Προσοχή μακριά!

Προσοχή μακριά!

Στο παρελθόν οι αμερικανόφιλοι της Νέας Δημοκρατίας θεωρούνταν λανθασμένα ο Μητσοτάκης και ο Βαρβιτσιώτης. Πέρα από αυτούς υπήρχαν και άλλοι μικρότερου βεληνεκούς όπως ο «αδελφός» του Βαρβιτσιώτη Νίκος Καραχάλιος, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, από σπόντα ο Κικίλιας κλπ. Σημασία έχει η λέξη που χρησιμοποίησα «θεωρούνταν λανθασμένα» γιατί στην πραγματικότητα δεν ήταν.

Η τακτική του Δούρειου Ίππου είναι πολύ προσφιλής στην Νέα Δημοκρατία. Οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας διεισδύουν σε ένα χώρο που δεν ανήκουν για να τον ελέγχουν και να παρασύρουν τους ψηφοφόρους και όχι μόνο. Μαέστρος στην τακτική του Δούρειου Ίππου ήταν ο ψευτο-Εθνάρχης, ψευτο-πατριώτης, ψευτο-συντηρητικός Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ήταν ομοφυλόφιλος. Ομοφυλοφιλία και συντηρητισμός είναι αντίθετα. Ο Καραμανλής ήταν πράκτορας ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κέντρων με σκοπό να παρασύρει τους κεντροδεξιούς και δεξιούς ψηφοφόρους σε σοσιαλιστικές απόψεις και πολιτικές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια καθαρά σοσιαλιστική ιδέα, προερχόμενη από τον ουτοπικό σοσιαλιστή Ανρί ντε Σαιντ Σιμόν.

Επίσης ο κρατισμός του Καραμανλή και των Καραμανλικών έχει τις ρίζες του στον σοσιαλισμό και όχι στην κεντροδεξιά ιδεολογία. Δηλαδή δύο από τις βασικές πολιτικές του Καραμανλισμού είναι σοσιαλιστικές. Ο θείος, ο ανιψιός και οι Καραμανλικοί κατάφεραν να εξαπατήσουν για δεκαετίες τους κεντροδεξιούς και δεξιούς ψηφοφόρους, χωρίς αυτοί να έχουν αντιληφθεί πως τους οδηγούν στο δρόμο του σοσιαλισμού.

Την τακτική του Δούρειου Ίππου έμαθαν και εφάρμοσαν ο Μητσοτάκης, ο Βαρβιτσιώτης και οι υπόλοιποι ψευτο-αμερικανόφιλοι της Νέας Δημοκρατίας. Ενώ στην πραγματικότητα ήταν γαλλόδουλοι και γερμανόδουλοι παρίσταναν τους αμερικανόφιλους για να παρασύρουν υπό την Γαλλία και την Γερμανία ένα τμήμα της κεντροδεξιάς που είναι αμερικανόφιλο - αγγλόφιλο ή θεωρεί πως το συμφέρον της χώρας είναι η προσέγγιση ΗΠΑ - Βρετανίας.  

«Ουδέν κακόν αμιγές καλού» λέει ένα ρητό των αρχαίων Ελλήνων. Χαιρετίζω και εγώ με την σειρά μου την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία και την αγορά εξοπλισμού από την Γαλλία. Δεν το κάνω γιατί είμαι γαλλόδουλος ή ευρώδουλος. Το κακό της ελληνογαλλικής συμφωνίας είναι μικρό και το καλό μεγαλύτερο. Όταν ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ, ο γαλλικός και ο γερμανικός εξοπλισμός θα πουληθεί σε τριτοκοσμικές χώρες. Έγινε όμως ένα μεγάλο καλό.

Επιτέλους μπόρεσαν να καταλάβουν οι Αμερικάνοι αυτό που τους λέγαμε επί χρόνια πως Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης κλπ δεν είναι στην πραγματικότητα αμερικανόφιλοι αλλά παριστάνουν τους αμερικανόφιλους όπως οι Καραμανλικοί παριστάνουν τους συντηρητικούς, τους πατριώτες, τους δεξιούς ενώ δεν είναι. Αυτό που δυσκολεύονταν οι Αμερικάνοι να αντιληφθούν, μπόρεσαν να το χωνέψουν μετά την ελληνογαλλική συμφωνία. Πλέον Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης κλπ θεωρούνται personae non gratae.

Βέβαια μην περιμένετε να εκδώσει το State Department κάποια επίσημη ανακοίνωση. Αυτά είναι παρασκηνιακά. Οποιαδήποτε στήριξη σε Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη κλπ ισοδυναμεί με σύσφιξη σχέσεων με Γαλλία - Γερμανία και απομάκρυνση από ΗΠΑ - Βρετανία. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Δεν είναι αμερικανόφιλοι αλλά γαλλόδουλοι και γερμανόδουλοι που παριστάνουν τους αμερικανόφιλους. Έχουν προσωπικές δεσμεύσεις με Γαλλία - Γερμανία λόγω οικογένειας και ανοικτών επιταγών που έχουν υπογράψει με τους κατακτητές (Γαλλία - Γερμανία).

Η αδελφή του Μητσοτάκη είναι No 2 στο Γερμανικό Κόμμα Ελλάδας, με τον Σημίτη να είναι Νο 1. Ζήτησε από τους Γερμανούς να πουν στον Σημίτη να βγάλει τον Μητσοτάκη αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό. Ο πατέρας του Βαρβιτσιώτη ήταν γερμανόδουλος και υπέρ-καραμανλικός. Ήταν ένας από τους δύο συμβούλους του Νούλη (Καραμανλή) μαζί με τον Κεφαλογιάννη. Οι Καραμανλικοί είναι γαλλόδουλοι και έτσι ο Βαρβιτσιώτης είναι γερμανόδουλος λόγω το πατέρα του και γαλλόδουλος λόγω του Καραμανλισμού.

Επίσης ο Μητσοτάκης έχει στενές σχέσεις με τον Ευρωπαϊκό Εβραϊσμό λόγω της γυναίκας του όπως και ο Μακρόν. Έτσι είναι και γαλλόδουλος και γερμανόδουλος. Όλοι όσοι θέλουν σύσφιξη σχέσεων με τις αγγλόφωνες χώρες και βρίσκονται στον χώρο της κεντροδεξιάς θα πρέπει να μείνουν μακριά από Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη κλπ. Αυτοί (που θέλουν σύσφιξη) μπορεί να είναι αμερικανόφιλοι - αγγλόφιλοι ή να πιστεύουν πως το συμφέρον της χώρας εξυπηρετείται καλύτερα με αλλαγή προσανατολισμού από Γαλλία - Γερμανία, σε ΗΠΑ - Βρετανία.

Ζήσης

Scroll to Top