουν.

Επειδή οι πολίτες δεν έχουν φωνή σε αυτή τη χώρα και φιμώνονται από τα Νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, δεν σημαίνει ότι είναι τελείως βλάκες και δεν έχουν κρίση και άποψη. Τα κανάλια και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δεν γνωρίζουν τι συζητούνται σε σπίτια, σε παρέες, σε συναντήσεις, σε καφετέριες. Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου καταλαβαίνει τι γίνεται, παρά την προσπάθεια των καναλιών να αποπροσανατολίσουν. Δυστυχώς υπάρχουν και βλάκες. Όταν ξυπνήσουν και αυτοί, θα ψάχνουν ελικόπτερα οι Νεοταξίτες.   

Ακόμα και με την ισχύουσα νομοθεσία, το εμπόριο ναρκωτικών είναι βαρύ έγκλημα, τιμωρείται πολύ αυστηρά. Όταν θα αλλάξουν οι νόμοι για να εκφράζουν την λαϊκή βούληση, θα τιμωρείται ακόμα πιο αυστηρά. Αν ήμουν στην θέση των καλαναρχών, αντί να βγάζω γελοίους να λένε γελοιότητες, θα προσπαθούσα να κάνω συμφωνία με την Αντίσταση για να σώσω το τομάρι μου. Αλλιώς μετά την ανατροπή του Νεοταξικού συστήματος, θα μπουν στην φυλακή και δεν θα ξαναβγούν ποτέ.

Γιάννης

Scroll to Top