Σεισμός 10 Ρίχτερ

Σεισμός 10 Ρίχτερ

Από που απορρέουν όλες οι φήμες, οι αληθινές τουλάχιστον; Από το γεγονός ότι υπάρχει γνώση και στοιχεία. Ενίοτε βγάζουν και ψεύτικες βρώμες αλλά οι περισσότερες φήμες που κυκλοφορούν είναι αληθινές. Στοιχεία με αποδείξεις έχουν πολλοί. Τότε γιατί δεν τα βγάζουν; Οι μεν κρατάνε τους δε. Το ΠΑΣΟΚ είχε στοιχεία για την Νέα Δημοκρατία και αντιστρόφως. Έτσι αν έβγαζαν οι μεν, τότε θα έβγαζαν και οι άλλοι και θα ζημιωνόντουσαν και οι δύο.

Έχουμε διαφόρων ειδών παραπτώματα. Η ομοφυλοφιλία, οι παρτούζες, η κοπρολαγνία δεν είναι παράνομες ενέργειες. Παρόλο που δεν είναι αδικήματα, μπορούν να καταστρέψουν την καριέρα κάποιου πολιτικού, ειδικά αν πολιτεύεται στο συντηρητικό χώρο. Η χρήση ναρκωτικών και η παιδοφιλία είναι αδικήματα. Το δεύτερο πιο βαρύ από το πρώτο. Το εμπόριο ναρκωτικών, το λαθρεμπόριο, οι δολοφονίες είναι πολύ βαριά αδικήματα

Πίσω από τη διακίνηση ναρκωτικών, το λαθρεμπόριο, την τοκογλυφία βρίσκονται γνωστοί επιχειρηματίες. Στην τοκογλυφία τα χρήματα τα παίρνουν από το τραπεζικό σύστημα. Το έγκλημα χρηματοδοτεί το πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Αυτοί που συλλαμβάνονται είναι όσοι δεν χρηματοδοτούν. Καμιά φορά πιάνουν και κανένα δικό τους για ξεκάρφωμα. Έτσι λειτουργεί η Νέα Τάξη. «Καλά, αυτά τώρα γίνονται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας;» θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος. Όχι αλλά η Νέα Τάξη τα προήγαγε σε ανώτερο επιστημονικό επίπεδο. Πρώτα γινόντουσαν σε επίπεδο Δημοτικού, τώρα γίνονται σε επίπεδο Διδακτορικού και είναι σχεδιασμένα καλύτερα, λεπτομερέστερα και πιο ολοκληρωμένα.

Ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει ποτέ καταγραφεί ήταν στην Valdivia της Χιλής. Έγινε στις 22 Μαΐου του 1960 και είχε μέγεθος 9,5 MW (περίπου Ρίχτερ ή ML). Εδώ αναφέρομαι μεταφορικά στον πολιτικό σεισμό που μπορεί να γίνει. Μια σκέψη που κερδίζει συνεχώς έδαφος, είναι να τους κάψουν όλους και να βάλουν καινούριους στη θέση τους. Τότε θα γίνει πολιτικός - μιντιακός σεισμός 10 Ρίχτερ στην Ελλάδα. Πρώτα θα καταρρεύσουν πολιτικά με τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν κι ύστερα θα ακολουθήσουν τα δικαστήρια και οι βαριές τιμωρίες. Βέβαια θα δώσουν ευκαιρία στον καθένα να κάνει κάποια συμφωνία που θα εξαρτάται από την περίπτωση.

Αν κάποιος έχει πλουτίσει από παράνομες ενέργειες και αντιμετωπίζει ποινή ισοβίων, μπορεί να του ζητήσουν να δώσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους και να αποσυρθεί. Η απόσυρση από τα δρώμενα θα είναι σχεδόν στάνταρντ στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν κάποιος είναι απλά ομοφυλόφιλος και δεν έχει εμπλακεί σε άλλα σκάνδαλα, τότε η συμφωνία μπορεί να είναι διαφορετικής φύσης. Όμως όποιοι δεν συμφωνήσουν, θα τους κάψουν. Θα τους βγάλουν στη φόρα, ότι είναι και θα τους τελειώσουν. Αυτό περικλείει από το να γίνει πανελληνίως ρεζίλι και να πληγεί η καριέρα του μέχρι βαριές ποινές φυλάκισης.

Όσοι συμφωνήσουν μπορεί να έχουν και επιπλέον οφέλη. Ένα παράδειγμα είναι η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Είναι και άλλες θέσεις σημαντικές, όχι τόσο πολύ όμως, όπως Σύμβουλος Πρωθυπουργού. Ο Πρόεδρος μπορεί να μείνει μέχρι δύο θητείες αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να μένει δύο θητείες. Καλύτερα να μένει μόνο μια θητεία για να «βολεύονται» περισσότεροι. Είθισται να εναλλάσσονται από την κεντροδεξιά και την κεντροαριστερά και αυτό μπορεί να παραμείνει.

Ο θείος Καραμανλής ήταν ο μόνος Πρόεδρος που είχε διατελέσει Πρωθυπουργός. Αυτό ήταν καλή πρακτική, ένας πρώην Πρωθυπουργός ή αρχηγός σημαντικού κοινοβουλευτικού κόμματος είναι πιο έμπειρος και έχει μεγαλύτερο πρεστίζ. Ο Σημίτης έχει γεννηθεί το 1936. Μπορούσαν να βάλουν αυτόν αντί για την κυρα-Κατερίνα. Ας παραιτηθεί η κυρα-Κατερίνα να βάλουν τον Σημίτη Πρόεδρο (εφόσον κάνει συμφωνία). Μετά η συνέχεια μπορεί να είναι ως εξής. Η ηλικία που αναγράφεται είναι κατά την έναρξη της θητείας.

Έναρξη Πρόεδρος Χρον Γέν Ηλικία
2025 Αντώνης Σαμαράς 1951 74
2030 Γιώργος Παπανδρέου 1952 78
2035 Κώστας Καραμανλής 1956 79
2040 Φώφη Γεννηματά 1964 76
2045 Κυριάκος Μητσοτάκης 1968 77
2050 Αλέξης Τσίπρας 1974 76

Θα κάνουν τις δεξιώσεις τους, θα κάνουν συμβούλια πολιτικών αρχηγών, θα υποδέχονται ξένους επισήμους, θα περνάνε ωραία. Θα πάρουν τα φράγκα τους που είναι πολλά, θα πουλήσουν τη μούρη τους και θα τελειώσουν όμορφα την πολιτική τους καριέρα. Θα μείνουν στην Ιστορία ως Πρωθυπουργοί (εκτός της Γεννηματά) και Πρόεδροι αντί να μπουν στη φυλακή ή να εξοριστούν. Ψάχνονται τώρα όλοι αυτοί να έχουν ένα ρόλο.

Τους βρήκαμε ένα ρόλο. Θα ηρεμήσουν, θα περιμένουν τη σειρά τους και θα σταματήσουν να τα ανακατώνουν συνεχώς όλα για προσωπικό όφελος. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει σε αναγνώριση της προσφοράς τους. Κάκιστη διαχείριση έκαναν και κατέστρεψαν την Ελλάδα, ειδικά Σημίτης και Καραμανλής. Απλά έτσι δουλεύει η πολιτική. Δίνεις κάτι για να πάρεις κάτι. Δεν γίνεται για αυτούς αλλά για να μη γίνει η Αθήνα Σεράγεβο, κάτι που πλέον φαίνεται όλο και πιο πιθανό.

Βασίλης

Scroll to Top