Προετοιμάζουν το χάραγμα;

Προετοιμάζουν το χάραγμα;

Το ένα ερώτημα είναι αν πράγματι υπάρχει ο ιός. Είναι παράξενο που κανένας δεν ξέρει κάποιον, όχι που να έχει πεθάνει από τον ιό αλλά που να έχει απλώς αρρωστήσει. Ας δεχτούμε ότι υπάρχει ο ιός. Ερχόμαστε στο δεύτερο ερώτημα. Πόσο επικίνδυνος είναι; Μπορεί να είναι απλά μια βαριά γρίπη. Το τρίτο ερώτημα είναι κατά πόσο τα ΜΜΕ παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα. Μπορεί να υπάρχει ο ιός που να προκαλεί θάνατο σε κάποιους ανθρώπους αλλά τα ΜΜΕ να μεγεθύνουν το πρόβλημα.

Ύστερα ερχόμαστε στα μέτρα αντιμετώπισης του ιού. Αυτός που έχει τον ιό, πιθανότατα τον έχει στα ρούχα του και στα χέρια του. Αν καθίσει σε ένα κάθισμα ή ακουμπήσει κάτι μπορεί να τον μεταδώσει και η μάσκα δεν προσφέρει τίποτα ως προς αυτόν τον τρόπο μετάδοσης. Βάσει λογικής, η μάσκα περιορίζει κάπως την εξάπλωση. Αν βήξει δεν θα εξαπλωθούν πολλά σταγονίδια. Δεν θα περάσει όμως κανένα;

Σε ποιο βαθμό η μάσκα περιορίζει την εξάπλωση, δεν μπορεί κανένας να το ξέρει διότι ο ιός είναι νέος και δεν έχουν προλάβει να γίνουν έρευνες. Πρέπει να ερευνηθεί η εξάπλωση χωρίς μάσκα και με τη χρήση μάσκας, διατηρώντας τις υπόλοιπες παραμέτρους ίδιες όπως πχ τη θερμοκρασία, την υγρασία κλπ. Κάτι που πρακτικά δεν γίνεται.

Δηλαδή τι κάνει η κυβέρνηση; Βαράει στον γάμο του καραγκιόζη, τελείως στα τυφλά. Παίρνει κάποια μέτρα που λογικά μειώνουν την εξάπλωση, χωρίς όμως να ξέρουν πόσο την μειώνουν. Μπορεί να την μειώνουν απειροελάχιστα. Ας παρουσιάσουν μελέτες που να δείχνουν πόσο μείωση της εξάπλωσης φέρνει κάθε μέτρο. Δεν υπάρχουν!

Η επόμενη ερώτηση είναι γιατί να μην συμμορφωθούμε, ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι απειροελάχιστο; Διότι εκτός από τις θετικές επιδράσεις στην εξάπλωση του ιού, υπάρχουν και αρνητικές στην ζωή μας και στην ελευθερία μας. Δηλαδή είναι συν και πλην.

Η χρήση μάσκας δυσκολεύει την αναπνοή. Τέλος! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και το επιβεβαιώνει καθένας που την έχει φορέσει. Τώρα αν αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας και σε ποιο βαθμό εξαρτάται από την κατάσταση του κάθε ανθρώπου και τις συνθήκες.

Όταν δεν μπορείς να πηγαίνεις πουθενά, ουσιαστικά σε φυλακίζουν μέσα στο σπίτι σου. Για κάποιους παραβάτες υπάρχει η κατ’ οίκον κράτηση. Θα μας βάλουν όλους σε κατ’ οίκον κράτηση χωρίς να έχουμε κάνει κάποια παράβαση. Αν μας κλείσουν όλους σε ένα κελί, καθένα ξεχωριστά, θα σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Πρέπει να γίνει;

Γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Έχουν διατυπωθεί διάφορες θεωρίες. Για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, για να πλουτίσουν κάποιοι, για να φέρουν παγκόσμια κυβέρνηση. Μια άλλη θεωρία είναι πως αποτελεί την προετοιμασία για το τσιπάκι. Γιατί ο Χαρδαλιάς φίλησε το χέρι του παπά και ο Κουμουτσάκος κοινώνησε; Για να «ρίξουν στάχτη στα μάτια» παριστάνοντας του θρήσκους ενώ προετοιμάζουν τα χάραγμα;

Προετοιμάζουν με την μάσκα την κοινή γνώμη να δεχτεί το τσιπάκι. Αν ο κόσμος έχει δεχτεί την μάσκα που είναι ενοχλητική, θα δεχτεί πιο εύκολα το τσιπάκι που δεν είναι ενοχλητικό. Μπορεί το πρώτο τσιπάκι να είναι αθώο αλλά μετά να έρθει το χάραγμα του Αντίχριστου. Κατά την Αγία Γραφή, το χάραγμα θα γίνει στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. 

Αναφέρεται σε διάφορα σημεία πως πριν την επιστροφή του Ιησού, ένας παγκόσμιος δικτάτορας θα κυβερνήσει για εφτά χρόνια, την εποχή της Μεγάλης Θλίψης. Θα εφαρμόσει μαζί με τον πρωθυπουργό του το χάραγμα του Θηρίου για να πετύχουν παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό έλεγχο.

Ο Αντίχριστος και ο πρωθυπουργός του θα αναγείρουν το βδέλυγμα της ερήμωσης στο Όρος του Ναού, στην Ιερουσαλήμ. Όταν δούμε το βδέλυγμα της ερήμωσης να στέκεται στον Άγιο Τόπο, θα σημάνει την επιστροφή του Χριστού. Είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη αλλά δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω αν είναι σωστή η λάθος.

Ηλίας

Scroll to Top