Προδότες και μοιρολάτρες

Προδότες και μοιρολάτρες

Κάτι που θα βοηθήσει πολύ την οικονομία είναι οι ξένες επενδύσεις. Από την Ευρώπη δεν έρχεται τίποτα. Πάνε και ξανά πάνε στο Κατάρ και στις Αραβικές χώρες. Έρχονται και ξανά έρχονται αυτοί από το Κατάρ και τις Αραβικές χώρες και δεν γίνεται τίποτα.

Οι ξένες επενδύσεις είναι έτοιμες και περιμένουν. Είναι κανονισμένο εδώ και χρόνια. Οι ομογενείς είναι έτοιμοι να ρίξουν πολλά λεφτά. Δεν είναι μόνο οι ομογενείς οι δικοί μας. Είναι και οι Εβραίοι που έχουν πολύ περισσότερα λεφτά. Είναι και οι Λιβανέζοι της διασποράς που έχουν και αυτοί πολλά λεφτά. Δεν θα έρθουν μόνο αυτοί. Θα φέρουν Αμερικάνους, Καναδούς, Αυστραλούς, Άγγλους γνωστούς τους. Η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου είναι από τις ομορφότερες του πλανήτη. Θα γίνει και μια από τις πλουσιότερες. Θα επενδύσουν σε όλη την περιοχή και στα Βαλκάνια.

Το έχουν κανονίσει οι ομογενείς με τους Εβραίους και τους Λιβανέζους και κάθονται και περιμένουν. Τι περιμένουν; Να βγούμε από αυτή την ρημαδο-ένωση που έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Όσο είμαστε σε αυτή την απίστευτη ηλιθιότητα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έρχεται κανένας. Όσο βλέπουν τις μαριονέτες του Παρισιού, του Βερολίνου και των Βρυξελλών στην εξουσία δεν έρχεται κανένας.

Τι να έρθουν να κάνουν με αυτό τον ΔΙΑΟΛΟ την EE πάνω από το κεφάλι μας; Για να βγάζει μια άκαμπτη και αναποτελεσματική γραφειοκρατία ντιρεκτίβες;  Με αυτούς από πάνω δεν έρχονται «ούτε στον αιώνα τον άπαντα». Έτσι μας λένε οι άνθρωποι. Περιμένουν να βγούμε από την EU (Evil Union) να στρώσουν λίγο τα πράγματα και μετά θα έρθουν να ρίξουν τα ωραία τους λεφτάκια.

Θα κάνουμε κι ένα γκρουπάρισμα χωρών Ανατολικής Μεσογείου και Βαλκανίων όπως ήταν το Βυζάντιο  χωρίς τον ΔΙΑΟΛΟ της ΕΕ πάνω από το κεφάλι μας. Τι άλλο λένε οι ομογενείς; Βάλτε και τα Αγγλικά δεύτερη επίσημη γλώσσα να μπορούμε να κάνουμε μπίζνες πιο εύκολα. Δεν χρειάζεται να τα μάθουν όλοι οι Έλληνες. Απλά κάποια έγγραφα να βγαίνουν και στα Αγγλικά αν χρειαστεί. 

Και που είναι το πρόβλημα θα πει κάποιος αφελής; Οι Έλληνες πολιτικοί δεν θέλουν το καλό της χώρας; Μα και βέβαια δεν το θέλουν! Αυτό είναι σίγουρο 100%. Το λέμε, το ξαναλέμε και το ξαναλέμε. Οι Έλληνες πολιτικοί θέλουν το καλό της τσέπης τους. Τόσα χρόνια στην ΕΕ, οι Γερμανοί και οι Γάλλοι έχουν διεισδύσει για τα καλά μέσα στην χώρα. Έχουν τις μαριονέτες τους παντού. Οι Έλληνες πολιτικοί, στην πλειοψηφία τους, είναι μαριονέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας και της ΕΕ. 

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να τους βάζουν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί τοποτηρητές και να τους έχουν στην μισθοδοσία. Όταν λέμε μισθοδοσία, δεν περνάνε κάθε μήνα από την Γαλλική και την Γερμανική πρεσβεία για να πάρουν το τσεκ με τον μισθό τους. Τα παίρνουν χοντρά μέσω Ζίμενς, Νοβάρτις και παρεμφερών εταιρειών. Για αυτό χτυπιούνται όλοι για Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Για την τσέπη τους το κάνουν και όχι για το καλό της χώρας.

Εμείς τα γράφουμε στο Ίντερνετ. Δεν μας βγάζουν τα συστημικά κανάλια να τα πούμε. Γιατί αυτοί δεν θέλουν το καλό της χώρας; Και βέβαια δεν θέλουν το καλό της χώρας! Συμμορία είναι μαζί με τους πολιτικούς. Μαζί τα έτρωγαν τα λεφτά μας τόσα χρόνια και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν. Κάνουν κουμάντο στην χώρα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το καλό της τσέπης τους.

Οι καναλάρχες και οι μιντιάρχες είναι οικονομικοί μεγαλοπαράγοντες. Υπάρχουν ερωτηματικά για το πόσο νόμιμες είναι όλες οι δραστηριότητες τους. Τώρα είναι μάγκες και ωραίοι. Τώρα πουλάνε μούρη και έχουν όποιο γκομενάκι θέλουν, θηλυκό ή αρσενικό, ανάλογα με τα γούστα. Αν έρθουν ομογενείς, Εβραίοι, Λιβανέζοι, Αμερικάνοι, Καναδοί, Αυστραλοί, Άγγλοι δεν θα είναι πια μόνο αυτοί μάγκες και ωραίοι. Θα υπάρχουν άλλοι που θα είναι πιο μάγκες και πιο ωραίοι. Δεν θα μπορούν να πουλάνε μούρη και να κάνουν κουμάντο στην χώρα.

Έχουμε ένα προδοτικό, ευρώδουλο, παρασιτικό, παρακμιακό πολιτικό - οικονομικό - μιντιακό σύστημα που κρατάει την χώρα χαμηλά και δεν την αφήνει να εκτιναχθεί οικονομικά. Και το κάνουν για την δική τους τη βολή τα καθάρματα. Τι θέλουν όλοι αυτοί; Εκτελεστικό απόσπασμα θέλουν. Πως θα γίνει όμως αυτό όταν όλοι οι Έλληνες είναι στρογγυλοκαθισμένοι στον καναπέ και ακούνε σαν χάνοι τα ψέματα που τους σερβίρουν τα κανάλια. Έτσι η κατάσταση διαρκώς θα χειροτερεύει.

Οι άλλοι το έχουν κανονισμένο να έρθουν και να ρίξουν λεφτά αλλά κάποια στιγμή μπορεί να βαρεθούν να περιμένουν. Κάποιοι μπορεί να πεθάνουν και τα παιδιά τους να μην ενδιαφέρονται. Τώρα είναι ένα παράθυρο ευκαιρίας. Έχει η περιοχή την ευκαιρία να γίνει από τις πλουσιότερες του κόσμου. Το εμπόδιο είναι το παρασιτικό παρακμιακό σύστημα. Δεν πρόκειται να φύγει από μόνο του. Σε τελική ανάλυση η τραγική μοίρα της Ελλάδας θα οφείλεται στην βλακεία, την απάθεια και την μοιρολατρία των Ελλήνων.

Σωτήρης

Scroll to Top