Σχέδιο Β η Ρωσία

Σχέδιο Β η Ρωσία

Ετοιμάζουμε μια καλύτερη εναλλακτική που θα αντικαταστήσει την Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση της κεντροδεξιάς. Υποστηρίζουμε μια εναλλακτική ήπια, ωραία και εύκολη παγκοσμιοποίηση. Το σχήμα που ετοιμάζουμε είναι μετριοπαθές και πολυσυλλεκτικό. Βρίσκεται περίπου στον ίδιο πολιτικό χώρο με την Νέα Δημοκρατία αλλά ταυτόχρονα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις. Ένα παράδειγμα είναι η έξοδος από την μισητή Ευρωπαϊκή Ένωση και ο προσανατολισμός σε ΗΠΑ - Ηνωμένο Βασίλειο αντί σε Γερμανία - Γαλλία.

Η Νέα Αρχή είναι ένα πολιτικό δίκτυο βάσης της κεντροδεξιάς. Επιχειρούμε σταδιακή προσέγγιση και εναρμόνιση με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα (ΗΠΑ), το Συντηρητικό  (Ηνωμένο Βασίλειο) και με τα κεντροδεξιά σε Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Θα γίνει μέσα από ένα ευρύτερο πολιτικό σχήμα που θα συμμετέχουμε και εμείς. Το εγχείρημα σχετίζεται με την θέση μας στο θέμα της παγκοσμιοποίησης. Υποστηρίζουμε μια εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση και είμαστε ενάντια στην ακραία παγκοσμιοποίηση που υπηρετεί το προδοτικό τόξο της Βουλής.

Σκοπός μας είναι να αποτελέσει η Ελλάδα μέρος της οικονομικής Συμμαχίας Ανεξάρτητων Χωρών. Δημιουργούμε επίσης διαύλους επικοινωνίας παγκόσμια με κεντροδεξιά κόμματα που είναι ενάντια στην ακραία παγκοσμιοποίηση (Νέα Τάξη). Καθώς στον κόσμο υπάρχουν περισσότερες από 180 χώρες, εστιάζουμε κυρίως σε αυτές που πιθανολογούμε ότι μπορεί να αποτελέσουν μέρος του αμυντικού μπλοκ στην ακραία παγκοσμιοποίηση (Συμμαχία Ανεξάρτητων Χωρών).

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ

ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ Η ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ (ΕΕ).

Αυτά και άλλα πολλά βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της Νέας Αρχής εδώ και πολλά χρόνια. Πάνω πάνω είναι το σήμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ και του Συντηρητικού της Μεγάλης Βρετανίας, μια σημαία της ΕΕ να καίγεται και μια ακέφαλη πυραμίδα που συμβολίζει την βάση χωρίς την κορυφή. Πιο κάτω είναι έξι σημαίες: ΗΠΑ, Βρετανίας, Αυστραλίας, Καναδά, Νέας Ζηλανδίας και ΡΩΣΙΑΣ. Τίποτα από όλα δεν είναι τυχαίο.

Έχουμε απευθυνθεί εδώ και πολλά χρόνια σε ομογενείς στις αγγλόφωνες χώρες για να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τον ζυγό της ΕΕ. Η ευρωπαϊκή πορεία οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και στην υποδούλωση. Μέσα στην ΕΕ μας περιμένει μόνο οικονομικός μαρασμός. Οι ομογενείς έχουν υποσχεθεί πως η Κατοχή της ΕΕ θα τελειώσει σύντομα. Οι ομογενείς έχουν κάποια πολιτική δύναμη αλλά δεν κυβερνούν τις αγγλόφωνες χώρες που παρουσιάζουμε τις σημαίες τους. Απευθύνονται στα κόμματα εξουσίας. Δεν πιστεύουμε πως οι ομογενείς μας κοροϊδεύουν.

Όμως υπάρχει το ενδεχόμενο οι πολιτικοί να τους κοροϊδεύουν. Έτσι έχουμε και σχέδιο Β που λέγεται Ρωσία. Εκτός από το γεγονός πως ούτως ή αλλιώς θέλουμε να αναπτύξουμε σχέσεις με την πιο σημαντική ομόδοξη χώρα, η Ρωσία είναι η εναλλακτική αν οι πολιτικοί στις αγγλόφωνες χώρες «πουλήσουν» τους ομογενείς, την Νέα Αρχή και την Ελλάδα. Τότε θα ζητήσουμε την πιο δραστική ανάμειξη της Ρωσίας στην απελευθέρωση της χώρας από τον ευρωπαϊκό ζυγό.

Αυτό θα έπρεπε να το έχουν καταλάβει οι πολιτικοί στις αγγλόφωνες χώρες και ειδικά στις ΗΠΑ που είναι η υπερδύναμη. Ναι μεν είναι η πρώτη μας επιλογή για διάφορους λόγους αλλά αν μας πουλήσουν, να ξέρουν πως δεν είμαστε Νέα Δημοκρατία που δεν έχει ούτε σχέδιο Α. Έχουμε και σχέδιο Β και σχέδιο Γ. Τώρα αν θα πετύχει το σχέδιο Β δεν είναι απόλυτα βέβαιο. Για αυτό έχουμε και σχέδιο Γ. Μπορεί να αποκτήσουμε και σχέδιο Δ που αυτή την στιγμή είναι μόνο κάποιες ιδέες.

Ο σκοπός μας είναι να απελευθερώσουμε την χώρα από τον ευρωπαϊκό ζυγό και το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ. Στο τέλος θα στραφούμε ακόμη και στην Κίνα. Είναι προτιμότερη η προσέγγιση της Κίνας από την αποδεδειγμένη καταστροφή και υποδούλωση της ευρωπαϊκής πορείας. Για αυτό φίλοι Αμερικάνοι, αν θέλετε η Ελλάδα να παραμείνει στην Δύση, φροντίστε να βγει από αυτή την καταραμένη Ένωση που προκάλεσε την οικονομική καταστροφή της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Γιώργος

Scroll to Top